Temmuz ayında transfer olacaklar

Bende taşınıyorum gibi bişey 😂 yılda 4/5 kez geldim bu süreçte evet zor oluyor mağlesef ama burada yapmak için yaşım tutmadı mağlesef . Bende tez canlıyum 25 i bekliyemedim 🙄 1 sene yani beklemem lazımdı.. doğal olmayacağını duyunca herşey bi an önce olsun bitsin diye bi an kendimi türkiye yaptırırken buldum . Ama bu gidişle yaşım bura içinde doldu dolacak 😂
Hahahah hayırlısı böyledir belki bilemeyiz. Bencede taşının ya gerçekten zor yani ben evime taksiyle 10 dk mesafede zorlaniyorum valla almanyada olsam çook üşenirdim heralde😁 ama başka çarede yoksa mecbur

İnşallaaaah hic adetimi böyle 4 gözle beklememiştim😁 benim ilk sizin?
Yaa evet bende bir an evvel gelsin istiyorum 😁 benimde ilk denemem transfer olucak tim alsinda ama transfer günü iptal oldu bende mide ağrısı kabızlık ve karnımda sislik oldu ohss olmadım ama doktor riske atmak istemedi

Yaa evet bende bir an evvel gelsin istiyorum 😁 benimde ilk denemem transfer olucak tim alsinda ama transfer günü iptal oldu bende mide ağrısı kabızlık ve karnımda sislik oldu ohss olmadım ama doktor riske atmak istemedi
Heycandan mi.öyle oldun acaba? Simdi ki günü bellimi transferin? Hangi hastane ?

Hahahah hayırlısı böyledir belki bilemeyiz. Bencede taşının ya gerçekten zor yani ben evime taksiyle 10 dk mesafede zorlaniyorum valla almanyada olsam çook üşenirdim heralde😁 ama başka çarede yoksa mecbur
Yok yani çok fazla gelip gidiyorum açısından dedim 😂 almanyadaki türkleri biliyosundur 😂 neden buladar çok gidiyosunuz ne var orda vsvs 😂 hayırlısı canım hepimiz için belki benim kısmetim ordaydı

Eeevettt ben oldum transferimi eveime geldim dinleniyorum şimdi. Hafif adet ağrısı gibi bir ağrım var ama rahatsız edici değil. Dondurulmuş embriyolardan yapıldı benim ki. Ama ilk çözülen yaşamamış sonra diğerini çözmek zorunda kaldılar. Neyse ki o iyiydi :) 10 temmuzda test yapıp sonucu görcem tabii nasıl dayanırım o tarihe kadar bilmiyorum. çok değişik duygular yaşadım. Rahime bırakma anı çok güzeldi. İnşallah güzel sonuçlarımı da paylaşırım sizlerle.

Heycandan mi.öyle oldun acaba? Simdi ki günü bellimi transferin? Hangi hastane ?
Yok canım transfer günüm belli adet olunca estrofem başlıcam. Ben manisada yaşıyorum canım orada ki özel hastanede yaptırıyorum sen nerede yaptır yosun

Eeevettt ben oldum transferimi eveime geldim dinleniyorum şimdi. Hafif adet ağrısı gibi bir ağrım var ama rahatsız edici değil. Dondurulmuş embriyolardan yapıldı benim ki. Ama ilk çözülen yaşamamış sonra diğerini çözmek zorunda kaldılar. Neyse ki o iyiydi :) 10 temmuzda test yapıp sonucu görcem tabii nasıl dayanırım o tarihe kadar bilmiyorum. çok değişik duygular yaşadım. Rahime bırakma anı çok güzeldi. İnşallah güzel sonuçlarımı da paylaşırım sizlerle.
Hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın insallahh 🙏🏻

Yaklaşan Transferim için hazırlanırken, vücudumuzu da hazırlamalıyız . Benim uyguladığım, sizinde yapabileceğinizi düşündüğüm 8 altın kuralımı anlatıcam.Vücudumuzun doğurganlık şansını arttırmak veya sağlıklı yaşam için bu 8 yaşam kuralıyla gebelik şansınızı yükseltebilirsinz
1. DETOX 💚 🌿Güne hazır olmak için Kereviz sapı suyu ( sabah aç karnına bir su bardağı 200ml), bol su 2lt, Gün içinde Suyun içine ben ,nane, maydanoz, limon,elma dilimi, salatalik ekleyerek içiyorm, öğleden sonra yoğurtla, semiz otu, maca tozu , zencefil, zerdeçal, arada yulaf ezmesi...Kefir,ev yapımı smoothie
2.DİYET💚 🥑en sevdiğim Akdeniz tipi beslenme ; taze meyve ve sebzeler, yeşillik, balık , beyaz et, bakliyat, avakado, ananas,muz, kivi, kuruyemiş (fındık, ceviz,kaju, fıstık) Kurumeyveler gibi ve sağlıklı yağlarla dengeli beslenmek. Süt, Gluten, kafein, şeker, hamurişi yok, alkol sigara zaten yok!
3. TAKVİYELER💚💊 Folikasit, balıkyağları ,D vitamini ve Resveratrol, antioksidan içeren vitamin takviyesi faydalı etkileri olduğu için umut veriyor...
4.EGZERSİZ 💚 🤸Vücudumuza çok zorlayıcı olmayan ,stres yaptırmayan egzersizlere bağlı çalışın. Mesela Plates; bel fıtığı yüzünden ben yapmıyorum🤷 Step ,yürüyüş, yoga gibi... ( Tercihen Leslie 3,4,5)Doğurganlık sağlığı için daha destekleyici yormayan sporlar daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
5. MEDİTASYON VE STRES YÖNETİMİ💚🎎🎶💭 Her sabah 5-10dk veya gece yatmadan önce 15-20dk. Rehberli bir meditasyon programı ile kaygı ve stresi hafifletmek için her gün düzenli olarak yapmaya çalışıyorum.(YouTube dan açıp yapabilirsinz)
6. AKUPUNKTUR 💚💆 Eğer imkanınız varsa haftada bir öneririm.Stresi azaltır, üreme organlarına kan akışını arttırır v hormonları dengeler
7. DOĞAL YAŞAM TARZI 💚☠️ Doğal , kimyasal olmayan ürünleri geçmeyi deneyin.Buna cilt bakımı, makyaj, deterjanı, bulaşık sabunu vb.
8. UYKU💚 😴 Çoğu insan uykuya değer vermez.Ancak organlarımızın dinlenmesi, doğru çalışması ve hormonlarımızı düzenlemek için gece 7-8 saate ihtiyacımız var.
💚💚 Beslenme, vitamin takviyeleri, Yoga-meditasyon, Egzersiz stresi azalttığı gibi doğurganlığı da arttırıyor.
Uzun bir yazı oldu. Umarım yardımcı olur😍 hoşçakalın, sağlıkla kalın💚💚

Hayırlı olsun canım inşallah sana sımsıkı tutunur 🙏 bir Embriyo mu transfer oldun? Bol avakado ananas muz kabak çekirdeği fıstık Kurumeyveler ye, bağışıklık sisteminn için...

X