Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya biz ne zaman hiç efekt yapmadan, atom gibi parçalamadan net çizgi görücez ya
Biz kafaya takmayı bırakacağız. Bat günün geçtiğini fark etmeyeceğiz ve birden aklımıza gelip test yaptığımızda... Böyle gün saya saya bitmez demişler. Bitmediği sürece de kuyu kazmaya devam Belki fıtratımızda buna müsait olduğu için buradayız

yok artık seni dövcem ajshdjkda görüyosun görüyosunn dünkülerden daha koyu bu allahım sen hamiş duası kabul et sasa olsun hali olsun arya olsun en bebik lariiim olsuuun hepsini hamiş çıkart amin lasdjka
Fotoğraf çekince çizgi çıkıyor gibi. Canlı bakınca göremiyorum çok değişik bişiyy

Canım koyulaşma iyi gözüküyor bence içinin rahat etmesi açısından kan verebilirsin. Benim batım 19 uydu ben doktora bugün gidiyorum keseyi görme ümidi ile bakalım

Geçen ayy hiç test yapmadım, 2-3 gün gecikme oldu yine yapmadım. Bi sabah baktım gelmiş yani nasip işi ya. Yapsan da yapmasan da regl gelince üzülüyorsun.

Bu ne zamanın Net varya kabak gibi ortada... Yakında dillenip anne gözün kör mü diyecek ben mi yanılıyorum
Az önce yaptım. Ya canlısına bakınca yok valla yaa, böyle foto çekince kabak gibi çıkıyor resmen. Şaka gibi reglime 2 gün kaldı, 2 gün sonra regl oldum diyip ağlar gelirim buralara merak etmeyin

Ben olsam çoktan gitmiştim. Zaten hergün 2-3 katlanarak artıyor. Artık bi 500-600 olmuştur. Herhalde çizgin,n koyuluğu seni yanıltmasın. Benim arkadaşınki regl geçtikten sonra daha açıktı ve 800 çıkmıştı. Hemen git bence..

Az önce yaptım. Ya canlısına bakınca yok valla yaa, böyle foto çekince kabak gibi çıkıyor resmen. Şaka gibi reglime 2 gün kaldı, 2 gün sonra regl oldum diyip ağlar gelirim buralara merak etmeyin
Regl olmazsanda bizi üzdüğün için önümüzdeki ayın predictorleri senden olsun

Kız ben senin kasetinde de direkt gördüm ya bak benim kaseti de atayım sana
Aynı böyle canlısı, gerçekten sanki hiç yokmuş gibi. Bu attığın yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü venusssss ? Gözlerimde 1.5 numara lens var yine de göremiyorum bende mi bir sorun var anlamadım

Canım koyulaşma iyi gözüküyor bence içinin rahat etmesi açısından kan verebilirsin. Benim batım 19 uydu ben doktora bugün gidiyorum keseyi görme ümidi ile bakalım
Sağlıkla büyüsün inşallah canım yarın kan verince sonucumu yazarım bakalım yeterince yükselmiş mi görücez

Ayy inşallah öyle yükselmiştir randevu bulamıyorum ya sağlık ocağına yarına bulabildim artık haftaya özel hastaneye giderim mecburen

Evet canım bu testi yaptım. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrarla bence. Benimki gec döllenme mesela regliye gmre 7 haftalık olması gerekirken 5.5 haftalık,umutsuzlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…