Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Walla cok sevindim umarim sevincin bosa cikmaz canisi gonlune gore olsun hersey. Bizde 2 haftaya tatile cikicaz ve tabiki yumurtlama haftam ama olmaz bisey diye dusunuyorum. Bizim bey bu tatili bekliyo icmek dagitmak rahatlamak icin . Yine de deneriz belli olmaz bugunde 2. Asiyi olucam ertele ertele bebekte gelmiyo zaten bosuna da saglimi riske atmiyim oyle de bekledik boyle de nasilsa

Kız dedi ve koydu gitti neye uğradığımi şaşırdım olay şu esim asker evleneli 11 ay oldu işte 4 ayda bir ya geliyor ya gelmiyor
Kimden yapcam ben bu çocuğu kocasiz kim çocuk yapmışta ben yapayim
Sene olmus 2021 ama yok kafalar ayni. Belki ben ilk sene yapmicam canim . Hamileligimde yalniz olmak istemiyorum esim olsun yanimda. Ya da direk sanane yani . Insanlar cok gicik .

Şuan ne yazacağımı bilemiyorum. İçim çok acıyor. Bu sabah doktora gittik. Kesem görünmedi. Doktor ya dış gebeliktir ya da kimyasaldır git kan testi yaptır sonra gel ilaç vereyim sonlandıralım gebeliğini dedi. O kadar çok ağladım ki. Bebeğimi görmeye giderken böyle bir şey yaşayacağımı hiç düşünmezdim. Tekrar doktora gitmedim. Pazartesine kadar beklemek istedim sonra başka bir doktora da görüneceğim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Her şey nasip.

Kuzum ben fotoğrafını çekmedim testin, şuanda da başka bir şehire geldik eşimle. Belim çok ağrıyor, regl bekliyorum artık. Olsaydı zaten mutlaka ilk 10 dk içinde net şekilde çıkardı. 15-20 dk sonra çıkıyor, bunun da bir anlamı yok bence. hayır 2 kez yumurtlamadım, koyulaşma çoktu ama t c kadar koyu değild i

Canım bekle tabi ama yine de bi kana baktırsaydın keşke. Düşme mi var yükselme mi en azından görürdün. Üzülme lütfen, inşallah herşey gönlünce olur

Canım bekle tabi ama yine de bi kana baktırsaydın keşke. Düşme mi var yükselme mi en azından görürdün. Üzülme lütfen, inşallah herşey gönlünce olur
baktırdım canım dün 2828 çıkmıştı bugün 4000 çıktı. Doktor son adet tarihimi bile sormadı değerimi sordu söyledim o zaman 5 haftalıksındır dedi görünmesi lazımdı 1500 üstü görünür sonlandıralım bunu dedi. Ama benim hesabıma göre 4+4 üm bugün

Bence artışı güzel, sen biraz daha bekle. Doktorların umurunda mı sanki

Dış gebelik ise bu sefer tüplere zarar verebilir. Başka doktora da görün bence de...
Pazartesi gidicem başka doktora. Elbet dış gebelik yada kimyasal olabilir , üzüldüm elbet ama yapacak bir şeyim de yok. Rabbim tekrar nasip eder inşallah. Sadece doktor o kadar az bilgi verdi ki o yüzden şüpheye düştüm. Sadece değerimi sordu cevap verdim şu kadarlıksındır dedi ultrasona baktı yok gözükmüyor kan aldır değerini öğren gel de ilaç vereyim sonlandıralım dedi.

Ben 5. Hafta gittiğimde kesem yeni oluşmuştu, bence bir başka doktora daha görün, sonrasında kalbi durdu benim bebeğimin ama sonuna kadar gereken her şeyi yapmak lazım. Daha sonra sonlansa kalbini duysan, hatta daha da ilerisi ayağınının bacağının oluştuğunu görüp kaybetsen İnan daha zor. Bebek tutunacaksa her şartta tutunuyor olmayacaksa da ne yaparsan tap olmuyor. Ben hep daha kötüsünü düşünerek teselli buldum, kesinlikle bu yöntemi tavsiye ediyorum.

Hangi ildesin belki arkadaşların doktor önerileri olur. Yardımcı olabiliriz belki... Başka doktora görün bence de diğeri de görünmüyor diyorsa büyümeden aldırmaya çalış..

Ben de böyle düşünüyorum. Görseydim duysaydım sonra kaybetmeseydim daha çok yıkılırdım. Yine çok ağladım çok üzüldüm ama ne yapabilirim ki.

Hangi ildesin belki arkadaşların doktor önerileri olur. Yardımcı olabiliriz belki... Başka doktora görün bence de diğeri de görünmüyor diyorsa büyümeden aldırmaya çalış..
İstanbuldayım avrupa yakasında. Daha önce gittiğim bir doktorum vardı o bugün dolu olduğu için başkasına gittim. O kadar merak ediyordu ki eşim onu kıramadım yoksa 9una randevu almıştım

Canm regl oldun mu merak ettim

Kızlar merhaba gebeliğini öğrenenlere hayirli olsun. Bekleyen arkadaşlara en hayırlı zamanda nasip etsin ins. Ama bu süreç yumurtlama takipi vs daha mi strese sokuyor sanki
Bugün regl günüm ama hiçbir belirti yok sadece midem bulaniyor hep tam zamanında oluyorum.

Kişisine göre değişiyor bence.. Kimseye karışamam ama benim gibi garantici bileyim ne oluyor diyenler için iyi bence :) Bun yumurtlayana kadar stresli değilim zaten... Yumurtladıktan sonra sorun başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…