Sen yumurtlama tarihini biliyor muydun. Benim de 5. Gün gecikmede hala gelen giden yokHali 3 gün gecikmeli kırmızılar bugün geldi canım silebilirsin beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yumurtlama tarihini biliyor muydun. Benim de 5. Gün gecikmede hala gelen giden yokHali 3 gün gecikmeli kırmızılar bugün geldi canım silebilirsin beni
Ben ağustos denemelerine geçiyorumS SevimliCadi M misamino @chico @Sheraaa @ladymiracle M-Mavera2048 @kizkizakiz gumy merhaba kızlar durumlar nedir?
Bilgi vermeyenler silinecektir
Merhabalar,Aynen normalde 13 haziranda bence erken yumurtladim diye kayacak ama bu temmuz ayı icin baktim herkes hamile kaliyo bana da belki bi vesile olur diye kimse açmadan açayım dedim temmuzu
BilemiyorumMerhabalar,
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar..
10 temmuzda regli oldum ve yumurtlama günüm 23 temmuzdu. 23-24-25-26 temmuz eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve yaklaşık 1 haftadır yoğun derecede kasık ve sırt, bel ağrım mevcut. Alt karında şişme var, göğüslere hassasiyet var adet olacakmış gibi. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba canım benim alt karında şişme vardı ve yoğun akıntım vardı benzerlerini yaşadım umarım belirtidirMerhabalar,
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar..
10 temmuzda regli oldum ve yumurtlama günüm 23 temmuzdu. 23-24-25-26 temmuz eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve yaklaşık 1 haftadır yoğun derecede kasık ve sırt, bel ağrım mevcut. Alt karında şişme var, göğüslere hassasiyet var adet olacakmış gibi. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba canım benim alt karında şişme vardı ve yoğun akıntım vardı benzerlerini yaşadım umarım belirtidir
Gercek ovu testim salı regl günüm ne diyonuz kizlar önceki 1 2 damla idrarla olduydu bu normal yaptigim
Sizce hamilemiyim yardım edermisiniz kafam karıştı ikisininde net olmadı gerekmiyor muOvulasyonum ama idrari yaptıktan sonra aklıma geldi yoğun idrar değil 2 3 saat oldu sıvı almayalı tekrar idrar gelince yapicam bakalm nolcak
Tebrk ederm cnm hamilesin ve degerin yuksek baya koyu cikmis. Silik bile ciksa hamilelik var sayilio cnmSizce hamilemiyim yardım edermisiniz kafam karıştı ikisininde net olmadı gerekmiyor mu Eki Görüntüle 2895928 Eki Görüntüle 2895928
Sizce bunda gebelik var mı.? ikinci çizginin daha koyu olması mı , net olması mı gerekir.Lütfen yardım edin.Ay inşallah canım benim. Normalde ayın 8 i gibi regli olmam lazım heyecanla bekliyorum
Yaaaa cidden mi. Kan değerim acile gittiğimizde dün 97.21 çıktı yazılarda okumuştum kimyasal diyenlerde vardı ondan korkuyorumTebrk ederm cnm hamilesin ve degerin yuksek baya koyu cikmis. Silik bile ciksa hamilelik var sayilio cnm
Koyuluk betaya göre değişiyor canım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah. Koyulaşmayı kaset testlerle takip edebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Betaya regl gecikmesinden 2 gün sonra baktırmıştımSizce bunda gebelik var mı.? ikinci çizginin daha koyu olması mı , net olması mı gerekir.Lütfen yardım edin.
Dün acile gittim kaşık ağrım fazlasıyla artı kan değerim 97.21 çıktı acaba yükselir mi sizce ilk oluyor acemiliyim fazlasıyla var korkuyorum birde kimyasal gebelik olur diyeKoyuluk betaya göre değişiyor canım tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah. Koyulaşmayı kaset testlerle takip edebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Betaya regl gecikmesinden 2 gün sonra baktırmıştım
Canım kimyasal çoğu kadının yaşadığı bir durum. Bu sağlıklı döllenebildiğin anlamına geliyor. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. İdrar testim çok koyulaşmamıştı. 31 ile öğrendim. Sonra 55 e çıktı daha sonra 45 e düştü. Battan 3 gün sonra da regl oldum. Bunu anlamanın en iyi yolu kaset testlerle koyuluğu takip etmek ya da 2 günde bir betaya baktırmak. Bata kaç gün var?Dün acile gittim kaşık ağrım fazlasıyla artı kan değerim 97.21 çıktı acaba yükselir mi sizce ilk oluyor acemiliyim fazlasıyla var korkuyorum birde kimyasal gebelik olur diye
Yanlış anlamayın da bata ne demek oluyor. Gerçekten inanın bilmiyorumCanım kimyasal çoğu kadının yaşadığı bir durum. Bu sağlıklı döllenebildiğin anlamına geliyor. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. İdrar testim çok koyulaşmamıştı. 31 ile öğrendim. Sonra 55 e çıktı daha sonra 45 e düştü. Battan 3 gün sonra da regl oldum. Bunu anlamanın en iyi yolu kaset testlerle koyuluğu takip etmek ya da 2 günde bir betaya baktırmak. Bata kaç gün var?
Benim 21 den yükseldi canım hemde geç döllenmeydi benimkisi. Bence korkmaDün acile gittim kaşık ağrım fazlasıyla artı kan değerim 97.21 çıktı acaba yükselir mi sizce ilk oluyor acemiliyim fazlasıyla var korkuyorum birde kimyasal gebelik olur diye
BAT =beklenen adet tarihin yani ne zaman adet göreceksen o tarihYanlış anlamayın da bata ne demek oluyor. Gerçekten inanın bilmiyorum
10 gün geçti adet geçikmem var canımBAT =beklenen adet tarihin yani ne zaman adet göreceksen o tarih