- Konu Sahibi cikolatakistim
Benimde orta kalite canımaynı korku bende de var orta kalite olunca bir de son donmuşlar olunca sanki yaşamıcak gibi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde orta kalite canımaynı korku bende de var orta kalite olunca bir de son donmuşlar olunca sanki yaşamıcak gibi geliyor
Rabbim bir daha yaşatmasın canım belki pıhtılaşma vardırdüşük olmadi kalbi durdu karnimda rahim agzi yetmezligi degil
Canım bence yüksek sperm de sıkıntı yok yumurtada rahimde sıkıntı yoksa daha kolay olurArkadaşlar sebepsiz infertilitede tüp bebek başarısı yüksek midir?
Şu an tek bilmediğimiz şey yumurtalar kaliteli mi değil mi? Belki ondan olmuyordur. Hormonlar iyi yumurta büyüyor çatlıyor. Rahim kalınlığı iyi. Eşimin spermleri iyi. Tüp bebek tedavisine başlayınca yumurtaların durumu da belli olur. Çok korkuyorum tüp bebek de tutmazsa diyeCanım bence yüksek sperm de sıkıntı yok yumurtada rahimde sıkıntı yoksa daha kolay olur
Benim üçüncü gün donduruldu iki tüp 4+4 beşinci güne bekletip transfer yapıyor, senin nasılOndan bende korkuyorum canım zaten 2 embriyo var sadece senin kalitesi nasıl canım
Hayırlısı olsun inşallah nasibimiz de neyse onu yaşıyoruzaynen yıllardır denemediğim yöntem ot çöp kalmadı sonuç tüpler gitti
Embriyolog arıyor bize gereken bilgiyi veriyor ama ben ayrıntılı bilgi için extra soruyorum doktor da söylüyor gittiğimde. Üç te iyi benimde 4 tane Embriyo oldu üçüncü gün dondurulduKozlar toplam 3 tane yumurtam oluşmuş inşallah bir tanesi tutar laboratuvardan arayıp söylüyorlar ya ben hiç bişey sormadım ya da ne soracağımı bilemedim. Siz bişey soruyor musunuz. Kalite falan diyordunuz ya onu doktor mu söylüyor size yoksa laboratuvardan arayan kişi mi söylüyor
26 yaşında olmam nedeni ile bir tane olacak, 5 gün embriyosu 2. Kalite denildiZ Zarif begonvil canım kaçıncı gün Embriyo ve kaç tane transfer olacak yarın bilgin var mj
Dr. Uma amh değerimi sordum.Gerek yok bakmaya dedi. Benim fazla Yumurta yoktu ameliyat ve ilaçlar sonrası dr'un dediği okadar temizki rahim arı peteği gibi olmuş dedi.Çok geçmiş olsun ameliyat çözüm değil amh düştü mu
Yaş yüzünden mi çoğu hastane çift yapiyor hangi hastane?26 yaşında olmam nedeni ile bir tane olacak, 5 gün embriyosu 2. Kalite denildi
Elbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallah Aslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorumYaş yüzünden mi çoğu hastane çift yapiyor hangi hastane?
Buarada kalitesi iyi o zaman yarın haberdar et bizi
Yasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo transferi yapılıyormuş. Bende 2 istemiştim ama olmaz dedi Dr. Belki ikna edebilirim. 35 üstünde 2,45 üstü 3 dedi.Yaş yüzünden mi çoğu hastane çift yapiyor hangi hastane?
Buarada kalitesi iyi o zaman yarın haberdar et bizi
Aaa bende Ankara başkent üniversitesi hastanesi hayırlısı olsun inşallahElbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallah☺ Aslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorum
Döllenme ile alakalı birşey demediler mi ertesi gün şu kadar döllendi diyorlarKozlar toplam 3 tane yumurtam oluşmuş inşallah bir tanesi tutar laboratuvardan arayıp söylüyorlar ya ben hiç bişey sormadım ya da ne soracağımı bilemedim. Siz bişey soruyor musunuz. Kalite falan diyordunuz ya onu doktor mu söylüyor size yoksa laboratuvardan arayan kişi mi söylüyor
Hepimize hayırlı olsun inşallah, imtihanımız kolaylaşsınAaa bende Ankara başkent üniversitesi hastanesi hayırlısı olsun inşallah
Bazı hastaneler öyle sanırım Bizim ki öyle değil geçen sene İlk tüp Bebek te çift koyacaktı kalitesi kötü diye bir Embriyo transfer etmişti bu sene iki toplama oldu kalırsa yine bozulmazsa iki Embriyo dediYasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo transferi yapılıyormuş. Bende 2 istemiştim ama olmaz dedi Dr. Belki ikna edebilirim. 35 üstünde 2,45 üstü 3 dedi.
Aminnnn inşallahHepimize hayırlı olsun inşallah, imtihanımız kolaylaşsın
Onu dediler 8 yumurtadan 7si kaliteli bunlardan 2si 3. Gün 1 tanesi 5. Günde donduruldu. Dedi sadeceDöllenme ile alakalı birşey demediler mi ertesi gün şu kadar döllendi diyorlar