Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamm ben bugün Anti rubella Igg Igm (kızamıkcık) testi yaptırdım sonuc 150 çıkmış anlayan var mı acaba korktum birazz 😥 gebeyim
Canım pozitif yazıyor karsisinda demi.gebelerde farklı bir durum oluyormu onu bilmiyorum ama bu anti rubella testlerinin pozitif olması o hastalığa karşı antikorun olduğunu gösteriyor yani kızamıkçık asın varmış.o anlamda.benimde pozitif ordan biliyorum.ama gebelikte başka bir anlamı varmıdır onu bilmiyorum hiç.

Canım pozitif yazıyor karsisinda demi.gebelerde farklı bir durum oluyormu onu bilmiyorum ama bu anti rubella testlerinin pozitif olması o hastalığa karşı antikorun olduğunu gösteriyor yani kızamıkçık asın varmış.o anlamda.benimde pozitif ordan biliyorum.ama gebelikte başka bir anlamı varmıdır onu bilmiyorum hiç.
Pozitif falan yazmıyor direk sayı var inşallah öyledir korktum araştırıncada bişe anlamadım bu kadar yüksek sayılı açıklama yoktu

Pozitif falan yazmıyor direk sayı var inşallah öyledir korktum araştırıncada bişe anlamadım bu kadar yüksek sayılı açıklama yoktu
Bak benimkide 87 mis şimdi bakdim sayi kacmis diye.anti rubella testleri komple böyle kimi kızamıkçık kimisi hepatit falan öyle yani.sende bağışıklık varmı diye bakıyorlar.bence korkulacak bsiey değil ben üstünde bile durmadım, öyleydi çünkü öncesinde de çıkmisdı doktor öyle demisdi bana.

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-02-21-47-09-784_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-08-02-21-47-09-784_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 39
Bak benimkide 87 mis şimdi bakdim sayi kacmis diye.anti rubella testleri komple böyle kimi kızamıkçık kimisi hepatit falan öyle yani.sende bağışıklık varmı diye bakıyorlar.bence korkulacak bsiey değil ben üstünde bile durmadım, öyleydi çünkü öncesinde de çıkmisdı doktor öyle demisdi bana.
Çok sağol canımm rahatlattın şuan beni😂🌸💞

Canım bence kesin hamilesin. Hemen bir doktora çık kaç gün geciktin yaptın testi?
Normalde düzensiz adet görüyorum ben ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti 24 haziranda oldum Regli bir daha olmadım kaşık ağrısı için acile gidince kanda pozitif çıktı 97.21 ertesi günü test yaptım o da pozitif çıktı cuma günü randevu alındı bakalım belirtilerim de yok ama anlamadım

Normalde düzensiz adet görüyorum ben ama bu ay ilk defa bu kadar gecikti 24 haziranda oldum Regli bir daha olmadım kaşık ağrısı için acile gidince kanda pozitif çıktı 97.21 ertesi günü test yaptım o da pozitif çıktı cuma günü randevu alındı bakalım belirtilerim de yok ama anlamadım
Canım bazı kişilerde hiç bir belirti olmuyormuş internetten araştırmalarıma göre. Kanda çıktıysa doğrudur ama hayırlı olsun darısı başıma 😊🙏

Yaaaa cidden mi. 🙈🙈🙈❤️Kan değerim acile gittiğimizde dün 97.21 çıktı yazılarda okumuştum kimyasal diyenlerde vardı ondan korkuyorum
Kuruyunca mi koyulasti acaba degerin iyi canm benim arkdsm reglini 4 gun gecmiti 26 idi degeri. Onemli olan duzenli artmasi cnm sen degere taklma yarin tekrar kan ver ya da idrar testiyle takip et koyulasma var mi die

Kuruyunca mi koyulasti acaba degerin iyi canm benim arkdsm reglini 4 gun gecmiti 26 idi degeri. Onemli olan duzenli artmasi cnm sen degere taklma yarin tekrar kan ver ya da idrar testiyle takip et koyulasma var mi die
Cuma günü doktora gideceğiz o zamana kadar idrar testiyle bakacağım kontrol edeceğim dediğin gibi yapayım o zaman

Kızlar 6da doktora gideceğim demiştim netleşmesi için. Gittim, bu doktor da kesemi gördü ve hiçbir sorun yok dedi. Sadece kesemin altında bir kanama alanı oluşmuş büyük ihtimalle üzüntüden oldu ilaç verdi. İş yapma evde yat dinlen 10 gün sonra geldiğinde bakarız duruma dedi. Size haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ederim destekleriniz için :KK200:

Bence vardır canım stres yapma benim ilk 21 çıktı Doktor 1 hafta bekleyelim kesin hamilesin diyemiyorum dedi, ben dayanamadım 4 gün sonra gittim 348 olmuştu. Gözün aydın artık kadın doğuma gitmelisin dedi.
Her gün 2 katına çıkıyor yani, sen cuma gitceksen eğer değerin 1400 lerde çıkar en az bu da kesin gebelik oluyor artık korkma inşallah bebeğin tutunur sana 🌸🌸

Kızlar 6da doktora gideceğim demiştim netleşmesi için. Gittim, bu doktor da kesemi gördü ve hiçbir sorun yok dedi. Sadece kesemin altında bir kanama alanı oluşmuş büyük ihtimalle üzüntüden oldu ilaç verdi. İş yapma evde yat dinlen 10 gün sonra geldiğinde bakarız duruma dedi. Size haber vermek istedim. Tekrar teşekkür ederim destekleriniz için :KK200:
Yaaa gözün aydın canım 🧿🧿
Kaç haftalık şuan da, benim 6 hafta 4 gün olucak yarın kalp atışı için çağırdı doktor 🤲

Çok teşekkür ederim. 5 haftalık daha canım. 10 gün sonra geldiğinde duyarız dedi kalp atışını inşallah :anneadayı: Yarın dünyanın en güzel sesini duyacaksın desene:KK15:
İnşallahh duyucam 🥰🥰 ben 5 haftalık gittiğimde de duyduk kalp atışını çokk azzzdı ama yeni oluşuyor kalp atışı demişti o bile çok güzeldi🥲
bu arada gebelik yeni olduğu için alttan muayene ediyorlar canım hazırlıklı ol yani😂
🥰

X