- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #24.441
2950 ile hastaneden çıktık ılk hafta kontrolde 3050 olmuştuKızlar bebekleriniz ilk hafta kaç gram aldılar?
Ben de sleepy kullanıyrm canım 44 günlük olduk hala 1 no kullanıyrzKızlar ben bebek bezi olarak sleepy yenidogan kullanıyorum. Yani 1 numaea. 2 numaraya gecis ne zaman olur acaba?sizin bebisler kac kilo ve bezleriniz numarası ne acaba?
Hayır bence uyanıp acıkcası güzel kızlar gece sütü çok önemli çok daha yararlıymış hem ben dinlenmiş oluyorum süte yansıyor galiba kaliteli oluyor. Hem de bebeğim içip uyur ona da yarar ama ağzını açmıyor içse daha iyi olur. Kalktığında da 5 dk zor emiyor ben duyduğunu düşünmüyorum acaba üşüttü diyemi öyle
Kızlar günaydın mutlu pazarlar
Face de bir geupta denk geldiğim iki tane resim atıyorum. Görünce paylaşmak istedim. Zeytinyağı olayından çok etkilendim çünkü ben de veriyordum. Ama son bi kaç seferdir mamaya karıştırarak veriyorum zorlanmıyor yutarken. İlaç da veriyorum ama onu gaz çıkarma yöntemleri için paylaşmak istedim.Bu arada ayşe öner tekniğini denedim rahatladı baya yaparken.
Eki Görüntüle 2032992 Eki Görüntüle 2032993
Kızlar ben bebek bezi olarak sleepy yenidogan kullanıyorum. Yani 1 numaea. 2 numaraya gecis ne zaman olur acaba?sizin bebisler kac kilo ve bezleriniz numarası ne acaba?
Kızlar bebekleriniz ilk hafta kaç gram aldılar?
Evet ben diyorum ya zeytinyağı direk verilmemeli. Ciğerlerine kaçma riski çok yüksek. Mamaya karıştırıyorum ama direk vermedim vermem de. Ablam uyarmıştı oğlumdayken beni hiç vermedim o yüzden ben. Riskli yani.
Canım bir ayda 1750 gr almış o yüzdenbaldan_madam neden doktor sama çok besleme diyor bebeği?
Canım bebeğin ilk ayında kaç gram aldı
Sagolun kizlar ben de 1 numara devam edeyim duruma göre ikiye geçerim ins. Henuz 18 gülüğüz zaten.. Ama nasıl gecti anlamadik.. Arkadasimla hamile kaldigim ilk günü hatırlayıp duruyoruz daha dün gibiydi diye :) burada da bir sürü sey paylasti zaman su misali gercekten.
Bu arada kızlar bebisleriniz nasil nefes aliyo?biraz hızlı gibi kafayi mi yiyorum yoksa cok pimpirikli bir anne mi oluyorum ? Dikkat ediyorum göğüsü hızlı hızlı inip kalkiyo :/
İlk ay ne kadsr almıştı. Üzülme canım sevin zaten ileriki aylarda çok almıyorlar diş çıkarıyorlar emeklşyor yürüyor zayıflıyorlar bu arada maşallah bebeğineCanım bir ayda 1750 gr almış o yüzden
1500e yakın.. doktor uyarmıştı mama ile beslenmesinden kaynaklı emen bebeklere göre kilo alımı fazla olur diye.
Benim de göğsümdeki süt bitince çok acıyor içim sızlıyor resmen senin de öyle olabilir mi acaba?Anneler bebeğimi emziriken çok acı çekiyorum. Göğüs ucumda yara yok, sadece bebek çekerken acıyor,durunca duruyor.Daha ne kadar sürer ağlıycam o derce
Canım hatırlamıyorum. Tam bir ayda da tartılmadı. 2450 ile çıktık hastaneden 55. Gün 5 kiloyduk. Kilo verdi sonra aldı falan ilk başlar biraz karışık :)İlk ay ne kadsr almıştı. Üzülme canım sevin zaten ileriki aylarda çok almıyorlar diş çıkarıyorlar emeklşyor yürüyor zayıflıyorlar bu arada maşallah bebeğine
Canim tek başına bir bebek degil 3 çocuğa bakıcam. Eşim yurt dışına gidip geliyor 1 ay yanlız ilgileniyorum. Yani sadece gunduz degil. Gece ve gunduz. Ama şikayetçi değilim. Benim çocuklarım ve yanlız başıma ayakta durmalıyım. Hayatta her zaman yanında birileri olamaz. Bence sende çocuğunla yanlız ilgilenmeyi denemelisin. Bebek için yapacakların belli karnını doyur, altini temizle, banyo yaptır, gazi varsa onu çıkar vs..hepsi bu.Arkadaslar bebegine tek basina bakan var mi? Esi isteyken bebekle yalniz kalan falan? Ben bu cocuga tek basima nasil bakicam nasil tek kalicam diye kara kara dusunuyorum, suan kayinvalideme geldim orda kaliyorum 2 gunlukken geldik hala burdayiz, eve gitmeye korkuyorum, bide huysuz biraz dksi dksini tutmuyo ya gazi oluyo ya kakasini yapmiyo 1 gun iyiyse bigun mizmiz, evde hayatta bas edemem ben esim ise gittiginde, suan 11 gunluk acaba biraz ilerde biraz daha rahatlar miyim bu konuda? Sizler bu sureclerde ne yasadiniz,gercekten ben su donemde kayinvalidem olmasaydi kafayi yerdim diye dusunuyorum
Benimde öyle canim hametan diye bi krem var bebeklerime pisik icin verdi göğüs e de iyi geliyo dene istersenAnneler bebeğimi emziriken çok acı çekiyorum. Göğüs ucumda yara yok, sadece bebek çekerken acıyor,durunca duruyor.Daha ne kadar sürer ağlıycam o derce
Benim kiz da 13 gunluk daha 3 4 gundur kaka tutma huyu basladi kendini sıkıyor yapmıyor sonra karın ağrısından duramıyor zorla yaptırıyoruz bi rahatlıyor sonra yine kendi yapmıyor ama yaptığı zaman gayet yumuşak kakası yapamıycak gibi değil yani, tek korkum inşallah huy edinmez çok zor çünküü ve birden böyle yapmaya başladı normalde gayet gğzel yapardı kakasınıKızlar merhaba benim kızın birgün boyunca hiç kaka yapamıyor ıkınıyo sıkıntıyo kabız zannediyorsun sonra bir kaka yapıyor iki bez doluyor supsulu ishal normal mi bu sizinkilerde sulu tapıyor mu ilk günler hiç böyle değildi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?