Temmuz ayında transfer olacaklar

bu arada sizler ne zaman adet gördünüz yumurta topalamadan sonra? ben hala görmedim tam geçen hafta bugun yumurtalar toplanmıştı. pazarteside iğne vuruldum Lucrin
Ben opu den sonra tam 13.gun adet gördüm yani tam zamanında geldi gecikme ya da erken olma durumu yaşamadım

Canım senin embiryolar 5.gün e gitti mi 3.gün dondurulan vardı son durum ne
Canım az önce aradılar .2 tanesi 5.güne gelmiş ama biraz küçüklermiş.Gelişimleri yavaşmış bira z.Yarına bekletiliyorlarmış .yarın tekrar arayacaklar .İnşallah ikisi de benle kalır

Zor olmuyormu git gel bu ara da bende nrw istanbula taşındım
Bende taşınıyorum gibi bişey yılda 4/5 kez geldim bu süreçte evet zor oluyor mağlesef ama burada yapmak için yaşım tutmadı mağlesef . Bende tez canlıyum 25 i bekliyemedim 1 sene yani beklemem lazımdı.. doğal olmayacağını duyunca herşey bi an önce olsun bitsin diye bi an kendimi türkiye yaptırırken buldum . Ama bu gidişle yaşım bura içinde doldu dolacak

sıkıntı oluyor mu canım 5.güne giderken
Evet oluyor bazılarında. Benim geçen sene 8 Embriyo dan iki tane kalmıştı iki Embriyo üçüncü gün donduruldu o iki Embriyo çözülürken biri bozuldu bir tane Orta kaliteliydi tutmadı
Bu yılda iki kez toplandı havuz yöntemi yapıldı iki tüp ayrı ayrı donduruldu üçüncü gün. Onlar ne kadar firar verecek bakalım

ayy stres hiç bitmiyor hakkımızda hayırlısı oldun inşallah

Herkese merhaba 22 hazıranda opu oldum. Tranferim bu ay olucak. Opudan kaç Gun sonra adet oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…