- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Canım Bende kullandım 21.gun olan mi buevet doğru benim ki de lucrin daily 5 mg .bu iğne yumurtlama sürecini dondurup olası dış gebelik yada diğer yumurtalık uyarımını durduruyormuş sanırım .Transfer de sıkıntı olmaması için .benim araştırdığım kadarıyla böyleydi.
Genelde o haftalarda kayıplara rahim ağzı yetmezliği oluyor da canım o yüzden rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahsebep bulunamadi yok rahim agzi yetmezligi degil patolojiye gonderdik biseyde cikmadi
Ben de ilk defa duydum canım inan bilmiyorum inşallah faydası olurSaizen büyüme hormonunu ilk kez duyuyorum. yumurta büyütmek için kullanılan yeni bir uygulama sanırım. İnşallah çok faydasını görürsünüz
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bu arada benim de baş derdim çikolata kistiMerhaba orta kaliteli tutmazsa diye düşünme çok var tutan ... Hayırlı olsun
düşük olmadi kalbi durdu karnimda rahim agzi yetmezligi degilGenelde o haftalarda kayıplara rahim ağzı yetmezliği oluyor da canım o yüzden rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah
Merhaba nasıl geçtiğini bize haber vermeyi unutmayın, yarın benimde transferim varyarın 1 temmuz transferim var arkadaşlar dualarınızı bekliyorum..5. gün embriyosu dondurulmuş 2. tüp bebeğim
Bu sayfadaki herkesin cikolata kisti mi varinşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bu arada benim de baş derdim çikolata kisti
Bela bu kist gitmez tedavisi yok değişik bir seyinşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun bu arada benim de baş derdim çikolata kisti
Yok karışık herkesin farklıBu sayfadaki herkesin cikolata kisti mi var
Ayy çok heyecanlı az kalmış rabbim güzel haber almayı nasip etsin hayırlisiyla❤10 temmuzda transfer gözüküyor bugün kontrol vardı
Aynen. Ben 2007 de ameliyatla aldırdım. Bu sene tekrar oluştu. Mart ayında tekrar aldırdım bu sene. Kanallar tüpler temizlendi. Yapışıklıklar temizlendi. Şu anda tüp bebek tedavisine başladık. Yani tekrarlama olasılığı yüksek endometriumlarınBela bu kist gitmez tedavisi yok değişik bir sey
Evet teşekkür ederimAyy çok heyecanlı az kalmış rabbim güzel haber almayı nasip etsin hayırlisiyla❤
Çok geçmiş olsun ameliyat çözüm değil amh düştü muAynen. Ben 2007 de ameliyatla aldırdım. Bu sene tekrar oluştu. Mart ayında tekrar aldırdım bu sene. Kanallar tüpler temizlendi. Yapışıklıklar temizlendi. Şu anda tüp bebek tedavisine başladık. Yani tekrarlama olasılığı yüksek endometriumların
Ondan bende korkuyorum canım zaten 2 embriyo var sadece senin kalitesi nasıl canımEvet teşekkür ederimama ben Embriyo çözülürken korkuyorum inşallah bozulmaz
bu kadar tesadüf olur temmuz uğurlu gelir inşallahBu sayfadaki herkesin cikolata kisti mi var
aynı korku bende de var orta kalite olunca bir de son donmuşlar olunca sanki yaşamıcak gibi geliyorOndan bende korkuyorum canım zaten 2 embriyo var sadece senin kalitesi nasıl canım
aynen yıllardır denemediğim yöntem ot çöp kalmadı sonuç tüpler gittiBela bu kist gitmez tedavisi yok değişik bir sey