Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa cok iyii. Ben tahmin ediyordm. Bana da doktor bu degerde bebek gorunmesi gerekiyor demisti alttan ustten bakmiti yok sonra bir hafta gecince baska doktora gittik var diyince esinle bir agladik hani biz kendimizi olmayacak dir hazrlamistik. Bu doktorlar karsisindakinin insan dugunu onlarin agzndan cikacak kelimelere gore tum ruh hallerinin degisecegini bazen bilemiyorlar. Bosuna o kadr uzuldun stres yaptin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm

Yaptin mi cnm testi

çok mutluyum, sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah canım çok sevindim inan❤ sağlıcakla gelsin inşallah

Bildirimde ismini görünce cidden hemen hemen açmak istedim. Oohh çon şükür yaa bu kadar güzel artan beta değerine bi sorun olduğunu düşünmek bile ayrı bi stresti. Çok çok sevindim ama doktor gördüyse yanıldığını düşünmüyorum ben tabiki tedbir amaçlı bi doktora daha görünmek en iyisi canım benim aklında şüphe kalmasın. O doktoru hatta o hastaneyi şikayet et bence bu nasıl bir vebal. Burda hepimiz aylarca yıllarca bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz her şey bu kadar kolay mı ya

Ayyy canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

Canım benim çok sevindim Sağlıkla ilerlesin inşallah

Kizlar 2 gun onceki ve bugunki testim sizce gebelik varmi bakarmisiniz ?

Eklentiler

• IMG_20210802_115711_182.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20210802_115553_207.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlı olsun canım allah tamamına rtdirsin sağlıkla al kucağına bebeği ben olsam giderdim o kadının suratına söylerdim rezil ederdim onu orda amacı ne bu kadının çok sinirlendimm

Çok teşekkür ederim canım. Belki dün akşam stresten oldu o kahverengi lekelenmem. O kadar üzüldüm ki. Bu akşamüstü 6da diğer doktora gideceğim. İnşallah içim rahat bir şekilde evime dönerim. Kesinlikle her yere şikayet edeceğim o kadını. 2 gündür beni mahvetti.

Hayırlı olsun canım allah tamamına rtdirsin sağlıkla al kucağına bebeği ben olsam giderdim o kadının suratına söylerdim rezil ederdim onu orda amacı ne bu kadının çok sinirlendimm
Yüzünü bile görmek istemiyorum o kadının iki gündür uyku uyuyamıyorum onun yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…