Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testini kullandım 23-25-27-29 bu günleri değerlendirdik . Yumurtlama haftasında hiç stres sinir ve heyecan olmadı şu an adetime 5 gün kaldı heyecan bastı beni 🥰🥰 yarın erken test mi yapsam
Cikmaz cnm catlama 28 inde olmus daha 4 gun olsa bile daha kanda bile gorunmez. Catlamadan sonra 9. Gun cikmaya basliyor geneldi🤣🤣

Kaset test dediğiniz normal testmi. Elimde son bir test kaldı adetime 6 gün varken yaptım bişey çıkmadı yarın yapsam çıkar mı 2 gün kalmış oluyor. Offf beklemek çok zor allah hepinize sabır versin
Ben ilk gebeligimde reglime 4 gun kala kaset testte baya koyu gormustm ama o hcg degerine bagli gec dollenme olsa adet gunu bile cikmayabilio

Ben ilk gebeligimde reglime 4 gun kala kaset testte baya koyu gormustm ama o hcg degerine bagli gec dollenme olsa adet gunu bile cikmayabilio
O zaman ben son kalan testi sabah yapayımm..
Şimdiden heyecan bastı uyuyamam şimdi sabaha kadar daha ilk deneme olmasına rağmen olmazsa çok üzülürü :/ ALLAH isteyen herkese tez vakitte versin inşallah çok zor bi bekleyiş

O zaman ben son kalan testi sabah yapayımm..
Şimdiden heyecan bastı uyuyamam şimdi sabaha kadar daha ilk deneme olmasına rağmen olmazsa çok üzülürü :/ ALLAH isteyen herkese tez vakitte versin inşallah çok zor bi bekleyiş
Zaten ilkin daha hevsli oluyor insan sonra ogrenilmis caresizlk oluyor umut ediyorsn ama bir yanin zaten yine olmayacak diyo🤣 insallh sen ilk denemede kavusursun bebisine🙏☺️

Hali Hali ilk sayfaya dönüp sadece gebelerin kaldığını görünce bi kötü oldum. Sonrasında da yokmuşuz hissi uyandırdı. Sayfanın adı planlayanlardan planladık ve oldu şekline dönmüş :KK70: Bizim burada konuşmamızda onlarda işte anca konuşuyo nolsun.. gibi hissettirdi :KK70:

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. :KK200: Ne kanama ne fiziksel ağrı bulantı bayılma hiçbir sıkıntım yok şuan. Sadece değerim yüksek olduğu için kesenin görünmesini beklediler. Dün gittiğim doktor bana son adet tarihimi daha önce gebelik yaşayıp yaşamadığıma dair hiçbir şeyi sormadı. Sadece değerimi söyledim sonra keseyi görmeyince gel ilaçla sonlandıralım dedi. Bu beni çok yıprattı çünkü o bakarken ben sedyede ağlıyordum. Bazı doktorlar gerçekten duygularını aldırmış oluyor. Yarın gerçekten iyi bir doktora gideceğim eğer o da dış gebelik derse tabi ki bana zarar vermeden sonlandırmayı düşünüyorum. Ama benim de içimde bir umut var keseyi göreceğime dair.
İnşallah istediğin gibi olur keseyi görürsün sadece fikir vermek istedim yaşamış biri olarak bende başka dr gitmemiş olsaydım kızımı aldırmış olacaktım.

Hali Hali ilk sayfaya dönüp sadece gebelerin kaldığını görünce bi kötü oldum. Sonrasında da yokmuşuz hissi uyandırdı. Sayfanın adı planlayanlardan planladık ve oldu şekline dönmüş :KK70: Bizim burada konuşmamızda onlarda işte anca konuşuyo nolsun.. gibi hissettirdi :KK70:
Ahahah ay ben her ay öyle hissediyorum başaranlar ve ben seklinde=)

Şuan ne yazacağımı bilemiyorum. İçim çok acıyor. Bu sabah doktora gittik. Kesem görünmedi. Doktor ya dış gebeliktir ya da kimyasaldır git kan testi yaptır sonra gel ilaç vereyim sonlandıralım gebeliğini dedi. O kadar çok ağladım ki. Bebeğimi görmeye giderken böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Tekrar doktora gitmedim. Pazartesine kadar beklemek istedim sonra başka bir doktora da görüneceğim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Her şey nasip.
Allah sabır ve kolaylık versin canım. Seni çok ii anlıyorum. Bebeğimin kalp atışlarını duymaya gittiğimiz gün kalp atışlarını alamayınca aynı hisleri yaşadım :/

Ben 5. Hafta gittiğimde kesem yeni oluşmuştu, bence bir başka doktora daha görün, sonrasında kalbi durdu benim bebeğimin ama sonuna kadar gereken her şeyi yapmak lazım. Daha sonra sonlansa kalbini duysan, hatta daha da ilerisi ayağınının bacağının oluştuğunu görüp kaybetsen İnan daha zor. Bebek tutunacaksa her şartta tutunuyor olmayacaksa da ne yaparsan tap olmuyor. Ben hep daha kötüsünü düşünerek teselli buldum, kesinlikle bu yöntemi tavsiye ediyorum.
Ben artık aynı şekilde düşünüyorum canım. Onun durumu henüz çok yeni zamanla oda bu şekilde anlayacaktır olayı kolay değil tabi :/

Kızlar günaydınn🙋‍♀️
Gecen testimde çoğu kişi görmüştü çizgiyi ama bugün yaptığımda hiç bişey yok☹️reglimde gecikti bi iki gün
Yine boşuna ümitlendim sanırım, olsaydı çoktan çıkardı

Eklentiler

• IMG_20210802_105103.jpg
    IMG_20210802_105103.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar günaydınn🙋‍♀️
Gecen testimde çoğu kişi görmüştü çizgiyi ama bugün yaptığımda hiç bişey yok☹️reglimde gecikti bi iki gün
Hayırlısı olsun canm bekle biraz daha bnce hastalanmazsan tekrarlarsin
Benimde bugün günüm bekliyorum daha

Kızlar günaydınn🙋‍♀️
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsn cnm.

Kizlarrr bu catlamis mi acaba cok koyu ama hafif acilmis sanki t

Eklentiler

• IMG_20210802_111754.jpg
    IMG_20210802_111754.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. :KK200:

Merhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. :KK200:
çok şükür günün güzel haberi o ilk gittiğin doktoru da allaha havale ediyorum günlerdir yaşattığı stres direkt yafta ile gebeliği sonlandırmak istemesi ya başka doktora gitmeseydin öff hepimiz güzel insanlarla karşılaşalım nolur yaa sürecin de sağlıkla ilerlesin inşş

çok şükür günün güzel haberi o ilk gittiğin doktoru da allaha havale ediyorum günlerdir yaşattığı stres direkt yafta ile gebeliği sonlandırmak istemesi ya başka doktora gitmeseydin öff hepimiz güzel insanlarla karşılaşalım nolur yaa sürecin de sağlıkla ilerlesin inşş
Çok teşekkür ederim canım benim. Cimere şikayet edeceğim. Onu dinleseydim gebeliğim sonlanacaktı. Bugün öğrendik ilk yaptığı kişi ben değilmişim. Hatta doğum yaptırdığı çoğu çocukta istemli sıkıntı yaşatıyormuş sonra yoğun bakımda yatırıp tedavi ettiriyormuş. Şimdi bir doktora daha gideceğim. Bundan sonrası nasip inşallah tutunur bebeğim :KK200:

X