Temmuz ayında transfer olacaklar

Canım Bende kullandım 21.gun olan mi bu
Valla kuzucum o kadar çok ilaç kullanılıyor ki gününü hatırlamıyorum ama 14 tane falan vuruldum şimdiye kadar hala devam.... Bu arada ben hangi doktora gittiysem bana sormadan 2 embriyo koyacağız diyorduhepsi .Benim yaş da 28 . İsteyenlere neden 2 koymuyorlar anlamıyorum. 2 tanenin olasılığı daha yüksek halbuki

İnşAllah kaliteli bom yumurtan olur canım

Elbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallah Aslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorum
Canım aslında 14 yumurtanın 5 i olgun çıkması az biraz. Allah korusun olmazsa yumurta kalitesi için takviye al canım

Elbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallah Aslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorum
Benim 9 yumurtam çıktı 8i olgundu 5i döllendi ama 3.gün embiryosu oldu sperm kaynaklı sanıyorduk morfoloji sıkıntı bizim dna hasarına baktırdık şükür çıkmadı takviye verdi bana doktor

kızlar 3.gün dondurulup transfer zamanı çözdürülüp 5.güne gitme olayını yaptıran var mı doktor niyeyse böyle bir riske girdi çok korkuyorum

bende sormadım okadar heycanlandım ki benimde 3 tane bu arada. Benii embirolog aradı ve yumurtaların güzel geliştigini tam olması gerektigi gibi olduğunu söyledi ve 5.günde donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…