temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bizim ki de ilk çok güzel kaka yapıyordu şimdi bu şekil

Kızlarrr merhaba
Çok uzunzaman oldu giremedim biz bugun bir aylık olduuk .. ılk gunler sarılıgımız yukseldı 15 oldu ama sık emzirerek sarılık 10 a düştü atlattık ama hala yüzü sarı bebeğimin bugun komtrole gıdıcez doktora sorucam yuzunu. Insallah devam etmıyordur . Ve bıkac gun once de altını degıstırırken kıtle farkettım dpktora goturduk kasık fıtıgı oldugunu soyledı ve cocuk cerrahına yonlendırdı o da amelıyat dedi yarın tahlıllerı yapılacak sonrada amelıyat olacak sanırım umarım cabucak gever küçücük bebeğimi amelıyathaneye nasıl vericem bılmıyorum sizler nasılsınız herkes saglıkla bebegıne kavusmustur umarım

Merhaba canım. Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun çok zor ama uyuşturacaklar zaten hiç acı çekip ağlamayacak merak etme. Biz de dil bağını kestirdik geçen gün. Hiç uyuşturmadılar. 20 dk kesintisiz ağladık hep beraber. Çok zor oluyor sizinki daha büyük birşey ama uyuşturacakları için hiç acı çekmeyecektir. Üzülme. Yaz yine bize ameliyatı. Dua ederiz hepimiz..

Canım çok geçmiş olsun bizim de popoda polip.var bizde 1 aylık olunca çocuk cerrahı alacak. İnşallah sağğılıkla atlatırız bugünleri şimdi anne karnında bile ameliyat yapıyorlar korkma

Kızlar bugün ara kontrol vardı kilosu 3880 olmuş ve bugün 19. Gün. Sınırda almış ama boyu 5 cm artmış. 55 cm olmuş maşallah. Doğum kilosu 3780 di en azından onu geçmişiz rahatladım biraz. Doktor sağlıklı almış merak etme korkma büyümüş dedi. Göğüs uçlarım için de genel cerraha gittim travmatik bir durum yok dedi sadece şuan yaptığım temizlik ve sürdüğüm kreme devam et dedi. Bir süre sonra kendi iyileşecekmiş dört gözle bekliyorum.

Cnm bir an önce iyi olup sağlıkla atlacak bebeğin merak etme bay yaygın bir şeymiş kasık fırığı bebeklerde dün de bir arkadaşımın yiğeni olmuş doğduğunda ama şimdi bişeyi yok maşallah.

Canım çok geçmiş olsun bizim de popoda polip.var bizde 1 aylık olunca çocuk cerrahı alacak. İnşallah sağğılıkla atlatırız bugünleri şimdi anne karnında bile ameliyat yapıyorlar korkma
Cnm öncelikle geçmiş olsun da nasıl farkettiler polip olduğunu?

Kızlar kayinvalidem kızıma küpe aldı. 22 ayar yani sarı altın.. Cok hevesliyim ben cocukta küpeyi bilekligi cok seviyorum. Kendi zevkine göre almış bana fikrimi sorsaydı 14 ayar istiycektim ama fırsat kalmadan almış bile :) yani tereddüt ettim 22 ayar küpe nasil durur sizce yaa

Canım ben çok severim 22 ayar altın takıları :)

KulKlarını deldirebilecek misin?
Ay ben çok korkarım çeker falan diye.
Kızım olsa da büyüynce kendi deldirirdi heralde kötü durmaz bence sen de sonra kendi zevkine göre alırsın gönlü kırılmasın düşünmüş almış

Canım çok geçmiş olsun. Üzme kendini çok zor bir operasyon değil. Inşallah sorunsuz atlatır bebeğinde. Allah acil şifa versin.

canim durmasın güzel durur ama daha çok kucuk. Kulaktan geçen sinirler var kulağını nasıl delireceksin. Ben olsam biraz daha beklerim.

Canim bağırsak florası yeni gelişim duzene girecek. O yüzden bir süre kaka ve gaz sorunu yaşanıyor. Sonra düzene girer yeniden.

Kızlar bebeğimin burnu açık damlasını damlatip temizliyorum güzel nefes de alabiliyor ama bazen derin nefes alırken sanki genzi tıkalı gibi hırıltı oluyor bide çoğu zaman ağzı açık uyuyor zaten uyurken çıkardığı seslere anlam veremiyorum hepsi bişey mi acaba diye dinleyip duruyorum :)

O kırmızı kırmızı şeyleri bizimki de çıkarıyor canım. Dün doktora gittik bunlar sadece sıcaktan olmaz senin yediklerin de etkiliyor olabilir. Yediklerine dikkat et dedi.
Kirmiziliklar benim bebekte de çıkıyordu kızlar doktor yıkarken her yerini şu ile iyi durulayin demişti ter ya da şampuan kalabiliyormus deri altında. Sonra çıkmadı bir daha

Canım ben çok severim 22 ayar altın takıları :)
Ben hiccc sevmem işte canim o yuzden aklıma takildi:))))

Şimdi değil tabii ki ama deldirmek istiyorum canim büyümesini bekleyemiycem:)) ins cekmez yani yegeniminde 8 aylik deldirdik bi sorun olmadi dikkat ediceZ artik :)

canim durmasın güzel durur ama daha çok kucuk. Kulaktan geçen sinirler var kulağını nasıl delireceksin. Ben olsam biraz daha beklerim.

Yok canim ya simdi deldirir miyim buyusun tabii ki biraz daha sadece kupelerimiz hazir beklemedeyiz :)

Kızlar ya bebeğimde konak çıktı kaşlarında her gün yıkamaya çalışıyoruz en fazla 2 günde bir yikiyoruz ama neden çıkar ki bu. Bugün baktım yikadiktan sonra kafasının ön tarafi da saç dipleri beyazlayacak gibi duruyor yani orası da olacak galiba konak. Kaşlarına zeytinyağı falan sürdüm. Başka bilgisi olan var mi bu konuda

Kızlar bu arada gece bi uyandim gogusumun uzerine yatmisim. Ped cikmis kiyafetim tamamen islanmis süt olmuş ve gogusum inanılmaz agiriyo bundan dolayı galiba vucudum kirgin ve cok rahatsizim.kafami kaldiramiyorum ne yapacagimi bilemedim

Bizimkinin burnu da sürekli tikaniyor. Doktoru fizyolojik serum dedi onu kullanıyoruz. Bide otribebe aldık ağızdan çekilen aparattan. Arada yapıyorum ama acaba çocuğun beynine zarar veriyor mudur düşünmeden edemiyorum. Kullanan var mı?

O akan süte sizin de içiniz gidiyor mu ped bile taksak sabah o süt ağır şekilde çıkınca çok üzülüyorum sütüsütüm boşa gitti diye. Keşke gece biriktirebilme şansımız olsa da ziyan etmesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…