AynenHimm haklısın orasida doğruçelme güzel olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenHimm haklısın orasida doğruçelme güzel olur
![]()
Sen kem gözlü degilsin kıs çekil kenara
Amin canım benimMınııkAllah bağışlasın cnm
Hıım hatırladım 1 hafta dolunca mı öğretmen pozitif olmuştu
Ablasının yanında durmak istiyoru küçük
Ay çok şükür canım
Aynen canım doğru hatırladın valla 3 haftadır evde savas halindeyiz en son küçüğü zorla uyuttum bu hafta da biraz öyle rahatladimMınııkAllah bağışlasın cnm
Hıım hatırladım 1 hafta dolunca mı öğretmen pozitif olmuştu
Ablasının yanında durmak istiyoru küçük
Ay çok şükür canım
Kafayı yiyoruz birinci sınıf olarakAynen canım doğru hatırladın valla 3 haftadır evde savas halindeyiz en son küçüğü zorla uyuttum bu hafta da biraz öyle rahatladimçok şükür iyi ki önce ki yıl 1. Sınıf değilmişiz
![]()
Ezilirsin yoksaTamam çekildim![]()
Seninde 1. Sınıftı dimi canımKafayı yiyoruz birinci sınıf olarak![]()
7. Hissim kuvvetliO kadar çok diyorsun![]()
G,hSeninde 1. Sınıftı dimi canımhangi harftesiniz
Ben bıraktım o hisleri hissiz takılıyom7. Hissim kuvvetli![]()
Biz de G Ş off bizim hoca bu hafta çok hızlı nevrim döndü pazartesinden persembeye 4 tane harf işledik yeni bir ödev veriyor sayfa sayfa
Ablandan bulaştı kesinBen bıraktım o hisleri hissiz takılıyomne diyorsam çıkıyor en iyisi susmak
![]()
Bizimde öyle canım yaBiz de G Ş off bizim hoca bu hafta çok hızlı nevrim döndü pazartesinden persembeye 4 tane harf işledik yeni bir ödev veriyor sayfa sayfa![]()
Aldık piyango 20 çeyrekAblandan bulaştı kesinsahi benim milli piyango işi noldu
Çocuk yoruldu kiyamiyorum ben de ders biter bitmez kardesi üstüne atlıyor 1,5 saat oyun molasi 1 saatte çizgi film molası veriyoruz sonra derslere gömülüyoruz cocukta sıkıldı ev de anne gün sayiyorum ben okulu istiyorum arkadaşlarımı istiyorum diyip duruyor uykum geliyor derste diyor dedim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sık dişini az kaldı çocuğun motivasyonu düştüBizimde öyle canım yahızlı geçiş yapıyorlar
Hadi ya benim ki %80Sarjm bitiyor![]()