- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
- #3.741
Ne özeli kiz sen beni bilmiyonmu ulu orta konusurumAgrin mi var ozel degilse ne icjn yaptiracaksin filiz
SulukNe özeli kiz sen beni bilmiyonmu ulu orta konusurum
Ayak arisindan gittim varislerde aşirı derecede şişme ve genisleme var agridan uyuyamiyorum düşun ameliyat dedi,bende arastirdim hacemat iyi gelir dediler ilk sırttan sonra bel sonra ayakmis
Hımmm tamam canım bisey yemicem zıkkım yerimHayvansal gidalar kanda yavaslik yapiyor sanirim ...hacamat yapilinca kan akisinin hizli olmasi ile vucutta kanin dolasmasi hizlandikca agrili yarali yerler de iyilesme hizlaniyor diye biliyorum
Hacematla başlicaz dediSulukise yariyorsa onu da yaptir bencr
Yaz olsa salatslik domates idare edersin deHımmm tamam canım bisey yemicem zıkkım yerim
Himm o kisi demekki planli olerliyor olabilir benim hacamatci nereyi gosterirsrm oraya atiyor sulugu de kupayi da benim kafadanHacematla başlicaz dedi
Öyle yapcam canim aman 2gün yemesek ölmeyizYaz olsa salatslik domates idare edersin debu zamanda domates de alinmaz
.ben salca recel pekmez falan yiyordum
Vallamı bu öyle demedi bana ilk sırttan baslanir gerekirse bel sonra ayak,daha sonra sülükHimm o kisi demekki planli olerliyor olabilir benim hacamatci nereyi gosterirsrm oraya atiyor sulugu de kupayi da benim kafadan
Kahil bolgesi denen sirtin kurek kemikleeri arasjnda bir yer var ilk ordan atiyorlarla kupayi ...birde sirrta bir kac bolge var ..Öyle yapcam canim aman 2gün yemesek ölmeyiz
Vallamı bu öyle demedi bana ilk sırttan baslanir gerekirse bel sonra ayak,daha sonra sülük
Ben öyle biliyorum hayvansal gıdalar yasak diyeYumurtada dahil filiz
Evet yumurtada tavukdan cikiyor ya oda yasakBen öyle biliyorum hayvansal gıdalar yasak diye
Sen alıskinsın demekki canim ben hiç daha hacemat olmadim sülük gene hic yaptirmadim,korkuyorumda açıkcasiKahil bolgesi denen sirtin kurek kemikleeri arasjnda bir yer var ilk ordan atiyorlarla kupayi ...birde sirrta bir kac bolge var ..
Ben ilk asamada yaptirmistim onlari zaten :)) hacamat sonrasi ayni yerlere suluk de atmisti
Ama ben omuzlarimi dikemiyordum ağrıdan
Sonra duzeldim
Simdi kuyruk sokumunda agri var mesela cagirsam yine sirttan atar
Sonra goster neren agriyor der kalcaya yakjn bele kuyruk sokumuna atar
Ya büyükmüş canım insaAllah biran önce toparlar kuzun Rabnim şifa versin ona ve bütün hastalara12 yasinda zincir zaten disi meydana cikarabilmek icin takildi dis teli ile ceneden cikmasi saglanacak gerdirilerek
Persembhe gunu hem dikisleri alinacak hemde o zimcircyerini bulacak insallah
Ben minicik kurdu pecete ile tutamayan insanim filliz sen benden daha cesursundurSen alıskinsın demekki canim ben hiç daha hacemat olmadim sülük gene hic yaptirmadim,korkuyorumda açıkcasi
ManyakBen minicik kurdu pecete ile tutamayan insanim filliz sen benden daha cesursundurama o agrimi nasil aldilar
Kadina drdim sirtima sen koy sirtimdan da al ..bana degmesin gozum gormesin boynuma yuzume dusurmede nereye lazimsa koy dedim
Bir denesen varya harika cekiyorlarkuyruk sokumuna yaptiracagim bir tane de
Merak etme yanlis yola sapmasinlar diye kadin onlemjni aliyor pamuk koyuyor onlerine
Ay buna kahkaha attımBen minicik kurdu pecete ile tutamayan insanim filliz sen benden daha cesursundurama o agrimi nasil aldilar
Kadina drdim sirtima sen koy sirtimdan da al ..bana degmesin gozum gormesin boynuma yuzume dusurmede nereye lazimsa koy dedim
Bir denesen varya harika cekiyorlarkuyruk sokumuna yaptiracagim bir tane de
Merak etme yanlis yola sapmasinlar diye kadin onlemjni aliyor pamuk koyuyor onlerine
Afiyet olsun canım bende simdi yicem❤Kahvaltı hazirlicam
Sana da afiyet olsun bebişimAfiyet olsun canım bende simdi yicem❤
Sagol canimSana da afiyet olsun bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?