Temmuz ayında transfer olacaklar

Canım bence yüksek sperm de sıkıntı yok yumurtada rahimde sıkıntı yoksa daha kolay olur
Şu an tek bilmediğimiz şey yumurtalar kaliteli mi değil mi? Belki ondan olmuyordur. Hormonlar iyi yumurta büyüyor çatlıyor. Rahim kalınlığı iyi. Eşimin spermleri iyi. Tüp bebek tedavisine başlayınca yumurtaların durumu da belli olur. Çok korkuyorum tüp bebek de tutmazsa diye

Kozlar toplam 3 tane yumurtam oluşmuş inşallah bir tanesi tutar laboratuvardan arayıp söylüyorlar ya ben hiç bişey sormadım ya da ne soracağımı bilemedim. Siz bişey soruyor musunuz. Kalite falan diyordunuz ya onu doktor mu söylüyor size yoksa laboratuvardan arayan kişi mi söylüyor

Embriyolog arıyor bize gereken bilgiyi veriyor ama ben ayrıntılı bilgi için extra soruyorum doktor da söylüyor gittiğimde. Üç te iyi benimde 4 tane Embriyo oldu üçüncü gün donduruldu

Yaş yüzünden mi çoğu hastane çift yapiyor hangi hastane?
Buarada kalitesi iyi o zaman yarın haberdar et bizi
Elbette ederim, benimde bir tane dondurulmuşum kalmış olacak inşallah Aslında 14 yumurtam toplandı, sadece eş faktörlü olduğu için 5 olgun yumurtanın ikisi döllenebildi.Adana başkent hastanesine gidiyorum

Döllenme ile alakalı birşey demediler mi ertesi gün şu kadar döllendi diyorlar

Yasal olarak 35 yaşın altına 1 embriyo transferi yapılıyormuş. Bende 2 istemiştim ama olmaz dedi Dr. Belki ikna edebilirim. 35 üstünde 2,45 üstü 3 dedi.
Bazı hastaneler öyle sanırım Bizim ki öyle değil geçen sene İlk tüp Bebek te çift koyacaktı kalitesi kötü diye bir Embriyo transfer etmişti bu sene iki toplama oldu kalırsa yine bozulmazsa iki Embriyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…