- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Yok mu baska isteyensustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mu baska isteyensustum
YokYok mu baska isteyen
Ablan da uyuyor mu sorsana ona kk de bizi görecek mi bir gün olay olacakmıyız yok popülerHepsi uyurken biz
Dur kız belki olabilirYok mu baska isteyen
Emin ol en yakın zamanda ama ne şartlar altında bilememanladin senAblan da uyuyor mu sorsana ona kk de bizi görecek mi bir gün olay olacakmıyız yok popüler
Bence de biz de soda cok hazımsızlığa birebir isteyen olursa ikram edebilirimDur kız belki olabilir
Dişe diş kana kan gibi yok ya öyle degildi o tere ter kaloriye kalori öyle böyle burada bizim adımız olacak elbet bir günEmin ol en yakın zamanda ama ne şartlar altında bilememanladin sen
Bende çoklu alırım dağıtırım ancaBence de biz de soda cok hazımsızlığa birebir isteyen olursa ikram edebilirim
Çok dağıtma kıs tükkan batacakBende çoklu alırım dağıtırım anca
Olsun canım olsun gerci bizim canımız çıkıyorDişe diş kana kan gibi yok ya öyle degildi o tere ter kaloriye kalori öyle böyle burada bizim adımız olacak elbet bir gün
Tamam vermem hepsini ben içerimÇok dağıtma kıs tükkan batacak
Aa cnm kaçırmışım orayı ama hadi gözünüz aydın hafif geçti inşYarın son Allaha şükür olsun cok mutluyum
Akşam çok enerjili şeyler yiyor mu cnm ya da süt yoğurt seviyor muİnşallah canım ya çok sıkıntılı gündüz de uyumuyor aslında bakalim hepsi çok zor cocuklarin.
Yok canım 1 yaşında emiyor zaten alerjik herşey veremiyorum.Aa cnm kaçırmışım orayı ama hadi gözünüz aydın hafif geçti inş
Akşam çok enerjili şeyler yiyor mu cnm ya da süt yoğurt seviyor mu
Bazı seyler olmadan olmuyor ki canım bi yerlere kolay gelinmiyorOlsun canım olsun gerci bizim canımız çıkıyor
Ayneen seher akgül ün karabuğday detoksu videosu da var cnm ya da başka videolar da var sen bak yalancı tahıl deniyor gluten de yokYoğurt serbestte canım karabugdayi araştırmam lazım kovdum gitti hafifledim ☺
Karıştır karıştır
Biz değiliz canım öğretmenimiz ve esi delta varyantı oldular 3 haftadır uzaktan egitim aliyoruz valla yıprandım bitiyor ama yarın son pazartesi okulluyuzAa cnm kaçırmışım orayı ama hadi gözünüz aydın hafif geçti inş
Akşam çok enerjili şeyler yiyor mu cnm ya da süt yoğurt seviyor mu
Himm haklısın orasida doğru çelme güzel olurBazı seyler olmadan olmuyor ki canım bi yerlere kolay gelinmiyor
Önce yitiksifa ya sorayım sonra da dediğin videoyu izleyeyim sonrada sana geri dönüş yapayımAyneen seher akgül ün karabuğday detoksu videosu da var cnm ya da başka videolar da var sen bak yalancı tahıl deniyor gluten de yok
Oh
Karıştır karıştır
Mınıık Allah bağışlasın cnmYok canım 1 yaşında emiyor zaten alerjik herşey veremiyorum.
Hıım hatırladım 1 hafta dolunca mı öğretmen pozitif olmuştuBiz değiliz canım öğretmenimiz ve esi delta varyantı oldular 3 haftadır uzaktan egitim aliyoruz valla yıprandım bitiyor ama yarın son pazartesi okulluyuz