Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Benim günüme 3 gün var 15 gün öncesinden adet olucakmışım gibi alt karnım ağrımaya başladı normalde 4 5 gün kala başlardı birde karnımın sol tarafında batma hissi oluyor arada. Bunları yaşayan varmı bu ay ilk denememizdi inşallah olur testide çarşamba sabah yapıcam

Evet canım aynen öyle oldu bende ve bebek çıktı umarım senden de güzel haber alırız

Kuzum herkeste hemen hemen benzer belirtiler var. Test yapmadan kimse yorum yapamaz. 3 gün kalmış kaset test veya erken gebelik testi ile yarın sabah ilk idrarda yaparak fikir sahibi olabilirsin..

Kuzum herkeste hemen hemen benzer belirtiler var. Test yapmadan kimse yorum yapamaz. 3 gün kalmış kaset test veya erken gebelik testi ile yarın sabah ilk idrarda yaparak fikir sahibi olabilirsin..
4 gün kala da belli olur mu kendim için soruyorum

Kaset test dediğiniz normal testmi. Elimde son bir test kaldı adetime 6 gün varken yaptım bişey çıkmadı yarın yapsam çıkar mı 2 gün kalmış oluyor. Offf beklemek çok zor allah hepinize sabır versin

Beta hcg düzeyine bağlı ama erken gebelik testinde silikte olsa belli oluyor. Buraya atılanlardan benim anladığım o... Bende o yüzden bu ay için 3 tane erken gebelik stokladım
Bende şimdi merakıma yenilip kaset test yaptım tertemizzzz

Sabah ilk test ile yapın. Zaten varsa bile değer çok düşüktür... Temmuz grubunda regl 7 gün kala biri yaptı bir şey göremedik. Hissediyorum dedi her gün tekrarladı ve regl 5 gün kala öğrendi.
Benim şu an 5 gün var ama kaset test yaptım işte elimde erken gebelik yoktu

Benim şu an 5 gün var ama kaset test yaptım işte elimde erken gebelik yoktu
Ama ilk idrar ile yap. Zaten varsa bile değerin çok düşük 5-10 civarıdır. Yoğun bir idrar istiyor hatta istersen parmağına iğne batırıp bir iki damla kan ekleyerek kanlı idrar yap biraz daha garanti sonuç olur

İğne miii korkarım bacım ben iğneden ya

Sabah uyanır uyanmaz ilk idrarınla yap canım. Hcg hormonu gece vücutta birikiyormuş. ondan sonraki idrarda yanlış çıkma olasılığı yüksek hele günün değile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…