yok artık seni dövcem ajshdjkda görüyosun görüyosunn dünkülerden daha koyu bu allahım sen hamiş duası kabul et sasa olsun hali olsun arya olsun en bebik lariiim olsuuun hepsini hamiş çıkart amin lasdjkaAl seni mi kırıcamsankim hiç kullanılmamış gibi
Biz kafaya takmayı bırakacağız. Bat günün geçtiğini fark etmeyeceğiz ve birden aklımıza gelip test yaptığımızda... Böyle gün saya saya bitmez demişler. Bitmediği sürece de kuyu kazmaya devamYa biz ne zaman hiç efekt yapmadan, atom gibi parçalamadan net çizgi görücez ya
Fotoğraf çekince çizgi çıkıyor gibi. Canlı bakınca göremiyorum çok değişik bişiyyyok artık seni dövcem ajshdjkda görüyosun görüyosunn dünkülerden daha koyu bu allahım sen hamiş duası kabul et sasa olsun hali olsun arya olsun en bebik lariiim olsuuun hepsini hamiş çıkart amin lasdjka
Canım koyulaşma iyi gözüküyor benceMerhaba kızlar. 22 temmuzda beta hcg 5.23 çıkmıştı ve hasta olmayınca 25 temmuzda pozitifi görünce tekrar kan vermemek için her gün test yaptım koyulaşmayı görmek için. Sizce nasıl gözüküyor? Yarın kan vericem. Beta en az kaç olmalı? Bu arada çook ağrım var ara ara sancı giriyo karnıma adet olacakmışım gibi. Gaz sorunu yaşıyorum 3 gündür. Son olarak beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim sizce?
Bu ne zamanınAl seni mi kırıcamsankim hiç kullanılmamış gibi
Geçen ayy hiç test yapmadım, 2-3 gün gecikme oldu yine yapmadım. Bi sabah baktım gelmişBiz kafaya takmayı bırakacağız. Bat günün geçtiğini fark etmeyeceğiz ve birden aklımıza gelip test yaptığımızda... Böyle gün saya saya bitmez demişler. Bitmediği sürece de kuyu kazmaya devamBelki fıtratımızda buna müsait olduğu için buradayız
Kız ben senin kasetinde de direkt gördüm yaKoyultup işaretledim yeriniya daha çok yenii minicik yada yok. Hala umudumu kaybetmiyorum
Yarın sağlık ocağına randevum var canım sabah 9da daha erken randevu bulamadım. Acile de gitmek istemedim o yüzden yaniBence bugün bir daha kan ver canım koyulaşmaya başlamış gibi ama sen bilirsin yine de
Az önce yaptım. Ya canlısına bakınca yok valla yaa, böyle foto çekince kabak gibi çıkıyor resmen. Şaka gibiBu ne zamanınNet varya kabak gibi ortada... Yakında dillenip anne gözün kör mü diyecek ben mi yanılıyorum
Ben olsam çoktan gitmiştim. Zaten hergün 2-3 katlanarak artıyor. Artık bi 500-600 olmuştur. Herhalde çizgin,n koyuluğu seni yanıltmasın. Benim arkadaşınki regl geçtikten sonra daha açıktı ve 800 çıkmıştı. Hemen git bence..Merhaba kızlar. 22 temmuzda beta hcg 5.23 çıkmıştı ve hasta olmayınca 25 temmuzda pozitifi görünce tekrar kan vermemek için her gün test yaptım koyulaşmayı görmek için. Sizce nasıl gözüküyor? Yarın kan vericem. Beta en az kaç olmalı? Bu arada çook ağrım var ara ara sancı giriyo karnıma adet olacakmışım gibi. Gaz sorunu yaşıyorum 3 gündür. Son olarak beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim sizce?
Regl olmazsanda bizi üzdüğün için önümüzdeki ayın predictorleri senden olsunAz önce yaptım. Ya canlısına bakınca yok valla yaa, böyle foto çekince kabak gibi çıkıyor resmen. Şaka gibireglime 2 gün kaldı, 2 gün sonra regl oldum diyip ağlar gelirim buralara merak etmeyin
Aynı böyle canlısı, gerçekten sanki hiç yokmuş gibi. Bu attığın yumurtlamadan sonra kaçıncı gündüKız ben senin kasetinde de direkt gördüm yabak benim kaseti de atayım sana
Sağlıkla büyüsün inşallah canımCanım koyulaşma iyi gözüküyor benceiçinin rahat etmesi açısından kan verebilirsin. Benim batım 19 uydu ben doktora bugün gidiyorum keseyi görme ümidi ile bakalım
Anladım canım hayırlısı olsun. Yarın kan sonucunu haber et bize deYarın sağlık ocağına randevum var canım sabah 9da daha erken randevu bulamadım. Acile de gitmek istemedim o yüzden yani
Ayy inşallah öyle yükselmiştirBen olsam çoktan gitmiştim. Zaten hergün 2-3 katlanarak artıyor. Artık bi 500-600 olmuştur. Herhalde çizgin,n koyuluğu seni yanıltmasın. Benim arkadaşınki regl geçtikten sonra daha açıktı ve 800 çıkmıştı. Hemen git bence..
Sen 2 güne 1 kan vermiş miydin canımCanım koyulaşma iyi gözüküyor benceiçinin rahat etmesi açısından kan verebilirsin. Benim batım 19 uydu ben doktora bugün gidiyorum keseyi görme ümidi ile bakalım
Tamam canım inşallah dua edin sağlıkla yükselmiş olsunAnladım canım hayırlısı olsun. Yarın kan sonucunu haber et bize de
Predictor sana feda olsunRegl olmazsanda bizi üzdüğün için önümüzdeki ayın predictorleri senden olsun
İnşallah canım yükselmiştir sağlıkla. Güzel haberler bekliyoruz. Bende 2 gün önce verdim 21 çıktı sonucum. Az öncr tekrar verdim bekliyorumyükselmiş mi değer diye. Aynı stresi yaşıyoruz şuanTamam canım inşallah dua edin sağlıkla yükselmiş olsun
Evet canım bu testi yaptım. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrarla bence. Benimki gec döllenme mesela regliye gmre 7 haftalık olması gerekirken 5.5 haftalık,umutsuzlanmaBen dün şu predictor early var ya pembu kutu ondann yaptım. Çizgi falan yoktu yani göremedim hiç. Az önce baktım yani 24 saat sonra incecik bi çizgi varkendime gülüyorum artık Dulciana sende mi bu testi yapmıştın