- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Yaralara merhem olur inşallah yavrunevet olur ekleyin..inşallah yaklaşık 8 senedir bekliyorz bebeğimi 18 gün önce annemi kaybettim anneciğim de babam da göremediler evladımı bana büyük bir sevinç olacak hüznümün ardından ...
ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah amin
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla cümlemize evlatlarımız sevinç getirir inşallah aminYaralara merhem olur inşallah yavrun
Saizen ilk kez duydum inşallah kaliteli sağlıklı Embriyoların olurKızlar bugün iğnelere başladım gonalf ve saizen büyüme hormonu kullanan duyan var mı
Martta negatif aldım ben tekrar başladım inşallah birlikte pozitif alırız canım :)Bende geldim... yerimi alyım buralarda
İnşAllah canım bakalım taze transfer olacak kısmet olursa sorun çıkmazsaSaizen ilk kez duydum inşallah kaliteli sağlıklı Embriyoların olur
İnşallah birlikte güzel sonuçlar alırızİnşAllah canım bakalım taze transfer olacak kısmet olursa sorun çıkmazsa
Bu son olur inşallah dondurulmuş daha iyi bende Taze transfer olamıyorum kist yüzünden..benimde 4.denemem hep taze transfer oldu 3.denememde tuttu ama 20haftalikken kaybettimbu kez dondurulmus 5.gun embriyosu transferi olacak insallah cözüldugunde iyi olursa
İnşAllah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah birlikte güzel sonuçlar alırız
Canım neden düşük oldu rahim ağzı yetmezliği mibenimde 4.denemem hep taze transfer oldu 3.denememde tuttu ama 20haftalikken kaybettimbu kez dondurulmus 5.gun embriyosu transferi olacak insallah cözüldugunde iyi olursa
Kuzum benim bu ay iptal oldu önümüzdeki ay başlıycamMartta negatif aldım ben tekrar başladım inşallah birlikte pozitif alırız canım :)
AA neden canımKuzum benim bu ay iptal oldu önümüzdeki ay başlıycam
Merhaba hoşgeldinMerhaba arkadaşlar..
En son da ben transfer olacağım inşallah.. allah nasip ederse 30 temmuz gibi...
Hoş bulduk canım..Merhaba hoşgeldin
Aminnnn inşallah bu topik bize uğur getirirHoş bulduk canım..
Bol pozitif li topik olsun inşallah.. RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Hayırlı olsun inşallah bol kaliteli sağlıklı Embriyoların olurMerhaba,benim de perşembe günü yumurta toplamam yapılacak,inşallah bu ay transferim yapılmış olur. Hepimizin guzel haberleri gelsin