Temmuz ayında transfer olacaklar

bu arada sizler ne zaman adet gördünüz yumurta topalamadan sonra? ben hala görmedim tam geçen hafta bugun yumurtalar toplanmıştı. pazarteside iğne vuruldum Lucrin

kızlar 3.gün dondurulup transfer zamanı çözdürülüp 5.güne gitme olayını yaptıran var mı doktor niyeyse böyle bir riske girdi çok korkuyorum
Canim doktorun kimse cok iyi yapmis..2 kere 3. Gun embriyosu denedim..negatifle sonuclandi..2 kere olumsuz deneyimledigim icin..suanda asla dusunmuyorum..3. Gun embriyoaunu..5. Gune gidiyosa sansin zaten yuzde 50 -60 lara cikiyor..3. Gun embriyosundada tabiki tutunabiliyo..benimki artik psikoojik oldugu.buyuk konusmiyimda denemek iatemiyorum ben mesela 3. Gun embriyosuyla..icin rahat olsun..beklemk en guzelii..5. Gune..gitmezse emin ol rahminde gitmemesinden bin kat daha iyi..bosu bosuna olumsuz bir transfer sureci yasamamis olursun..insallah 5. Gune gider tatlim..doktorun bence en guzelini dusunmus..

canım bu son olanlar orta kalite olduğu için korkuyorum açıkcası benim ilk deneme 4 hücreli ikinci gün embryosuydu tuttu 6 haftalık kalp atışı durdu diğer denemelerde 3.gün 8 hücreli çok kaliteli dediler hiç biri tutmadı son şans olarak doktor bunları 5.güne götürelim dedi ama 5 ve 6 hücreli hiç umutlu değilim hastane değiştirdik embryoları taşıdık iki gün önce bakalım kalite önemli mi önemsiz mi gerçekten kafam karışık biz senle önceki grupta da beraberdik senin ne zaman deneme

Icini rahat tut canim evet beraberdik daha oncede..ben 2. Sini haziran basinda denedim..1 haziranda transfer oldu..10 gjn sonra negatifi ogrendim.bende kalitesizlik vardi..1. Dneemde 5 hucreliydi 2. Denemede 8 hucreiydi 2. Kalite.simdi doktorumu degistirdim..3 aylik vitamin ve hormon ilaclari kullanicam..ama doktorum bana dediki sen dogal yollada gebe kalabilirsin dedi.sık sık deneyin dedi..kismet olursa ilaclari eylule kadar kullanicam..3 ay kullanmam gerekiyomus..kaliteyi artirmak icin..doktorumda hicbiraey kaybetmeyiz dedi..bekleyelim 3 ay ilaclari kullanmadan da gelme dedi..suan ben beklemedeyim..eylulu bekliyorum ozetle..eylulde opu olcak dogal yolla olmazsa..

canım inşallah doğal yolla olurda aynı sıkıntıları tekrar çekmezsin tüplerde sıkıntı yoksa olur tabi neden olmasın

Almanyanın neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…