- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Benimkini 3 defa sarj ettimBugün dayanmadı telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkini 3 defa sarj ettimBugün dayanmadı telefon
Aynen ya ay ne zor en azından okula gidince hem çocuk dışarı cikmis arkadaşlarıni görmüş oluyor hem de sen evde kafan rahat oluyor valla çok iyi anlıyorum seniÇocuk yoruldu kiyamiyorum ben de ders biter bitmez kardesi üstüne atlıyor 1,5 saat oyun molasi 1 saatte çizgi film molası veriyoruz sonra derslere gömülüyoruz cocukta sıkıldı ev de anne gün sayiyorum ben okulu istiyorum arkadaşlarımı istiyorum diyip duruyor uykum geliyor derste diyor dedim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sık dişini az kaldı çocuğun motivasyonu düştü
Valla öğlen taktım yarım saat işimi görsün diyeHadi ya benim ki %80
Ben ablanın rüya ya yatmasını bekliyorum bak çıkarsa kırışırız şöyle onaAldık piyango 20 çeyrek
Ben daha bir defa taktım şimdi takayım bebe uyandıBenimkini 3 defa sarj ettim
Kimse hasta olmasın gercektenAynen ya ay ne zor en azından okula gidince hem çocuk dışarı cikmis arkadaşlarıni görmüş oluyor hem de sen evde kafan rahat oluyor valla çok iyi anlıyorum seni
Yaaa uyut sen onu canım dinlen sen deBen daha bir defa taktım şimdi takayım bebe uyandı
Tamam bana da yatsın o zaman hepsi çıkıyor rüyanın saf yavrumBen ablanın rüya ya yatmasını bekliyorum bak çıkarsa kırışırız şöyle ona
Biz de G Ş off bizim hoca bu hafta çok hızlı nevrim döndü pazartesinden persembeye 4 tane harf işledik yeni bir ödev veriyor sayfa sayfa
Oy yazık yaa el kadar bebelerBizimde öyle canım ya hızlı geçiş yapıyorlar
İnşallah tutturursun cnmAldık piyango 20 çeyrek
Sorma malum oluyor resmenTamam bana da yatsın o zaman hepsi çıkıyor rüyanın saf yavrum
İyi geceler kuzum emme zamanı geldi yineYaaa uyut sen onu canım dinlen sen de
Evet canım zor oluyor ama yapıyoruz iyi bile geldik maşallah teşekkür ederim bizimki öylesine işteOy yazık yaa el kadar bebeler
İnşallah tutturursun cnm
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Sorma canım ama mufredat böyle galibaOy yazık yaa el kadar bebeler
İnşallah tutturursun cnm
Iyi geceler canım kolay gelsin öp kuzuyuİyi geceler kuzum emme zamanı geldi yine
Iyi geceler canım benimİyi geceler kızlar
Tamam yarın sen silecen amaŞuraya döşeği sereyimlizi sende silip çık temiz olsun yerler
Tamam sırayla pika olaydı ona temizletirdikTamam yarın sen silecen ama