- 31 Temmuz 2020
- 20.318
- 60.231
- 548
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Sana da tutsun canışkommmSorma canım ama mufredat böyle galiba
Ben ben bana tutsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da tutsun canışkommmSorma canım ama mufredat böyle galiba
Ben ben bana tutsun
Pika yaaa yaktı kendini geldi yine aklımaTamam sırayla pika olaydı ona temizletirdik
Gelecek miii :)Tamam sırayla pika olaydı ona temizletirdik
Ah ah sormaPika yaaa yaktı kendini geldi yine aklıma
Ay hadi insaAllah köşeyi dönmek istiyorum artık yiterSana da tutsun canışkommm
Bilmiyorum ki kuzum iyi olurduGelecek miii :)
Bilmiyorum ki canım sessizliğe gömüldüGelecek miii :)
Tek döndüğüm köşe marketin köşesiAy hadi insaAllah köşeyi dönmek istiyorum artık yiter
B...k yoluna gitti bizim niyazi diye bi laf var kemal sunalın cuk yaniAh ah sorma
Kuzuların sessizliği mi acabaBilmiyorum ki canım sessizliğe gömüldü
Benim de evin diğer köşesi biz de şans olsa mısırlı dedemiz olurduTek döndüğüm köşe marketin köşesi
Ay valla ya ben yazacaktimB...k yoluna gitti bizim niyazi diye bi laf var kemal sunalın cuk yani
Aynen gerilim yapiyor kısKuzuların sessizliği mi acaba
Ay valla ya ben yazacaktim
iki dedemde gidik miras alacak kimsem yok aman kimsenin parasını istemem kocam getirsin ben yiyimBenim de evin diğer köşesi biz de şans olsa mısırlı dedemiz olurdu
Parmağı ile beni susturuyorYiter valla uyu git bebegini doyur kız çocuk telef oldu memiklerin yolunu gözlemekten
Benim de iki dedem gitti ne bilem belki cici dedemiz filan olurdu umut dünyası ben kocamın parasını yiyemiyorum kızlardan bana firsat yokiki dedemde gidik miras alacak kimsem yok aman kimsenin parasını istemem kocam getirsin ben yiyim