Benim karnım bacaklarım ağrıyor tam bir regl belirtisiHali Kiz var mi gelişme? Benim sol kasigim batıyor sanki her dakka hastalandım sanıyorum birsey yok krem gibi akıntı var ama o yumurtlamadan snra hiç gecmedi
Bir gün erken regl oldum malesef diğer aya kısmet olur inşallahİnce bir çizgi görünüyor ama testin çizgisi mi emin olamıyorum burdan
Evet canım aynen öyle oldu bende ve bebek çıktı umarım senden de güzel haber alırızKızlar selam. Benim günüme 3 gün var 15 gün öncesinden adet olucakmışım gibi alt karnım ağrımaya başladı normalde 4 5 gün kala başlardı birde karnımın sol tarafında batma hissi oluyor arada. Bunları yaşayan varmı bu ay ilk denememizdi inşallah olur testide çarşamba sabah yapıcam
Kuzum herkeste hemen hemen benzer belirtiler var. Test yapmadan kimse yorum yapamaz. 3 gün kalmış kaset test veya erken gebelik testi ile yarın sabah ilk idrarda yaparak fikir sahibi olabilirsin..Kızlar selam. Benim günüme 3 gün var 15 gün öncesinden adet olucakmışım gibi alt karnım ağrımaya başladı normalde 4 5 gün kala başlardı birde karnımın sol tarafında batma hissi oluyor arada. Bunları yaşayan varmı bu ay ilk denememizdi inşallah olur testide çarşamba sabah yapıcam
4 gün kala da belli olur mu kendim için soruyorumKuzum herkeste hemen hemen benzer belirtiler var. Test yapmadan kimse yorum yapamaz. 3 gün kalmış kaset test veya erken gebelik testi ile yarın sabah ilk idrarda yaparak fikir sahibi olabilirsin..
Beta hcg düzeyine bağlı ama erken gebelik testinde silikte olsa belli oluyor. Buraya atılanlardan benim anladığım o... Bende o yüzden bu ay için 3 tane erken gebelik stokladım4 gün kala da belli olur mu kendim için soruyorum
Bende şimdi merakıma yenilip kaset test yaptım tertemizzzzBeta hcg düzeyine bağlı ama erken gebelik testinde silikte olsa belli oluyor. Buraya atılanlardan benim anladığım o... Bende o yüzden bu ay için 3 tane erken gebelik stokladım
Sabah ilk test ile yapın. Zaten varsa bile değer çok düşüktür... Temmuz grubunda regl 7 gün kala biri yaptı bir şey göremedik. Hissediyorum dedi her gün tekrarladı ve regl 5 gün kala öğrendi.Bende şimdi merakıma yenilip kaset test yaptım tertemizzzz
Benim şu an 5 gün var ama kaset test yaptım işte elimde erken gebelik yoktuSabah ilk test ile yapın. Zaten varsa bile değer çok düşüktür... Temmuz grubunda regl 7 gün kala biri yaptı bir şey göremedik. Hissediyorum dedi her gün tekrarladı ve regl 5 gün kala öğrendi.
Gördüm gördüm
Ama ilk idrar ile yap. Zaten varsa bile değerin çok düşük 5-10 civarıdır. Yoğun bir idrar istiyor hatta istersen parmağına iğne batırıp bir iki damla kan ekleyerek kanlı idrar yap biraz daha garanti sonuç olurBenim şu an 5 gün var ama kaset test yaptım işte elimde erken gebelik yoktu
İğne miiiAma ilk idrar ile yap. Zaten varsa bile değerin çok düşük 5-10 civarıdır. Yoğun bir idrar istiyor hatta istersen parmağına iğne batırıp bir iki damla kan ekleyerek kanlı idrar yap biraz daha garanti sonuç olur
Sabahı bekleseydin yaaBenim şu an 5 gün var ama kaset test yaptım işte elimde erken gebelik yoktu
Sabah 4 gün kalmış olacak erken test mi alayım yoksa kaset mi yapayımSabahı bekleseydin yaasabah ilk idrarla testi tekrarlarsın. Testi mutlaka ara idrarınla yap
Alma şansın varsa erken gebelik ile yapabilirsin, yoksa kaset testi tekrarlarsınSabah 4 gün kalmış olacak erken test mi alayım yoksa kaset mi yapayım
Var gider alırım idrarımı da tutarım artıkAlma şansın varsa erken gebelik ile yapabilirsin, yoksa kaset testi tekrarlarsın