Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ekler misiniz benide, bat 15 temmuz, 11 aydır deneme, yaş (kadınlar bu soruyu hala sevmiyorlar:))

Şahsen ben yapamam o kadar zor bulupta benim ki de böyle olsun diyip şımartırım sanırım

bence bir paket daha sipariş et rahat rahat yapp

Eziyetle yedigim bir gunden daha merhaba
Niye eziyet olsuuuuun icine bi tane peynir ez karistir bi dilim ekmegin uzerine koy istersen baharat ekle hem saglikli bi ogun olsun hem sifa diyete basladim benim ogle yemegim o

Niye eziyet olsuuuuun icine bi tane peynir ez karistir bi dilim ekmegin uzerine koy istersen baharat ekle hem saglikli bi ogun olsun hem sifa diyete basladim benim ogle yemegim o
Ayy yok ne yapsamda sevemiycem ben bu avakadoyu sayesinde bir bebegim olursa belki severim ama yemem

Kizceler normalde benm gogus agrim adete 1 hafta kala hadi bilemedin 1 bucuk hafta kala baslar normalde 2 ayda 1 adrt oluyorum adet olmadigim aylsrdada yunurtlama ve catlama oluyor ama gogus agrim hic olmazdi sadece adrt olacagimda baslsrdi benm sağ gogsum agrimaya basladi son adet tarihim 30 Mayıs yumurtlamanin 4. Gunu henuz

Benimde 3. Günü benimde göğsün açıyor dokununca alt kısımları. Benimde hiç olmazdı. Hatta erken mi yumurtladim yada yeni mi yumurtluyorum diye dusundum

Benimde 3. Günü benimde göğsün açıyor dokununca alt kısımları. Benimde hiç olmazdı. Hatta erken mi yumurtladim yada yeni mi yumurtluyorum diye dusundum
Bende acaba erkenmi adet olcam diye dusunmeye basladim hayir olsun inşallah

Bu ay bende kacismis olabilirim cok unutlu degilim zaten adet bekliyorum umarim sen yakalamissindir
İnşallah yakalamisimdirda degigin gibi adete yakın ağrır benim göğüsler. Ben bu aya 2. Kez ismimi yazdiricam büyük ihtimalle

Cnm ben sadece duphaston kullandığım ay aynısı oldu bendede pko var programla oranlarına göre daha iyi anlıyorum bendede aynı günde pik ve çatlama olmuştu

Canım sen hamile değil miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…