-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Benim 3. Gün 5 embriyo vardı 2 sini dondurup 3 ünü 5. Güne beklettiler ve sadece bir tanesi gidebilmişEmbriyolog arıyor bize gereken bilgiyi veriyor ama ben ayrıntılı bilgi için extra soruyorum doktor da söylüyor gittiğimde. Üç te iyi benimde 4 tane Embriyo oldu üçüncü gün donduruldu
Valla kuzucum o kadar çok ilaç kullanılıyor ki gününü hatırlamıyorum ama 14 tane falan vuruldum şimdiye kadar hala devam.... Bu arada ben hangi doktora gittiysem bana sormadan 2 embriyo koyacağız diyorduhepsi .Benim yaş da 28 . İsteyenlere neden 2 koymuyorlar anlamıyorum. 2 tanenin olasılığı daha yüksek halbukiCanım Bende kullandım 21.gun olan mi bu
Benim 5.gun donduruldu 2 taneBenim üçüncü gün donduruldu iki tüp 4+4 beşinci güne bekletip transfer yapıyor, senin nasıl
Merhaba hangi hastahane sizinYasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo transferi yapılıyormuş. Bende 2 istemiştim ama olmaz dedi Dr. Belki ikna edebilirim. 35 üstünde 2,45 üstü 3 dedi.
İnşAllah kaliteli bom yumurtan olur canımŞu an tek bilmediğimiz şey yumurtalar kaliteli mi değil mi? Belki ondan olmuyordur. Hormonlar iyi yumurta büyüyor çatlıyor. Rahim kalınlığı iyi. Eşimin spermleri iyi. Tüp bebek tedavisine başlayınca yumurtaların durumu da belli olur. Çok korkuyorum tüp bebek de tutmazsa diye
Medikal Parka gidiyorum Dr. Berrin Karakuy. Takiplerim orada yapılıyor. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılacak.Merhaba hangi hastahane sizin
Benimde antlaya tup bebek merkeziMedikal Parka gidiyorum Dr. Berrin Karakuy. Takiplerim orada yapılıyor. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılacak.
Özel klinik olunca 2 embiryo koyuyorlar canım bazı yerler bana ilk tedavide 2 konmuştu 27 yaşındaydımYasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo transferi yapılıyormuş. Bende 2 istemiştim ama olmaz dedi Dr. Belki ikna edebilirim. 35 üstünde 2,45 üstü 3 dedi.
Bende hiç kalmazsa diye korkuyorumBenim 3. Gün 5 embriyo vardı 2 sini dondurup 3 ünü 5. Güne beklettiler ve sadece bir tanesi gidebilmiş
AminnnnnİnşAllah kaliteli bom yumurtan olur canım
Canım aslında 14 yumurtanın 5 i olgun çıkması az biraz. Allah korusun olmazsa yumurta kalitesi için takviye al canımElbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallahAslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorum
Benim 9 yumurtam çıktı 8i olgundu 5i döllendi ama 3.gün embiryosu oldu sperm kaynaklı sanıyorduk morfoloji sıkıntı bizim dna hasarına baktırdık şükür çıkmadı takviye verdi bana doktorElbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallahAslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorum
kaçıncı gün embryosu canımBenimde orta kalite canım
gerçekten bu grup çikolata kisti grubu mu yaBeeeeen..benimde şuan rahim dinlenmesi verdi doktorum
Bende de cikolata kistii varr malesef
Ben canımkızlar 3.gün dondurulup transfer zamanı çözdürülüp 5.güne gitme olayını yaptıran var mı doktor niyeyse böyle bir riske girdi çok korkuyorum
aa gerçekten öyle heralde başkalarıda var, başlıkda öyle olsaymış:)gerçekten bu grup çikolata kisti grubu mu yabende de var cnm
bu deneme öyle mi yapılcak canımBen canım
bende sormadım okadar heycanlandım ki benimde 3 tane bu arada. Benii embirolog aradı ve yumurtaların güzel geliştigini tam olması gerektigi gibi olduğunu söyledi ve 5.günde dondurulduKozlar toplam 3 tane yumurtam oluşmuş inşallah bir tanesi tutarlaboratuvardan arayıp söylüyorlar ya ben hiç bişey sormadım ya da ne soracağımı bilemedim. Siz bişey soruyor musunuz. Kalite falan diyordunuz ya onu doktor mu söylüyor size yoksa laboratuvardan arayan kişi mi söylüyor