- Konu Sahibi cikolatakistim
Bende 24 haziran da opu oldum hala adeti beklemedeyimHerkese merhaba 22 hazıranda opu oldum. Tranferim bu ay olucak. Opudan kaç Gun sonra adet oldunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 24 haziran da opu oldum hala adeti beklemedeyimHerkese merhaba 22 hazıranda opu oldum. Tranferim bu ay olucak. Opudan kaç Gun sonra adet oldunuz?
Hahahah hayırlısı böyledir belki bilemeyiz. Bencede taşının ya gerçekten zor yani ben evime taksiyle 10 dk mesafede zorlaniyorum valla almanyada olsam çook üşenirdim heralde ama başka çarede yoksa mecburBende taşınıyorum gibi bişey yılda 4/5 kez geldim bu süreçte evet zor oluyor mağlesef ama burada yapmak için yaşım tutmadı mağlesef . Bende tez canlıyum 25 i bekliyemedim 1 sene yani beklemem lazımdı.. doğal olmayacağını duyunca herşey bi an önce olsun bitsin diye bi an kendimi türkiye yaptırırken buldum . Ama bu gidişle yaşım bura içinde doldu dolacak
İnsallahh en yakın zaman da gelir ve hemen transfer hazırlığı başlar ilk denemeniz miBende 24 haziran da opu oldum hala adeti beklemedeyim
İnşallaaaah hic adetimi böyle 4 gözle beklememiştim benim ilk sizin?İnsallahh en yakın zaman da gelir ve hemen transfer hazırlığı başlar ☺ ilk denemeniz mi
Yaa evet bende bir an evvel gelsin istiyorum benimde ilk denemem transfer olucak tim alsinda ama transfer günü iptal oldu bende mide ağrısı kabızlık ve karnımda sislik oldu ohss olmadım ama doktor riske atmak istemediİnşallaaaah hic adetimi böyle 4 gözle beklememiştim benim ilk sizin?
Heycandan mi.öyle oldun acaba? Simdi ki günü bellimi transferin? Hangi hastane ?Yaa evet bende bir an evvel gelsin istiyorum benimde ilk denemem transfer olucak tim alsinda ama transfer günü iptal oldu bende mide ağrısı kabızlık ve karnımda sislik oldu ohss olmadım ama doktor riske atmak istemedi
Yok yani çok fazla gelip gidiyorum açısından dedim almanyadaki türkleri biliyosundur neden buladar çok gidiyosunuz ne var orda vsvs hayırlısı canım hepimiz için belki benim kısmetim ordaydıHahahah hayırlısı böyledir belki bilemeyiz. Bencede taşının ya gerçekten zor yani ben evime taksiyle 10 dk mesafede zorlaniyorum valla almanyada olsam çook üşenirdim heralde ama başka çarede yoksa mecbur
Yok canım transfer günüm belli adet olunca estrofem başlıcam. Ben manisada yaşıyorum canım orada ki özel hastanede yaptırıyorum sen nerede yaptır yosunHeycandan mi.öyle oldun acaba? Simdi ki günü bellimi transferin? Hangi hastane ?
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın insallahhEeevettt ben oldum transferimi eveime geldim dinleniyorum şimdi. Hafif adet ağrısı gibi bir ağrım var ama rahatsız edici değil. Dondurulmuş embriyolardan yapıldı benim ki. Ama ilk çözülen yaşamamış sonra diğerini çözmek zorunda kaldılar. Neyse ki o iyiydi :) 10 temmuzda test yapıp sonucu görcem tabii nasıl dayanırım o tarihe kadar bilmiyorum. çok değişik duygular yaşadım. Rahime bırakma anı çok güzeldi. İnşallah güzel sonuçlarımı da paylaşırım sizlerle.
Bilmezmiyim türk mahallesin icinden ciktim geldim bi iş kurmayi düşünüyoruz orda diyin en temiziYok yani çok fazla gelip gidiyorum açısından dedim almanyadaki türkleri biliyosundur neden buladar çok gidiyosunuz ne var orda vsvs hayırlısı canım hepimiz için belki benim kısmetim ordaydı
İyi biri benim arkadaşım çikolata kisti vardida onda İlk denemede tutmuştuEvt benim doktorum kemal bey
Hiç bitmiyor gerçekten çok sıkıntılı herşeyiyle. Rabbim hayırlısı ile atlatmayı nasıp etsinayy stres hiç bitmiyor hakkımızda hayırlısı oldun inşallah
Bir haftaya gelir muhtemelen benimde geç gelmiştiBu ay temmuzda olacak ama gün belirlenmedi henüz tabi daha adette olmadim
Çok ağrılı oldumu peki benim normalde de kiatten ötürü genelde ilk günü ağırılı geciyor simdi daha cok ağrırmı acabaBir haftaya gelir muhtemelen benimde geç gelmişti
İlk toplama da ağrım yoktu da ikinci de felaket ağrıdıÇok ağrılı oldumu peki benim normalde de kiatten ötürü genelde ilk günü ağırılı geciyor simdi daha cok ağrırmı acaba
Büyük işler peşindeyiz bana diyolarki gezecene bebek yap aklın fikrin gezmede anca istanbula gidiyim ahahhahahahah dışardan davulun sesi hoş geliyor herkezdBilmezmiyim türk mahallesin icinden ciktim geldim bi iş kurmayi düşünüyoruz orda diyin en temizi
Hayırlı olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunur bir Embriyo mu transfer oldun? Bol avakado ananas muz kabak çekirdeği fıstık Kurumeyveler ye, bağışıklık sisteminn için...Eeevettt ben oldum transferimi eveime geldim dinleniyorum şimdi. Hafif adet ağrısı gibi bir ağrım var ama rahatsız edici değil. Dondurulmuş embriyolardan yapıldı benim ki. Ama ilk çözülen yaşamamış sonra diğerini çözmek zorunda kaldılar. Neyse ki o iyiydi :) 10 temmuzda test yapıp sonucu görcem tabii nasıl dayanırım o tarihe kadar bilmiyorum. çok değişik duygular yaşadım. Rahime bırakma anı çok güzeldi. İnşallah güzel sonuçlarımı da paylaşırım sizlerle.