-
- Konu Sahibi cikolatakistim
5.gün canımkaçıncı gün embryosu canım
Buna dair doktorum herhangi birşey söylemedi ama kulağıma küpe olsunCanım aslında 14 yumurtanın 5 i olgun çıkması az biraz. Allah korusun olmazsa yumurta kalitesi için takviye al canım
Benimde cuma günü toplandı şuan bekliyorum olmadımbu arada sizler ne zaman adet gördünüz yumurta topalamadan sonra? ben hala görmedim tam geçen hafta bugun yumurtalar toplanmıştı. pazarteside iğne vuruldum Lucrin
amin insallah pihtilasmada yok genetik testlerimizi yaptrmistik..Rabbim bir daha yaşatmasın canım belki pıhtılaşma vardır
estrofem kullaniyomusun sende gunde kactaneTamam seni de alıyorum listeye sanırım aynı zamanlarda transfer olucaz ❤
Evet günde üç kezestrofem kullaniyomusun sende gunde kactane
Canim doktorun kimse cok iyi yapmis..2 kere 3. Gun embriyosu denedim..negatifle sonuclandi..2 kere olumsuz deneyimledigim icin..suanda asla dusunmuyorum..3. Gun embriyoaunu..5. Gune gidiyosa sansin zaten yuzde 50 -60 lara cikiyor..3. Gun embriyosundada tabiki tutunabiliyo..benimki artik psikoojik oldugu.buyuk konusmiyimda denemek iatemiyorum ben mesela 3. Gun embriyosuyla..icin rahat olsun..beklemk en guzelii..5. Gune..gitmezse emin ol rahminde gitmemesinden bin kat daha iyi..bosu bosuna olumsuz bir transfer sureci yasamamis olursun..insallah 5. Gune gider tatlim..doktorun bence en guzelini dusunmus..kızlar 3.gün dondurulup transfer zamanı çözdürülüp 5.güne gitme olayını yaptıran var mı doktor niyeyse böyle bir riske girdi çok korkuyorum
ağrım geliyo adet gibi ama olamıyorumBenimde cuma günü toplandı şuan bekliyorum olmadım
canım bu son olanlar orta kalite olduğu için korkuyorum açıkcası benim ilk deneme 4 hücreli ikinci gün embryosuydu tuttu 6 haftalık kalp atışı durdu diğer denemelerde 3.gün 8 hücreli çok kaliteli dediler hiç biri tutmadı son şans olarak doktor bunları 5.güne götürelim dedi ama 5 ve 6 hücreli hiç umutlu değilim hastane değiştirdik embryoları taşıdık iki gün önce bakalım kalite önemli mi önemsiz mi gerçekten kafam karışık biz senle önceki grupta da beraberdik senin ne zaman denemeCanim doktorun kimse cok iyi yapmis..2 kere 3. Gun embriyosu denedim..negatifle sonuclandi..2 kere olumsuz deneyimledigim icin..suanda asla dusunmuyorum..3. Gun embriyoaunu..5. Gune gidiyosa sansin zaten yuzde 50 -60 lara cikiyor..3. Gun embriyosundada tabiki tutunabiliyo..benimki artik psikoojik oldugu.buyuk konusmiyimda denemek iatemiyorum ben mesela 3. Gun embriyosuyla..icin rahat olsun..beklemk en guzelii..5. Gune..gitmezse emin ol rahminde gitmemesinden bin kat daha iyi..bosu bosuna olumsuz bir transfer sureci yasamamis olursun..insallah 5. Gune gider tatlim..doktorun bence en guzelini dusunmus..
Icini rahat tut canim evet beraberdik daha oncede..ben 2. Sini haziran basinda denedim..1 haziranda transfer oldu..10 gjn sonra negatifi ogrendim.bende kalitesizlik vardi..1. Dneemde 5 hucreliydi 2. Denemede 8 hucreiydi 2. Kalite.simdi doktorumu degistirdim..3 aylik vitamin ve hormon ilaclari kullanicam..ama doktorum bana dediki sen dogal yollada gebe kalabilirsin dedi.sık sık deneyin dedi..kismet olursa ilaclari eylule kadar kullanicam..3 ay kullanmam gerekiyomus..kaliteyi artirmak icin..doktorumda hicbiraey kaybetmeyiz dedi..bekleyelim 3 ay ilaclari kullanmadan da gelme dedi..suan ben beklemedeyim..eylulu bekliyorum ozetle..eylulde opu olcak dogal yolla olmazsa..canım bu son olanlar orta kalite olduğu için korkuyorum açıkcası benim ilk deneme 4 hücreli ikinci gün embryosuydu tuttu 6 haftalık kalp atışı durdu diğer denemelerde 3.gün 8 hücreli çok kaliteli dediler hiç biri tutmadı son şans olarak doktor bunları 5.güne götürelim dedi ama 5 ve 6 hücreli hiç umutlu değilim hastane değiştirdik embryoları taşıdık iki gün önce bakalım kalite önemli mi önemsiz mi gerçekten kafam karışık biz senle önceki grupta da beraberdik senin ne zaman deneme
İnşAllah hiç gerek kalmaz canım mutlu haberini alırız birlikteBuna dair doktorum herhangi birşey söylemedi ama kulağıma küpe olsun
bende gunde 3kez estrofem kullaniyorumsanırim transferden sonrada progesteron destegi baslayacak transfer benim 20.gunume geliyor seninde mi oyle ilk kez dondurulmus transferi olacakta merak ediyorumEvet günde üç kez
canım inşallah doğal yolla olurda aynı sıkıntıları tekrar çekmezsin tüplerde sıkıntı yoksa olur tabi neden olmasınIcini rahat tut canim evet beraberdik daha oncede..ben 2. Sini haziran basinda denedim..1 haziranda transfer oldu..10 gjn sonra negatifi ogrendim.bende kalitesizlik vardi..1. Dneemde 5 hucreliydi 2. Denemede 8 hucreiydi 2. Kalite.simdi doktorumu degistirdim..3 aylik vitamin ve hormon ilaclari kullanicam..ama doktorum bana dediki sen dogal yollada gebe kalabilirsin dedi.sık sık deneyin dedi..kismet olursa ilaclari eylule kadar kullanicam..3 ay kullanmam gerekiyomus..kaliteyi artirmak icin..doktorumda hicbiraey kaybetmeyiz dedi..bekleyelim 3 ay ilaclari kullanmadan da gelme dedi..suan ben beklemedeyim..eylulu bekliyorum ozetle..eylulde opu olcak dogal yolla olmazsa..
Almanyanın neresiyok bende okadar olmadı ama ilk tüp bebek merkezine adım attığımı sorarsan ön konuşma için eylüldü sonra rahim filmi dediler kasımda yine geldim . Sonra martta nisandada transfer olurum diye düşünüyodum tabiki olmadı . Almanyadan gidip gelmek daha zor oluyo . Kısa süre içinde defalrca geşdipim için buradakiler ayrı soruyo iş yeri ayrı corona ayrı
Neden şok olma emojisi ? NrwAlmanyanın neresi
Merhaba kızlar
Temmuzda transfer olacak olanlar buraya
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- Z Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @olilya - 4 Temmuz -
- @Crn07 - 5 Temmuz -
- B bsrbrk88 - 10 Temmuz -
- @Sabdem - Temmuz Transfer -
- @Sedaaabzesr -Temmuz Transfer -
- @Ogretmennhanimm - Temmuz Transfer -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
cikolatakistim -10 Temmuz - - @pcos066 - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @ISSIZZ -30 Temmuz -
- @antalya86 - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
pink21 - Temmuz Transfer -
Canım senin embiryolar 5.gün e gitti mi 3.gün dondurulan vardı son durum neAynen canım güzel olur
Bende aynenağrım geliyo adet gibi ama olamıyorum