Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen normalde 13 haziranda bence erken yumurtladim diye kayacak ama bu temmuz ayı icin😅 baktim herkes hamile kaliyo bana da belki bi vesile olur diye kimse açmadan açayım dedim temmuzu😅
Merhabalar,
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar..
10 temmuzda regli oldum ve yumurtlama günüm 23 temmuzdu. 23-24-25-26 temmuz eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve yaklaşık 1 haftadır yoğun derecede kasık ve sırt, bel ağrım mevcut. Alt karında şişme var, göğüslere hassasiyet var adet olacakmış gibi. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum 🙏

Merhabalar,
10 temmuzda regli oldum ve yumurtlama günüm 23 temmuzdu. 23-24-25-26 temmuz eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve yaklaşık 1 haftadır yoğun derecede kasık ve sırt, bel ağrım mevcut. Alt karında şişme var, göğüslere hassasiyet var adet olacakmış gibi. Bu belirtiler hamilelik belirtisi mi? Yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum 🙏
Bilemiyorum

Merhabalar,
Merhaba canım benim alt karında şişme vardı ve yoğun akıntım vardı benzerlerini yaşadım umarım belirtidir

Gercek ovu testim salı regl günüm ne diyonuz kizlar önceki 1 2 damla idrarla olduydu bu normal yaptigim
Ovulasyonum ama idrari yaptıktan sonra aklıma geldi yoğun idrar değil 2 3 saat oldu sıvı almayalı tekrar idrar gelince yapicam bakalm nolcak
Sizce hamilemiyim yardım edermisiniz kafam karıştı ikisininde net olmadı gerekmiyor mu
615619BF-10B4-4B09-810B-A00F3C1A1138.jpeg
615619BF-10B4-4B09-810B-A00F3C1A1138.jpeg

Sizce bunda gebelik var mı.? ikinci çizginin daha koyu olması mı , net olması mı gerekir.Lütfen yardım edin.
Koyuluk betaya göre değişiyor canım tebrik ederim😍 sağlıkla ilerler inşallah. Koyulaşmayı kaset testlerle takip edebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Betaya regl gecikmesinden 2 gün sonra baktırmıştım

Koyuluk betaya göre değişiyor canım tebrik ederim😍 sağlıkla ilerler inşallah. Koyulaşmayı kaset testlerle takip edebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Betaya regl gecikmesinden 2 gün sonra baktırmıştım
Dün acile gittim kaşık ağrım fazlasıyla artı kan değerim 97.21 çıktı acaba yükselir mi sizce ilk oluyor acemiliyim fazlasıyla var korkuyorum birde kimyasal gebelik olur diye

Dün acile gittim kaşık ağrım fazlasıyla artı kan değerim 97.21 çıktı acaba yükselir mi sizce ilk oluyor acemiliyim fazlasıyla var korkuyorum birde kimyasal gebelik olur diye
Canım kimyasal çoğu kadının yaşadığı bir durum. Bu sağlıklı döllenebildiğin anlamına geliyor. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. İdrar testim çok koyulaşmamıştı. 31 ile öğrendim. Sonra 55 e çıktı daha sonra 45 e düştü. Battan 3 gün sonra da regl oldum. Bunu anlamanın en iyi yolu kaset testlerle koyuluğu takip etmek ya da 2 günde bir betaya baktırmak. Bata kaç gün var?

Canım kimyasal çoğu kadının yaşadığı bir durum. Bu sağlıklı döllenebildiğin anlamına geliyor. Ben geçen ay kimyasal geçirdim. İdrar testim çok koyulaşmamıştı. 31 ile öğrendim. Sonra 55 e çıktı daha sonra 45 e düştü. Battan 3 gün sonra da regl oldum. Bunu anlamanın en iyi yolu kaset testlerle koyuluğu takip etmek ya da 2 günde bir betaya baktırmak. Bata kaç gün var?
Yanlış anlamayın da bata ne demek oluyor. Gerçekten inanın bilmiyorum

Kızlar selamm ben bugün Anti rubella Igg Igm (kızamıkcık) testi yaptırdım sonuc 150 çıkmış anlayan var mı acaba korktum birazz 😥 gebeyim

X