temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay yok ben tecrubeli herkesi dinlerim yeter ki yardimci olsunlar :))

Bende aynen kardesimi buyuttum o yuzdn zaten hic korkmadm bebek bakimndan ama kendi evladinin olmasi ve butun sorumlulugn bende olmasi zorluyor. Aglamyrm bile bazen cozum bulamayinca:) yada 2-3 saati gecnce artik esimi aryrm ne zmn gelcksn diye:) ama devam iste. Sende temelde kendi evinde ol bence ama ara ara yardima geleblr. Hem bebek kendi evine alisir ne bilym:)

Benmkide hep kusuyr canim. Burundan kusmasi korkutmustu ama dr anne sutunun oralara zarari dokunmaz aksine temzler dedi:) hatta burnndan kusunca bende kolayca burnunu temizleyeblyrm

Canim yaninda birinin olmasi psikolojik olarak cok iyi geliyo. Benim 3 haftam bitti annem ve kv yanimdaydi hep. Bugun annem gitti cok agladim napcaz cocuga nasil bakcaz diye o derece :) bi de benim dikislerim cok kotu egilemiyorum oturamiyorum zorlaniyorum baya. Esim de 12 saat iste oluyor. O yuzden 40a kadar yalniz kalmamayi dusunuyorum. Bence bu gucsuzluk degil. Kadin dogumcum da surekli yalniz birakmayin diyip duruyor her gittigimizde. Vardir bi bildigi :)

Ayy ne güzel işteee daha ne istiyorsun :)) maşallah ona.. gece uykusu güzel olsun.. az yemese bizim sıpa uyur da az yiyor.. 2 saatte bir uyanık
Hayır bence uyanıp acıkcası güzel kızlar gece sütü çok önemli çok daha yararlıymış hem ben dinlenmiş oluyorum süte yansıyor galiba kaliteli oluyor. Hem de bebeğim içip uyur ona da yarar ama ağzını açmıyor içse daha iyi olur. Kalktığında da 5 dk zor emiyor ben duyduğunu düşünmüyorum acaba üşüttü diyemi öyle
Benimki 43 günlük yatış saatine göre 1-2 kez kalkıyor

Canim vallaha ben ara ara yardima gelebilmesiyle de basedemem bu durumla, bak simdi bile uyanik saat 8den beri uyutamiyoruz normalde kackere uyumasi lazimdi,tam uyuyor sanciyla uyaniyor kiyameti kopariyor, kucaktan kucaga geziyor biz elevde esimle ikimiz olsak coktan siyirmistik :)

Eğer tek başına olsaydın eşin ile o zaman daha öabuk öğrenirdin bence.
Ben de kayınvalidemde kalacaktım ama küfezde kaldı bebeğim doktor kalabalkkta olmasın dedi onların evi de kalabalık idi. Bende evime geldim sonradan çok iyi olduğunu farkettim her işte vardır bir hayır.
İyiki evime geldim yoksa kayınvalideme alıştırdım ve eve gelince zorlanırdım şuanki gibi cesaretli olmazdım. Allah razı olsun eşimde 10 gün babalık izni vardı yardımcı oldu her konuda. Hala da olur işten gelince falan.
Hiç korkma bakarsın senin çocuğun ağlayınca korkma her bebek ağlar unutma her bebeği olan bu yollardan geçti hepsinin gazı oldu bi süre sonra geçiyor

Sen basedebiliyorsan ne guzel canim, ama ben kendimde o cesqreti goremiyorum ve dedigim gibi ben strese girince bebegim daha da huysuzlasiyo, imkanim varken kullanmayi tercih ediyorum sagolsun babannesi cok yardimci oluyor onun sayesinde dinleniyorum ediyorum yoksa betim benzim soluyor hemen benim.

Biz daha 26 gunluguz ama bu bi kaç gündür başladı günde bir veya iki kez kaka yapıyor ben uyarınca daha çok tabi kendini sıkmaktan kusuyor artık ağlama krizimiz yok ama bi çığlık atıyo sancı geldikçe inşallah geçer bu süreçte çok gazlı alttan üstten çıkarıyor çok şükür ama tuvalet yapmada epey sorunumuz var

Arkadaslar birsey sorucam, benim dogumdan beri yuzum sapsari rengim biturku yerine gelmedi, surekli tansiyonum dusmuste o hale gelmisim gibi duruyoeum goren iyi misin diyo, sizde de olsu mu?
Aynı durum bende de var kanım 8.9 a düşmüş kan ilacı kullanıyorum bide logusaliktan olabilir ben bi sabah gözümü açtım ayaklarımı gördüm korktum tırnaklarım sapsarı olmuş benim değil gibiydiler

Canım 57 günlük olduk ben de yalnız bakıyorum. İki haftasında falan annemler burdaydı ama o zaman da bebeğin herşeyini ben yapıyordum. Annrm ev işleri yemek için yardımcı oluyordu. O anlamda iyiydi tabi. Bir de hastaneye giderken bırakabiliyordum. Şimdi akşama kadar yalnızız sonra eşim geliyor. Evet zor. Geçen eşim geldiğinde bizi beraber ağlarken buldu mesela ama onlar bizim çocuğumuz. Bir an önce alışmak dillerini öğrenmek lazım. Üç kişilik bir hayata alışmak lazım. Sonra biranda eve dönünce daha çok zorlanırsın diye düşünüyorum. Mesela dün doğumgünüm için yemeğe çıktık çınarı da götürdük evet arada onla ilgilenip mama yedirdik gaz çıkardık falan eşimle ama ben çok keyif aldım. İnan öyle zor da değildi. Aksine o akşamı beraber paylaştığımız için çok da mutlu oldum. Bence zor da olsa evinizdr başbaşa beraber olmanız çok güzel birşey. Şahsen ben büyüyünce beni ağlattığı günleri anlatıp poposundan ısırıcam
Bugün de kahavaltıya gidicez hep beraber inşallah yine uslu durur

Kızlar günaydın mutlu pazarlar
Face de bir geupta denk geldiğim iki tane resim atıyorum. Görünce paylaşmak istedim. Zeytinyağı olayından çok etkilendim çünkü ben de veriyordum. Ama son bi kaç seferdir mamaya karıştırarak veriyorum zorlanmıyor yutarken. İlaç da veriyorum ama onu gaz çıkarma yöntemleri için paylaşmak istedim. Bu arada ayşe öner tekniğini denedim rahatladı baya yaparken.

Kızlar ben bebek bezi olarak sleepy yenidogan kullanıyorum. Yani 1 numaea. 2 numaraya gecis ne zaman olur acaba?sizin bebisler kac kilo ve bezleriniz numarası ne acaba?

Kızlar ben bebek bezi olarak sleepy yenidogan kullanıyorum. Yani 1 numaea. 2 numaraya gecis ne zaman olur acaba?sizin bebisler kac kilo ve bezleriniz numarası ne acaba?
Benim kiz 3.5 a yaklasmistir sanirim molfiks prima karisik kullaniyorum ama molfikste 2 numaraya gectim kucuk gelmeye basladi cunku, prima da ucu ucuna oluyor

Ben de huggies yenidogan 2 numaraya geçtim 4-7 kilo yazıyor kızım kaç kilo bilmiyorum ama 4 rahat var diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…