- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
İnsallah mujdeli haberlerimizi alirizŞimdiden nice senelerinize saglıkla huzurla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah mujdeli haberlerimizi alirizŞimdiden nice senelerinize saglıkla huzurla
10.gün böyle asko noldu bu silikleşti?? Bir anda pik mi olcak acaba 1-2 güne silikleşiyomuş ya pik olmadan önceKız - Janna - bugünkü testin nasılll
olabilir fındık dalgalanmalı oluyomuş benim de böyle bir gitti şok oldum da geri geliyor yavaş yavaş önmüüzdeki yıl pik olcak inşallah ahadgasjd10.gün böyle asko noldu bu silikleşti?? Bir anda pik mi olcak acaba 1-2 güne silikleşiyomuş ya pik olmadan önce
Adetinin 1. Gununden mi sayiyosun bittigi gunden mi asko10.gün böyle asko noldu bu silikleşti?? Bir anda pik mi olcak acaba 1-2 güne silikleşiyomuş ya pik olmadan önce
başladığı günden sayıyoruz biz tontirikAdetinin 1. Gununden mi sayiyosun bittigi gunden mi asko
1.gününden sayıyorum askoAdetinin 1. Gununden mi sayiyosun bittigi gunden mi asko
ay bilmiyorm carsamba doktora gitcem zaten bakcak yumurtalara bakalım görcezolabilir fındık dalgalanmalı oluyomuş benim de böyle bir gitti şok oldum da geri geliyor yavaş yavaş önmüüzdeki yıl pik olcak inşallah ahadgasjd
Bende oyle sayiyorumda bu gun 16. Gun yani 14. Gun baslayan o sumuksu akintilar ve agrilarin yumurtlama olduguna emin olabilirim demi yanlis mi ssyiyordum diye cok korkmustumbaşladığı günden sayıyoruz biz tontirik
aynen but estleri de doğrulamış oluruz böylece sabrısızlıkla bekliyorumm1.gününden sayıyorum asko
ay bilmiyorm carsamba doktora gitcem zaten bakcak yumurtalara bakalım görcez
bizim senle aynı gün he benim de 16. gün testi yapcam 1 saate atarım durumuBende oyle sayiyorumda bu gun 16. Gun yani 14. Gun baslayan o sumuksu akintilar ve agrilarin yumurtlama olduguna emin olabilirim demi yanlis mi ssyiyordum diye cok korkmustum
Hadi bakalim adetlerin duzenlimiydi normaldebizim senle aynı gün he benim de 16. gün testi yapcam 1 saate atarım durumu
yokk kuzu değil fırıldak çokHadi bakalim adetlerin duzenlimiydi normalde
Ben anestezili çektirdim yanına ped götürKizlar, yarın rahim filmi cektirecegim de önerileriniz varmı acaba ilk defa cektircem yapmam gereken birşey varmı yanımda ped götürmek dışında.orn.kimisi ağrı kesici alınabilir demiş yarım saat öncesinde sizler neler yaptınız acaba.
Evet canım onu goturecegim aklımda sağol, agrinkeaiciyi içsem mi içmeden mi bilemedim benimki anestezisiz olucak.Ben anestezili çektirdim yanına ped götür
Benm sadece kasik agrim ve sumuksu akintim oluyor goguslerim adet olacagimda hassaslasiyirMerhaba. Dün saat 14’te ovülasyonda pik gördüm akşam 10’da silikleşmişti. Şu an daha silik. Çatladı belliki. Ama geçen ay ve öncekilerde şiddetli göğüs ağrısı olurdu. Hatta geçen ay ilk kez göğüs uçlarım hasaaslaşmıştı ve göğüslerime dokunulmuyordu. Şimdi elliyorum mıncırıyorum hiçbir ağrı sızı yok. Ay ay kendi bedenimiz bile değişirken başkalarıyla kıyaslamak tabiki tam olarak doğru değil ama var mı böyle yumurtlama döneminde bir belirtsi olmayan. Dün ve önceki gün sol kasığa sancı girp çıktı o kadar.
ya bu lanet yumurtayı her saat test yaparak takip etcme bu gidişlee her gün akşam 10da yapıyo olsaydın nolcaktıı böyle böyle kaçtı mı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum yaa kaçıncı gününüzdü dünMerhaba. Dün saat 14’te ovülasyonda pik gördüm akşam 10’da silikleşmişti. Şu an daha silik. Çatladı belliki. Ama geçen ay ve öncekilerde şiddetli göğüs ağrısı olurdu. Hatta geçen ay ilk kez göğüs uçlarım hasaaslaşmıştı ve göğüslerime dokunulmuyordu. Şimdi elliyorum mıncırıyorum hiçbir ağrı sızı yok. Ay ay kendi bedenimiz bile değişirken başkalarıyla kıyaslamak tabiki tam olarak doğru değil ama var mı böyle yumurtlama döneminde bir belirtsi olmayan. Dün ve önceki gün sol kasığa sancı girp çıktı o kadar.
Merhaba canim aynen dedigin gibi surekli degisken bu belirtiler ama ovulasyon testi kullaniyosan zaten belirtileri cok takma bence. Benim hic gogus agrim olmaz yumurtlama doneminde birazcik elim ayagim ates atar kasiklarim agrir akintim olur o kadar. Ama gecen ay goguslerimde beyaz kabarciklar cikti mesela ne alaka dersin ama oda belirtiymis yani diyecegim o ki her zaman ayni tepkiyi vermiyo vucud sen testine guvenMerhaba. Dün saat 14’te ovülasyonda pik gördüm akşam 10’da silikleşmişti. Şu an daha silik. Çatladı belliki. Ama geçen ay ve öncekilerde şiddetli göğüs ağrısı olurdu. Hatta geçen ay ilk kez göğüs uçlarım hasaaslaşmıştı ve göğüslerime dokunulmuyordu. Şimdi elliyorum mıncırıyorum hiçbir ağrı sızı yok. Ay ay kendi bedenimiz bile değişirken başkalarıyla kıyaslamak tabiki tam olarak doğru değil ama var mı böyle yumurtlama döneminde bir belirtsi olmayan. Dün ve önceki gün sol kasığa sancı girp çıktı o kadar.
Ben cesaret edemedim ya muayene olurken bile rahatsız oluyorum gitmeden ağrı kesici al istersenEvet canım onu goturecegim aklımda sağol, agrinkeaiciyi içsem mi içmeden mi bilemedim benimki anestezisiz olucak.