Sağol canım teşekkür ederim. Ya anans konusunda çok çekincedeyim. Bazı sitelerde de yenmemesi gerektiğini söylüyorlar

Büyük işler peşindeyiz bana diyolarki gezecene bebek yap aklın fikrin gezmede anca istanbula gidiyim ahahhahahahah dışardan davulun sesi hoş geliyor herkezd
ay en sık duygudum sylerden biri neden bebek yapmıyorsun kac yil oldu . Millet mi düşünemiyor yoksa fesatligina mi soruyolar anlamıyorıum hani şeymi duymak istiyolar acaba diye düşünüyorum cidden
benim cocugum olmuyor tedavi görüyorum anlam verremiyorum yaşlısından gencine anne olandan bekarına hep aynı düşüncede insanlar cok garip

amannn Allahım bide öyle bi sıkıntımı vardı??? cözülüp yaşamama başımıza gelenler cidden ben sanıyordum hemen olur hersey sıkıntısız zaten dondurulana kadar cok gergin bekleyiş içindeydim üf ya

cok Harika ama buna birde bir veya birden fazla Hobi edinmelerini tavsiye ederim. Gercekten kafayı mesgul etmek lazım :)

Ben de ilk drfa kendimde duydum bu durumu. Benimşe virlikte bekleyen bir hasta daha vardı. O da 2 yıl önce dondurmuş 2.bebeği için yapıyordu. Onda sorun olmadı ama. Benimkiler bir de en iyi kalitedeydi. Anlamadım. Kafana takma bence şimdilik bu durumu. Bence çok sık karşılaşılmıyodur

inşallah 4 yıldır olsun diye bekledik baktık olmuyor artık daha fazla beklemeyede sabrım yok herkes 3.cü cocugunu yaptı büyüttü bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…