- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #3.701
Öyle yapcamHimmmm zeytin ekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapcamHimmmm zeytin ekmek
Oh maşallah benimkiler 8 de yatmazBenimki dün 8de yatti aksam sabah 8de kalkti
Lokma mı dökeceksin abla ben de sevmem ama 2 gün sık dişini abla bişey olmazSanırım
Oğlan lokma istedi yogurdum 1saat önce birazdan pisircem,ben artik zıkkım yerim et süt peynir yok yarina kadarhicte sevmem peynirsiz kahvaltiyi
Benimkiler de uyandı kuduruyorlar şu an daBilmem benim kızlar uyandı
Benimki uyuyor 7 8 9Oh maşallah benimkiler 8 de yatmaz
Dökcem simdi lokmayi camdan aşayaLokma mı dökeceksin abla ben de sevmem ama 2 gün sık dişini abla bişey olmaz
Benimkilerde 9 da yattı 8 de kalktı ☺Benimki dün 8de yatti aksam sabah 8de kalkti
Yımırtada mı yasakHimmmm zeytin ekmek
Ay dökme yazıııkkkkkkkDökcem simdi lokmayi camdan aşaya
Yok degil canim bir o yasak degil AllahtanYımırtada mı yasak
3gündür oglan diyor anne lokma anne çörek anneeee anneee ananın örekesi dedim göbeginden ye azdaAy dökme yazıııkkkkkkk
Bol yumurta ye abla oh misYok degil canim bir o yasak degil Allahtan
Oglu amelyat olmus gecen gördüm bende unuttumMinik Duduklu Tencere nasılsın canım ☺
Çokta yemesin ya valla gencecik oğlan daha3gündür oglan diyor anne lokma anne çörek anneeee anneee ananın örekesi dedim göbeginden ye azda
Gunaydin bomba gibiyim 86 kilo olmusumMinik Duduklu Tencere nasılsın canım ☺
Hic yakışmısmı o söz onaGunaydin bomba gibiyim 86 kilo olmusum
Esim dun hast giderken ne kadar dar giyinmissin dedi halbuki o kazagi iki senedir giyiyorum ne kadar kibar bir esim var ..kilo almissin demedi bana
Manyak kahkaha attım bugün de güne harika başladıkDökcem simdi lokmayi camdan aşaya
Bence kibar soylediHic yakışmısmı o söz ona
Evet canım hayvansal gıda yasakYımırtada mı yasak