- 4 Haziran 2020
- 299
- 198
-
- Konu Sahibi cikolatakistim
Ben opu den sonra tam 13.gun adet gördüm yani tam zamanında geldi gecikme ya da erken olma durumu yaşamadımbu arada sizler ne zaman adet gördünüz yumurta topalamadan sonra? ben hala görmedim tam geçen hafta bugun yumurtalar toplanmıştı. pazarteside iğne vuruldum Lucrin
Zor olmuyormu git gel bu ara da bende nrw istanbula taşındımNeden şok olma emojisi ? Nrw
Bana tam gün de söylemediler bakalim benim daha 13 güm olmadi tabi 1 hafta oldu tam bi kaç günüm var demekkiBen opu den sonra tam 13.gun adet gördüm yani tam zamanında geldi gecikme ya da erken olma durumu yaşamadım
Ya bi an önce olsun da sürec başlasin istiyorumBende aynen
Canım az önce aradılar .2 tanesi 5.güne gelmiş ama biraz küçüklermiş.Gelişimleri yavaşmış bira z.Yarına bekletiliyorlarmış .yarın tekrar arayacaklar .İnşallah ikisi de benle kalırCanım senin embiryolar 5.gün e gitti mi 3.gün dondurulan vardı son durum ne
Bende taşınıyorum gibi bişeyZor olmuyormu git gel bu ara da bende nrw istanbula taşındım
İnşAllah cabım benimCanım az önce aradılar .2 tanesi 5.güne gelmiş ama biraz küçüklermiş.Gelişimleri yavaşmış bira z.Yarına bekletiliyorlarmış .yarın tekrar arayacaklar .İnşallah ikisi de benle kalır
Maydanoz suyu iç canım adet olmak istiyorsun değil miYa bi an önce olsun da sürec başlasin istiyorum
Listeye yazdım canım hayırlı olsunBende 6 Temmuz transfer :) Allah hepimize nasip eder inşallah
Senin ne zaman canım transfer? Çikolata kisti çok bu ay sanırımBeeeeen..benimde şuan rahim dinlenmesi verdi doktorum
Bende de cikolata kistii varr malesef
Benim hep bu şekilde oldu geçen sene İlk tüp Bebek te o şekilde donduruldu bu sene iki toplamada öyle oldubu deneme öyle mi yapılcak canım
sıkıntı oluyor mu canım 5.güne giderkenBenim hep bu şekilde oldu geçen sene İlk tüp Bebek te o şekilde donduruldu bu sene iki toplamada öyle oldu
Evet oluyor bazılarında. Benim geçen sene 8 Embriyo dan iki tane kalmıştı iki Embriyo üçüncü gün donduruldu o iki Embriyo çözülürken biri bozuldu bir tane Orta kaliteliydi tutmadısıkıntı oluyor mu canım 5.güne giderken
inşallah mutlu sonuçlar alırız. Güzel diyorlar Ant. Tüp için. Ben yarın gidiyorum Yumurta toplamak için.Benimde antlaya tup bebek merkezi
Antalya tüp Bebek merkezi nde kemal bey varmış o da çok iyi diye duymuştuminşallah mutlu sonuçlar alırız. Güzel diyorlar Ant. Tüp için. Ben yarın gidiyorum Yumurta toplamak için.
Evt benim doktorum kemal beyAntalya tüp Bebek merkezi nde kemal bey varmış o da çok iyi diye duymuştum
ayy stres hiç bitmiyor hakkımızda hayırlısı oldun inşallahEvet oluyor bazılarında. Benim geçen sene 8 Embriyo dan iki tane kalmıştı iki Embriyo üçüncü gün donduruldu o iki Embriyo çözülürken biri bozuldu bir tane Orta kaliteliydi tutmadı
Bu yılda iki kez toplandı havuz yöntemi yapıldı iki tüp ayrı ayrı donduruldu üçüncü gün. Onlar ne kadar firar verecek bakalım
Bu ay temmuzda olacak ama gün belirlenmedi henüz tabi daha adette olmadimSenin ne zaman canım transfer? Çikolata kisti çok bu ay sanırım
Ben maydonuzdan coook tiksiniyorum yanlışkla yedigimde öğürüyorum malesef suyu içsem kusarim sanırımMaydanoz suyu iç canım adet olmak istiyorsun değil mi