Yaaa cok iyii. Ben tahmin ediyordm. Bana da doktor bu degerde bebek gorunmesi gerekiyor demisti alttan ustten bakmiti yok sonra bir hafta gecince baska doktora gittik var diyince esinle bir agladik hani biz kendimizi olmayacak dir hazrlamistik. Bu doktorlar karsisindakinin insan dugunu onlarin agzndan cikacak kelimelere gore tum ruh hallerinin degisecegini bazen bilemiyorlar. Bosuna o kadr uzuldun stres yaptin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Yaptin mi cnm testiO zaman ben son kalan testi sabah yapayımm..
Şimdiden heyecan bastı uyuyamam şimdi sabaha kadar daha ilk deneme olmasına rağmen olmazsa çok üzülürü :/ ALLAH isteyen herkese tez vakitte versin inşallah çok zor bi bekleyiş
Merhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Maşallah canım çok sevindim inan❤ sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Bildirimde ismini görünce cidden hemen hemen açmak istedim. Oohh çon şükür yaa bu kadar güzel artan beta değerine bi sorun olduğunu düşünmek bile ayrı bi stresti. Çok çok sevindim ama doktor gördüyse yanıldığını düşünmüyorum benMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Ayyy canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Canım benim çok sevindimMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Evet yaptım hiç bişey çıkmadı tek çizgi :\ adet günüm çarşamba o zaman tekrar denicemYaptin mi cnm testi
Hayırlı olsun canım allah tamamına rtdirsin sağlıkla al kucağına bebeği ben olsam giderdim o kadının suratına söylerdim rezil ederdim onu orda amacı ne bu kadının çok sinirlendimmMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim canım. Belki dün akşam stresten oldu o kahverengi lekelenmem. O kadar üzüldüm ki. Bu akşamüstü 6da diğer doktora gideceğim. İnşallah içim rahat bir şekilde evime dönerim. Kesinlikle her yere şikayet edeceğim o kadını. 2 gündür beni mahvetti.Bildirimde ismini görünce cidden hemen hemen açmak istedim. Oohh çon şükür yaa bu kadar güzel artan beta değerine bi sorun olduğunu düşünmek bile ayrı bi stresti. Çok çok sevindim ama doktor gördüyse yanıldığını düşünmüyorum bentabiki tedbir amaçlı bi doktora daha görünmek en iyisi canım benim aklında şüphe kalmasın. O doktoru hatta o hastaneyi şikayet et bence bu nasıl bir vebal. Burda hepimiz aylarca yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz her şey bu kadar kolay mı ya
Yüzünü bile görmek istemiyorum o kadının iki gündür uyku uyuyamıyorum onun yüzünden...Hayırlı olsun canım allah tamamına rtdirsin sağlıkla al kucağına bebeği ben olsam giderdim o kadının suratına söylerdim rezil ederdim onu orda amacı ne bu kadının çok sinirlendimm
ben bi çizgi görüyorumKizlar 2 gun onceki ve bugunki testim sizce gebelik varmi bakarmisiniz ?
Canım giremedim internete regl oldum cnm@SevimliCadi @misamino @chicoSheraaa ladymiracle @Mavera2048 @kizkizakiz @gamzeolk merhaba kızlar durumlar nedir?
Bilgi vermeyenler silinecektir
Bende görüyorum çizgiyi, testinizin markası nedir hep beyaz görüyorum normalde kaset testlerideKizlar 2 gun onceki ve bugunki testim sizce gebelik varmi bakarmisiniz ?
Artimed testin markasiBende görüyorum çizgiyi, testinizin markası nedir hep beyaz görüyorum normalde kaset testleride
Aynen cnm kirmizilar gelene kadar umut kesilmezEvet yaptım hiç bişey çıkmadı tek çizgi :\ adet günüm çarşamba o zaman tekrar denicem
Teşekkürler cnmArtimed testin markasi