- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- Konu Sahibi cikolatakistim
Agustos eylul seklinde ac kuzumbenimki eylulde dusun bide eylulu bekleyenlerde vardir belki benim gibi aramizdaBende Ağustos ayını mı açsam acaba beklemek çok zooor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agustos eylul seklinde ac kuzumbenimki eylulde dusun bide eylulu bekleyenlerde vardir belki benim gibi aramizdaBende Ağustos ayını mı açsam acaba beklemek çok zooor
Merhaba canim bisey sorabilirmiyim bu enfeksiyon belirtiai neydi..benimde iliski sirasinda beyaz iltihap gibi akintim oluyoBuarada kızlar ben hikayemi anlatayım... 2018 de çikolata kisti olduğunu öğrendim, 2018 Kasım da tüp Bebege başladık geçici menopoz iğnesi rahîm hazırlığı derken 2019 mayısta negatif oldu..
İkinci tüp Bebek için beklemeden Haziran'da başladık İlk histereskopi oldum mikropolip çıktı enfeksiyon çıktı tedavi oldum Eylül'de tekrar histereskopi yaptı temiz çıktı, Ekim'de ilk toplama, Kasım'da hsg, Aralık'ta ikinci toplama sonra toplam iki tüp 4+4 Embriyo donduruldu yumurta kisti için doğum kontrol hapı kullandım üç ay sonra iki ay da geçici menopoz lucrin depot verdi tam tedaviye başlayacakken pandemi çıktı bir ay da visanne kullandım adet olamadım bu kadar ilaca haliyle Haziran'da gittigimde lucrin depot ve cyclo-progynova ile adet oldum şimdi estrofemle devam ediyorum yarın sabah kontrol herşeyin hayırlısı biz plan yapıyoruz ama Rabbim bilir
İnş sorunsuz bir şekilde hallolur ve iyi haberler alırsın darısı bizim başımıza inşyarın 1 temmuz transferim var arkadaşlar dualarınızı bekliyorum..5. gün embriyosu dondurulmuş 2. tüp bebeğim
Merhaba Polip yüzünden enfeksiyon oldu antibiyotik tedavisi oldum 10 günMerhaba canim bisey sorabilirmiyim bu enfeksiyon belirtiai neydi..benimde iliski sirasinda beyaz iltihap gibi akintim oluyo
Beyazmiydi sizde de enfekaiyon...Merhaba Polip yüzünden enfeksiyon oldu antibiyotik tedavisi oldum 10 gün
Hayırlı olsun hemen ekliyorum sizi deBen de varımmm temmuzda olacak ama henuz tarih belli degil, adeti bekliyoruz
Evet canımBeyazmiydi sizde de enfekaiyon...
Tesekur ederim canim bu benim icin onemliydi..cunki bu bende bayadir var..tuo bebk doktoruma solemistim ama onemli degil demiti.tup bebk icin..daha onceki tuo bebek denememde..O zman benimde acilen tup bebege baslamadan bir kadin doguma gorunmem gerek..size hangi ilac verildi bu enfekaiyon icin..ne kullandinizEvet canım
Bana bir sürü ağır antibiyotik verildi bir yıl oldu histereskopi ile bakıldığında görülüyor Polip ve enfeksiyon ilaçları hatırlamıyorum o yüzden canımTesekur ederim canim bu benim icin onemliydi..cunki bu bende bayadir var..tuo bebk doktoruma solemistim ama onemli degil demiti.tup bebk icin..daha onceki tuo bebek denememde..O zman benimde acilen tup bebege baslamadan bir kadin doguma gorunmem gerek..size hangi ilac verildi bu enfekaiyon icin..ne kullandiniz
Cok tesekkur ediyoeum canim..Bana bir sürü ağır antibiyotik verildi bir yıl oldu histereskopi ile bakıldığında görülüyor Polip ve enfeksiyon ilaçları hatırlamıyorum o yüzden canım
Canim igneler kaliteyimi dusuruyomus..ondanmi doktorunuz naturel uyguluyoo..Kızlar benim transfer naturel olacak şimdiye kadR sadece folikasit kullandım . Transferden sonra da folikasit ve jel kullanacakmışım sadece . Tereddütlerim daha doğrusu korkularım çok ama doktora da çok güveniyorum . 5. Kez deneyip son 3 defasında transfer olamamanın da etkisi var sanırım . Rabbim buna can versin . Benimle birlikte bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Yok iğne kullandım zaten yumurta toplama öncesinde sonra donduruldu pgtye gitti şimdi transfer hazırlığında estrofem ya da progesteron içeren iğnelerden olmuyorum . Bu şekilde daha çok tutunma ve daha aZ düşük İhtimali olduğunu söyledi . Ben de yaşayıp göreceğim . Herkes bir sürü ilaç kullanınca tedirgin olmadım değil ama her doktorun yöntemi farklı demekCanim igneler kaliteyimi dusuruyomus..ondanmi doktorunuz naturel uyguluyoo..
sebep bulunamadi yok rahim agzi yetmezligi degil patolojiye gonderdik biseyde cikmadiCanım neden düşük oldu rahim ağzı yetmezliği mi
Vurulduğunuz lucrinin resmini atabilirmisiniz acaba bende dün aldım ama dr gösteremedim doğrumu aldım diye içimde kuşku var benim lucrin daily 5mgHoşbuldum inşallah hayırlı haberler alırsınız. Ben de nisan sonu gibi başladım, rahim dinlendirme falan derken temmuz da ilk adetinle başlayacagız demişti doktor lucrin vuruluyorum 15 gündür ,bugün de hazırlıklara başlanacak diye muayeneye çağırdı.İnşallah bir aksilik çıkmaz
Benimde bu aynen ne işe yaradığını bilmiyorumAmin hepimizin inşallah . Benim ki lucrin daily gibi birşeydi ne işe yaradığını da bilmiyorum bakalım bugün ne diyecek doktorum 4,5 da randevum var
Merhaba orta kaliteli tutmazsa diye düşünme çok var tutan ... Hayırlı olsunselam kızlar topic geziyorum resmen 4.deneme dondurulmuş transfer olcak bu ay orta kalite esteofeme başladım son iki donmuş çözdürülmede problem olmazsa 5.güne gitmesini istedi doktorum çok umudum yok ama donmuşlar bitsin sıfırdan başka yerde başlıyım derdindeyim açıkcası
evet doğru benim ki de lucrin daily 5 mg .bu iğne yumurtlama sürecini dondurup olası dış gebelik yada diğer yumurtalık uyarımını durduruyormuş sanırım .Transfer de sıkıntı olmaması için .benim araştırdığım kadarıyla böyleydi.Vurulduğunuz lucrinin resmini atabilirmisiniz acaba bende dün aldım ama dr gösteremedim doğrumu aldım diye içimde kuşku var benim lucrin daily 5mg
Saizen büyüme hormonunu ilk kez duyuyorum. yumurta büyütmek için kullanılan yeni bir uygulama sanırım. İnşallah çok faydasını görürsünüzKızlar bugün iğnelere başladım gonalf ve saizen büyüme hormonu kullanan duyan var mı