- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Benn inşallah temmuzda transferim olacak rahim dinlendirme vermişti doktorumMerhaba kızlar
transfer hazırlığı olanlar, temmuzda transfer hazırlığı olacak olanlar buraya
Hoşgeldin benimde rahîm dinlendirme vermişti hayırlı olsun sıkıntın neydiBenn inşallah temmuzda transferim olacak rahim dinlendirme vermişti doktorum
Hoşgeldin . Belli mi tarihBende geldim... yerimi alyım buralarda
Hoşgeldin bende bir yıldır bekliyorum rahîm dinlendirme yumurta kisti çikolata kisti pandemi derken temmuzda transfer gözüküyor inşallahBen de yerimi alayım o zaman . Ben de rahim dinlendirmedeydim 2 aydır. Reglin 3. günü ve Bugün doktor kontrolüm var. Büyük ihtimal transfer günü bellii olacak
Hoşbuldum inşallah hayırlı haberler alırsınız. Ben de nisan sonu gibi başladım, rahim dinlendirme falan derken temmuz da ilk adetinle başlayacagız demişti doktor lucrin vuruluyorum 15 gündür ,bugün de hazırlıklara başlanacak diye muayeneye çağırdı.İnşallah bir aksilik çıkmazHoşgeldin bende bir yıldır bekliyorum rahîm dinlendirme yumurta kisti çikolata kisti pandemi derken temmuzda transfer gözüküyor inşallah
Bende lucrin depot kullandım :) hayırlı sonuçların olsun güzel haberlerini bekliyoruz:)Hoşbuldum inşallah hayırlı haberler alırsınız. Ben de nisan sonu gibi başladım, rahim dinlendirme falan derken temmuz da ilk adetinle başlayacagız demişti doktor lucrin vuruluyorum 15 gündür ,bugün de hazırlıklara başlanacak diye muayeneye çağırdı.İnşallah bir aksilik çıkmaz
Bende beklemedeyim transfer için bu çikolata kisti sizlerde ayak ağrısı yapıyor mu kistin olduğu taraf kasik agrim yok ama kalcamdan ayağıma kadar agri varBende lucrin depot kullandım :) hayırlı sonuçların olsun güzel haberlerini bekliyoruz:)
Hayırlı olsunBende beklemedeyim transfer için bu çikolata kisti sizlerde ayak ağrısı yapıyor mu kistin olduğu taraf kasik agrim yok ama kalcamdan ayağıma kadar agri var
Burda İlk senin sanırım transferselamlar herkese 4 temmuzda benimde transferim var rabbim herkesin gönlündekini versin
Yok adet olmayı bekliyorumHoşgeldin . Belli mi tarih
Hayırlı olsunYok adet olmayı bekliyorum
Teşekkür ederim ama aşşa yukarı 20 lerden bir günde olurum diye düşünüyorumYok adet olmayı bekliyorum
evet inşallah bakalım hayırlısylaBurda İlk senin sanırım transfer