Yoğurt serbestte canım karabugdayi araştırmam lazımAy sevindim canımyarın erken uyur inşallah
Canım diyete uyarsın o kesiniyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt serbestte canım karabugdayi araştırmam lazımAy sevindim canımyarın erken uyur inşallah
Canım diyete uyarsın o kesiniyi tarafı hatta yoğurt karabuğday vs serbestse daha iyi verirsin cnm
Kov kov onları
Evet, ilk başta günde iki öğün akabinde bir öğüne düşürmüştüm. Akşam 5-6 gibiden sonra birşey yemiyordum.Aralıklı oruç mu.
Sorma ya telefonum rehin oluyor resmen bağımlısıyım bitkisel hayatta duruken fişi çekilmiş hasta modunda geziyorum telefonsuzAy şükür bitti sonunda![]()
Belki iyi gelmemiştir canım sana başka türlü dene.Evet, ilk başta günde iki öğün akabinde bir öğüne düşürmüştüm. Akşam 5-6 gibiden sonra birşey yemiyordum.
Korumayı başarmışsın canim gercekten cok iyi benim en büyük sıkıntım bu olduEvet, ilk başta günde iki öğün akabinde bir öğüne düşürmüştüm. Akşam 5-6 gibiden sonra birşey yemiyordum.
Allah seniSorma ya telefonum rehin oluyor resmen bağımlısıyım bitkisel hayatta duruken fişi çekilmiş hasta modunda geziyorum telefonsuz![]()
Hm hiç böyle düşünmemiştim, nebilim hani insan az yemek /kalori olunca otomatik olarak kilolarda gider zannediyorBelki iyi gelmemiştir canım sana başka türlü dene.
Yok canım aslında öyle daha zor oluyor vücut kendini korumaya alıyor yedikce tabi kontrollü olarak daha güzel verirsin sadece aynı rutinde değil farklı farklı yapmak lazım.Hm hiç böyle düşünmemiştim, nebilim hani insan az yemek /kalori olunca otomatik olarak kilolarda gider zannediyor
Bazen detoks yapmak lazımAllah senibu ara bende öyleyim az bıraktım geçen iyi geldi
![]()
Ah keske öyle olsa canım ama belli bir yerde vücut o moda adapte oluyor kilo vermede duruyorHm hiç böyle düşünmemiştim, nebilim hani insan az yemek /kalori olunca otomatik olarak kilolarda gider zannediyor
Allah'ım çatlak
Canımıza değsin yandan yandan bir sağdan bir soldan bi alttan bi üstten sefamız olsunÇok güzel yaptık ohhh![]()
Ohhhhh sefamiz olsun o zaman gelsin :Canımıza değsin yandan yandan bir sağdan bir soldan bi alttan bi üstten sefamız olsun![]()
Ohhhhh sefamiz olsun o zaman gelsin :