temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Emzirmiş olsam 2 saate 1 kalkması zor gelmez de kalk mama yap yedir gazı çıkar biberonu yıka vs. derken tam yarım saatimi yiyor en az.. o 2 saat sonra uyansa da ben anca 45 -60 dk uyumuş oluyorum. Ki o zaman sersem gibi oluyorum. Hemen uykuya dalabilen biri değilim.. gün boyu en fazla 4 ya da 5 saat uyuyorum..

Evet ben diyorum ya zeytinyağı direk verilmemeli. Ciğerlerine kaçma riski çok yüksek. Mamaya karıştırıyorum ama direk vermedim vermem de. Ablam uyarmıştı oğlumdayken beni hiç vermedim o yüzden ben. Riskli yani.

Kızlar ben bebek bezi olarak sleepy yenidogan kullanıyorum. Yani 1 numaea. 2 numaraya gecis ne zaman olur acaba?sizin bebisler kac kilo ve bezleriniz numarası ne acaba?

Ben premium 1 numara kullandım ilk 22 tane sonra 2 numaraya geçtik. Elimde 2.5 paket minies 1 pakete yakın da prima 2 numara var. Şuan 5 kilo. Ve bezlerin bitmesini beklemeden 3 numaraya geçme ihtimalim var. Sıkmazsa bacakları bitirdiğim zaman 3e geçerim.

Sagolun kizlar ben de 1 numara devam edeyim duruma göre ikiye geçerim ins. Henuz 18 gülüğüz zaten.. Ama nasıl gecti anlamadik.. Arkadasimla hamile kaldigim ilk günü hatırlayıp duruyoruz daha dün gibiydi diye :) burada da bir sürü sey paylasti zaman su misali gercekten.
Bu arada kızlar bebisleriniz nasil nefes aliyo?biraz hızlı gibi kafayi mi yiyorum yoksa cok pimpirikli bir anne mi oluyorum ? Dikkat ediyorum göğüsü hızlı hızlı inip kalkiyo :/

Genelde hızlı nefes alırlar ama dakikada kaç olmalı bilmiyorum onu

Anneler bebeğimi emziriken çok acı çekiyorum. Göğüs ucumda yara yok, sadece bebek çekerken acıyor,durunca duruyor.Daha ne kadar sürer ağlıycam o derce

İlk ay ne kadsr almıştı. Üzülme canım sevin zaten ileriki aylarda çok almıyorlar diş çıkarıyorlar emeklşyor yürüyor zayıflıyorlar bu arada maşallah bebeğine
Canım hatırlamıyorum. Tam bir ayda da tartılmadı. 2450 ile çıktık hastaneden 55. Gün 5 kiloyduk. Kilo verdi sonra aldı falan ilk başlar biraz karışık :)

Canim tek başına bir bebek degil 3 çocuğa bakıcam. Eşim yurt dışına gidip geliyor 1 ay yanlız ilgileniyorum. Yani sadece gunduz degil. Gece ve gunduz. Ama şikayetçi değilim. Benim çocuklarım ve yanlız başıma ayakta durmalıyım. Hayatta her zaman yanında birileri olamaz. Bence sende çocuğunla yanlız ilgilenmeyi denemelisin. Bebek için yapacakların belli karnını doyur, altini temizle, banyo yaptır, gazi varsa onu çıkar vs..hepsi bu.

Kızlar merhaba benim kızın birgün boyunca hiç kaka yapamıyor ıkınıyo sıkıntıyo kabız zannediyorsun sonra bir kaka yapıyor iki bez doluyor supsulu ishal normal mi bu sizinkilerde sulu tapıyor mu ilk günler hiç böyle değildi ((

Anneler bebeğimi emziriken çok acı çekiyorum. Göğüs ucumda yara yok, sadece bebek çekerken acıyor,durunca duruyor.Daha ne kadar sürer ağlıycam o derce
Benimde öyle canim hametan diye bi krem var bebeklerime pisik icin verdi göğüs e de iyi geliyo dene istersen

Benim kiz da 13 gunluk daha 3 4 gundur kaka tutma huyu basladi kendini sıkıyor yapmıyor sonra karın ağrısından duramıyor zorla yaptırıyoruz bi rahatlıyor sonra yine kendi yapmıyor ama yaptığı zaman gayet yumuşak kakası yapamıycak gibi değil yani, tek korkum inşallah huy edinmez çok zor çünküü ve birden böyle yapmaya başladı normalde gayet gğzel yapardı kakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…