- 28 Mart 2021
- 18
- 15
- 25
Yani sorunsuz bir şekilde inşallah gebeliğim olur cuma günü bunu göreceğim artık kadın doğuma gideceğimBenim 21 den yükseldi canım hemde geç döllenmeydi benimkisi. Bence korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sorunsuz bir şekilde inşallah gebeliğim olur cuma günü bunu göreceğim artık kadın doğuma gideceğimBenim 21 den yükseldi canım hemde geç döllenmeydi benimkisi. Bence korkma
Canım pozitif yazıyor karsisinda demi.gebelerde farklı bir durum oluyormu onu bilmiyorum ama bu anti rubella testlerinin pozitif olması o hastalığa karşı antikorun olduğunu gösteriyor yani kızamıkçık asın varmış.o anlamda.benimde pozitif ordan biliyorum.ama gebelikte başka bir anlamı varmıdır onu bilmiyorum hiç.Kızlar selamm ben bugün Anti rubella Igg Igm (kızamıkcık) testi yaptırdım sonuc 150 çıkmış anlayan var mı acaba korktum birazz gebeyim
Pozitif falan yazmıyor direk sayı var inşallah öyledir korktum araştırıncada bişe anlamadım bu kadar yüksek sayılı açıklama yoktuCanım pozitif yazıyor karsisinda demi.gebelerde farklı bir durum oluyormu onu bilmiyorum ama bu anti rubella testlerinin pozitif olması o hastalığa karşı antikorun olduğunu gösteriyor yani kızamıkçık asın varmış.o anlamda.benimde pozitif ordan biliyorum.ama gebelikte başka bir anlamı varmıdır onu bilmiyorum hiç.
İnşallah canımmYani sorunsuz bir şekilde inşallah gebeliğim olur cuma günü bunu göreceğim artık kadın doğuma gideceğim
Hayırlı olsun canım ❤Sizce bunda gebelik var mı.? ikinci çizginin daha koyu olması mı , net olması mı gerekir.Lütfen yardım edin.
Ben cuma günü regl oldum yazmıştım ama arada kaynadı galiba
Bak benimkide 87 mis şimdi bakdim sayi kacmis diye.anti rubella testleri komple böyle kimi kızamıkçık kimisi hepatit falan öyle yani.sende bağışıklık varmı diye bakıyorlar.bence korkulacak bsiey değil ben üstünde bile durmadım, öyleydi çünkü öncesinde de çıkmisdı doktor öyle demisdi bana.Pozitif falan yazmıyor direk sayı var inşallah öyledir korktum araştırıncada bişe anlamadım bu kadar yüksek sayılı açıklama yoktu
Çok sağol canımm rahatlattın şuan beniBak benimkide 87 mis şimdi bakdim sayi kacmis diye.anti rubella testleri komple böyle kimi kızamıkçık kimisi hepatit falan öyle yani.sende bağışıklık varmı diye bakıyorlar.bence korkulacak bsiey değil ben üstünde bile durmadım, öyleydi çünkü öncesinde de çıkmisdı doktor öyle demisdi bana.
Canım bence kesin hamilesin. Hemen bir doktora çık kaç gün geciktin yaptın testi?Sizce bunda gebelik var mı.? ikinci çizginin daha koyu olması mı , net olması mı gerekir.Lütfen yardım edin.
Normalde düzensiz adet görüyorum ben ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti 24 haziranda oldum Regli bir daha olmadım kaşık ağrısı için acile gidince kanda pozitif çıktı 97.21 ertesi günü test yaptım o da pozitif çıktı cuma günü randevu alındı bakalım belirtilerim de yok ama anlamadımCanım bence kesin hamilesin. Hemen bir doktora çık kaç gün geciktin yaptın testi?
Canım bazı kişilerde hiç bir belirti olmuyormuş internetten araştırmalarıma göre. Kanda çıktıysa doğrudur ama hayırlı olsun darısı başımaNormalde düzensiz adet görüyorum ben ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti 24 haziranda oldum Regli bir daha olmadım kaşık ağrısı için acile gidince kanda pozitif çıktı 97.21 ertesi günü test yaptım o da pozitif çıktı cuma günü randevu alındı bakalım belirtilerim de yok ama anlamadım
Rica ederim canım ne demekÇok sağol canımm rahatlattın şuan beni
Kuruyunca mi koyulasti acaba degerin iyi canm benim arkdsm reglini 4 gun gecmiti 26 idi degeri. Onemli olan duzenli artmasi cnm sen degere taklma yarin tekrar kan ver ya da idrar testiyle takip et koyulasma var mi dieYaaaa cidden mi. Kan değerim acile gittiğimizde dün 97.21 çıktı yazılarda okumuştum kimyasal diyenlerde vardı ondan korkuyorum
Cuma günü doktora gideceğiz o zamana kadar idrar testiyle bakacağım kontrol edeceğim dediğin gibi yapayım o zamanKuruyunca mi koyulasti acaba degerin iyi canm benim arkdsm reglini 4 gun gecmiti 26 idi degeri. Onemli olan duzenli artmasi cnm sen degere taklma yarin tekrar kan ver ya da idrar testiyle takip et koyulasma var mi die
Bence vardır canım stres yapma benim ilk 21 çıktı Doktor 1 hafta bekleyelim kesin hamilesin diyemiyorum dedi, ben dayanamadım 4 gün sonra gittim 348 olmuştu. Gözün aydın artık kadın doğuma gitmelisin dedi.Normalde düzensiz adet görüyorum ben ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti 24 haziranda oldum Regli bir daha olmadım kaşık ağrısı için acile gidince kanda pozitif çıktı 97.21 ertesi günü test yaptım o da pozitif çıktı cuma günü randevu alındı bakalım belirtilerim de yok ama anlamadım
Yaaa gözün aydın canımKızlar 6da doktora gideceğim demiştim netleşmesi için. Gittim, bu doktor da kesemi gördü ve hiçbir sorun yok dedi. Sadece kesemin altında bir kanama alanı oluşmuş büyük ihtimalle üzüntüden oldu ilaç verdi. İş yapma evde yat dinlen 10 gün sonra geldiğinde bakarız duruma dedi. Size haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ederim destekleriniz için
Barisss gebesin iştee ayrıca 97 düşük bir değer değil günde 2 katına çıkıyor sonucta. Gözün aydın stres yapmaSizce hamilemiyim yardım edermisiniz kafam karıştı ikisininde net olmadı gerekmiyor mu Eki Görüntüle 2895928 Eki Görüntüle 2895928
Çok teşekkür ederim. 5 haftalık daha canım. 10 gün sonra geldiğinde duyarız dedi kalp atışını inşallah Yarın dünyanın en güzel sesini duyacaksın deseneYaaa gözün aydın canım
Kaç haftalık şuan da, benim 6 hafta 4 gün olucak yarın kalp atışı için çağırdı doktor
İnşallahh duyucam ben 5 haftalık gittiğimde de duyduk kalp atışını çokk azzzdı ama yeni oluşuyor kalp atışı demişti o bile çok güzeldiÇok teşekkür ederim. 5 haftalık daha canım. 10 gün sonra geldiğinde duyarız dedi kalp atışını inşallah Yarın dünyanın en güzel sesini duyacaksın desene