Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı böyle canlısı, gerçekten sanki hiç yokmuş gibi. Bu attığın yumurtlamadan sonra kaçıncı gündü venusssss venusssss ? Gözlerimde 1.5 numara lens var yine de göremiyorum 🤣 bende mi bir sorun var anlamadım
Takvime göre yumurtlama sonrası 10. Gündü. Battan 5 gün önceydi. O kadar silik ki zor gözüküyor evet😂 predictor early de yapmıştım onu da atayım

Eklentiler

• 62C34D51-FDFB-42E6-9FD4-09242386EF89.jpeg
    62C34D51-FDFB-42E6-9FD4-09242386EF89.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 75
Sen 2 güne 1 kan vermiş miydin canım
Ben regl gecikmesinden 2 gün sonra vermiştim o zamana kadar koyulaşma takibi yaptım kaset testlerle. İlk betam 886.3 çıktı ikincisini de 2 gün sonra yaptırdım o da 1655 çıktı bir daha da baktırmadım. Koyulaşması da şu şekildeydi testlerin

Eklentiler

• FEB2FA8C-FC06-4DF6-A7F1-0A0F5ADDCD53.jpeg
    FEB2FA8C-FC06-4DF6-A7F1-0A0F5ADDCD53.jpeg
    219,7 KB · Görüntüleme: 76
Ayy inşallah öyle yükselmiştir🥰 randevu bulamıyorum ya sağlık ocağına yarına bulabildim artık haftaya özel hastaneye giderim mecburen
Bence değerlerin güzel çıkacaktır. Zaten düşüş görmemişsin. Kimyasal değil gibi duruyor. O yüzden düşükte çıksa takipte olduğun için artacaktır. Önemli olanda artması :)

Atomlarına ayırarak çizgiyi yakalım.. açık testte de aynı yerde… Ama anladığım kadarıyla bu çizgi fotoğraf çekimlerinde oluşuyor. Benimkinde de benzer şekilde görmüştüm. Ama gene de var demek istiyorum 🙈 Erken gebelik sonucunu heyecanla bekliyoruz 😁
Evet çıplak gözle görülmeyen çekimlerde görülen şakacı çizgi 😂 niye bize oyun yapıyor böyle. Ahh 2 gün nasıl geçicek ben de bilmiyorum 🙈🙈

Evet canım bu testi yaptım. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrarla bence. Benimki gec döllenme mesela regliye gmre 7 haftalık olması gerekirken 5.5 haftalık,umutsuzlanma
Sende de çizgi yoktu dimi, sonra görmüştün? Dün kızlar görüyoruz dedi, ben yok dedim predictoru. Şimdi baktım evet görünüyor kırmızı bi çizgi ama kuruma da olabilir. Aklımı karıştıran şu, kasette yaptım bugün yok gibi bişey. 🤔 Bugün yumurtlamanın 14.günü olsa net çıkardı diyorum ama bir tarafımda umut etmeye devam ediyor

Takvime göre yumurtlama sonrası 10. Gündü. Battan 5 gün önceydi. O kadar silik ki zor gözüküyor evet😂 predictor early de yapmıştım onu da atayım
Bende de bu çizginin aynısı var ama 24 saat sonra gördüm 🤣🤣 sende baya erken yakalamışsın

İnşallah canım yükselmiştir sağlıkla. Güzel haberler bekliyoruz. Bende 2 gün önce verdim 21 çıktı sonucum. Az öncr tekrar verdim bekliyorumyükselmiş mi değer diye. Aynı stresi yaşıyoruz şuan 😊😊
Sende yaz sonucunu canım inşallah yükselmiştir güzel güzel🥰🥰

Biz kafaya takmayı bırakacağız. Bat günün geçtiğini fark etmeyeceğiz ve birden aklımıza gelip test yaptığımızda... Böyle gün saya saya bitmez demişler. Bitmediği sürece de kuyu kazmaya devam :KK70: Belki fıtratımızda buna müsait olduğu için buradayız :KK70:
Ben ki hayatta her şey için gün sayarım valla bunun için saymayacağım günler gelir mi bilmiyorum :KK70: Benim için imkansız inşallah siz başarırsınız kızlar 🤩 hayatta plansız yaşayamayanlar derneği kurucu başkanı larissa🙋🏻‍♀️

Bence değerlerin güzel çıkacaktır. Zaten düşüş görmemişsin. Kimyasal değil gibi duruyor. O yüzden düşükte çıksa takipte olduğun için artacaktır. Önemli olanda artması :)
İlk gebelik olduğu için korkuyorum biraz. İnşallah dediğin gibi olur 🥰

Sende de çizgi yoktu dimi, sonra görmüştün? Dün kızlar görüyoruz dedi, ben yok dedim predictoru. Şimdi baktım evet görünüyor kırmızı bi çizgi ama kuruma da olabilir. Aklımı karıştıran şu, kasette yaptım bugün yok gibi bişey. 🤔 Bugün yumurtlamanın 14.günü olsa net çıkardı diyorum ama bir tarafımda umut etmeye devam ediyor
Bende silik çizginin ertesi günü daha net çizgi çıktı. 17.güne kadar umut var diye biliyorum

Hali Hali ben elendim regl oldum.. beklenen adet tarihi 28ağustos. Bu aydan umutluydum tatile gitmiştik memlekete gitmiştik gezmişk kafamızı dağıtmıştık😢
Kuzum benim üzülme, hani diyorlar ya yok kilo yok stres yok o yok şu yok bu herşey engel...
Gerçekten öyle değil, çevremde kilolu olup, çok yoğun çalışıp stresi had safhada olan ve çok çabuk gebe kalanlar var ki...
Ben artık sadece zamanının gelmediğine inanıyorum. Kv min karşı komşusunun gelini ve oğlu ikisi de nerden baksan 90 kg falandır okadar da yoğun çalışıyorlar yemeğe hep kv ye geliyorlar duydum ki hamileymiş. Nasip olacak nasip, önce buna inanmamız lazım

Ben ki hayatta her şey için gün sayarım valla bunun için saymayacağım günler gelir mi bilmiyorum :KK70: Benim için imkansız inşallah siz başarırsınız kızlar 🤩 hayatta plansız yaşayamayanlar derneği kurucu başkanı larissa🙋🏻‍♀️
Bende onlardan biriyim. Eşimde oturduğumuz anı bile planlıyorsun artık zihnini rahat bırak diyor. Bakalım bırakabilecek miyiz :KK43: Evliliğim bile planlı daha ne olsun :KK43:

Kuzum benim üzülme, hani diyorlar ya yok kilo yok stres yok o yok şu yok bu herşey engel...
Gerçekten öyle değil, çevremde kilolu olup, çok yoğun çalışıp stresi had safhada olan ve çok çabuk gebe kalanlar var ki...
Ben artık sadece zamanının gelmediğine inanıyorum. Kv min karşı komşusunun gelini ve oğlu ikisi de nerden baksan 90 kg falandır okadar da yoğun çalışıyorlar yemeğe hep kv ye geliyorlar duydum ki hamileymiş. Nasip olacak nasip, önce buna inanmamız lazım
Aynen canım önce kafada bitirmek lazım. Benımde galiba kilo vermem gerek😢 kilo aldım ondan olmuyor sanırım ama ne kilolular var gebe kalıyor bünyeyle alakalı sanırım

Hali Hali ben elendim regl oldum.. beklenen adet tarihi 28ağustos. Bu aydan umutluydum tatile gitmiştik memlekete gitmiştik gezmişk kafamızı dağıtmıştık😢
Kuzenim ilk denemesini ovulasyon falan kullanmadan uygulamadaki yumurtlama tarihine göre değerlendirdi 2 gün.
3.gün covid olduğunu öğrendi, tabi covidde biliyorsun 5 günde 40 taneye yakın ilaç kullanıyorsun. Hepsini kullandı falan, o ay adet gecikmesi olduğunu gördü ve ağladı covid yüzünden regl olamayacam diye. Meğerse hamileymiş. Düşünsene okadar ilaca ve covid geçirmesine rağmen bebiş hemen tutunmuş. O yüzden ben nasip işine çok inanıyorum.

Aynen bi kaç güne netlenir inşallah 🙏🏼 Senin vardır inşallah da sana seviniriz canım 😍
Insallah canm ınsallah esim hergun soruyor yazık hastalandin mi diye yok dedim 5inde haber veririm sana dedim o zaman göreve gidecek sen bana sevinçten irak i yaktırcan galiba diyor 🤣🤣🤣 o cok hevesleniyor o yüzden yapmadım pozitif olmazsa ne bilim üzülür diye

Kızlar bir gebenin günlüğünden test alan var mı? Ovulasyonun yanında, 2 tane de surelab marka gebelik testi gönderiyor. Bu surelab testi yapıp kuruma çizgisi falan görmeyen var mı?

Bu test 10 dakikadan sonra hemen belirgin bir çizgi gösteriyor.

Kuruma bile olsa sevindiriyor ya 🤣 7 aydır test yapıyorum daha önce kuruma çizgisi bile görmediğim için hiç hevesleniyorum hahahha

X