- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Kiz alintilayamadim dur yapacamKiz noldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz alintilayamadim dur yapacamKiz noldu
Yok kiz değerin artmistirTamam teşekkürler
Testin resmini alintilayamadim niyeyse bari buna diyimKızlar ben bugün tekrar test yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı neden olmuş olabilir
Offf geldi mii napcaz biz böyle iyice umutsuzluğa düşmeye başladım bende. 1 yıl deneyin diyorlar ya çok uzun bir süre değil mi? 1 yıl olmaması ne demek yaniii bekleyemicem sanırım o kadar bendeElveda Temmuz hafiften başladı reglim
Ben öyle böyle 1 senedir istiyorm artk kafamda allak bullak oldu takvime göre geçti günüm yumurtlamaya göre daha gelmedi bileOfff geldi mii napcaz biz böyle iyice umutsuzluğa düşmeye başladım bende. 1 yıl deneyin diyorlar ya çok uzun bir süre değil mi? 1 yıl olmaması ne demek yaniii bekleyemicem sanırım o kadar bende
test yap kurtul canım böyle belirsizlikle stres olcağına en kötü karar kararsızlıktan iyidir demişler ya en kötü haber boşa umut etmekten iyidir o da kafasında kurmamış olur her an beklentiyle haber bekleyeceğineBen öyle böyle 1 senedir istiyorm artk kafamda allak bullak oldu takvime göre geçti günüm yumurtlamaya göre daha gelmedi bile
Esim bi yandan hergun soruyor her saat var mi bi gelişme diye göreve gidecekmiş gitmeden müjdeli haberi alsaydım diyor valla şaşırdım kaldim insanlar bi yandan o bi yandan sanki ben istemiyorum
Kv yanina geldim canm herseyim (testler falan) kendi evimde kaldi orasıda uzak burda da yakında eczane falan yok gidemiyorum datest yap kurtul canım böyle belirsizlikle stres olcağına en kötü karar kararsızlıktan iyidir demişler ya en kötü haber boşa umut etmekten iyidir o da kafasında kurmamış olur her an beklentiyle haber bekleyeceğine
İsmarlama olmuyo bu isler canim naaip ne zamansa o zaman olur kendini strese sokma stres en buyuk sorun gebelik elde etmek icinBen öyle böyle 1 senedir istiyorm artk kafamda allak bullak oldu takvime göre geçti günüm yumurtlamaya göre daha gelmedi bile
Esim bi yandan hergun soruyor her saat var mi bi gelişme diye göreve gidecekmiş gitmeden müjdeli haberi alsaydım diyor valla şaşırdım kaldim insanlar bi yandan o bi yandan sanki ben istemiyorum
Ben takmıyorum falan diyorum bi kapi önüne oturmaya çıkıyorum insalar hemn sormaya başlıyor daha 3 gün evvel kendi evimde balkondaym iste komşularla konuşuyoruz bi kadın geldi ilkkez görüyorum eee gelin yok mu bebek dedi hemn komşularım azarladı kocasını gördüğümü var olsun elbet olur diyeİsmarlama olmuyo bu isler canim naaip ne zamansa o zaman olur kendini strese sokma stres en buyuk sorun gebelik elde etmek icin
Hayırlı olsun canım benim inan çok sevindim Rabbım hepimize nasip etsin inşallah belirtilerin var miydiKızlar adetim bu saate kadar gelmeyince dayanamayıp yaptım . Bu ay hissetmiştim darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun.
Eki Görüntüle 2894829
Ben yarardım Ama yumurtlama da da beyaz akıntın oluyor ya yumurtlama testi de yapabilirsin belki megatif olsa bile yumurtlama değerlendirilirMerhaba kızlarrrr
Takvimime göre dün regli günümdü
Ama olmadımm
2 senedir öğrenilmiş çaresizlik olmus bende resmen
Test bile yapmadım =)
Bikaç gündür beyaz akıntım var ama tabi bu belirti mi bilmiyorum
Ekstrada bi belirtim yok arada kasık ağrım var o kadar
Test yapsam mı yapmasam mı
Biraz daha beklesem mi bilemedim hiç
İnşallah öyledir canım teşekkür ederimYok kiz değerin artmistir
Bnde yumurtlama sonrasi devam etti beyaz krem gibi akintiMerhaba kızlarrrr
Takvimime göre dün regli günümdü
Ama olmadımm
2 senedir öğrenilmiş çaresizlik olmus bende resmen
Test bile yapmadım =)
Bikaç gündür beyaz akıntım var ama tabi bu belirti mi bilmiyorum
Ekstrada bi belirtim yok arada kasık ağrım var o kadar
Test yapsam mı yapmasam mı
Biraz daha beklesem mi bilemedim hiç
Hayırlısı olsun inşallahKızlar adetim bu saate kadar gelmeyince dayanamayıp yaptım . Bu ay hissetmiştim darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun.
Eki Görüntüle 2894829