Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki kuzum valla hemmm daha erken yahu
Aynen kuzum daha 5 var diye teselli ediyim kendimi
Açıkta ve 2. Fotoğrafta gördüm canım hayırlısı olsun inşallah yanılmıyoruzdur bunlar bebişin ilk ben burdayım deyişi olur inşallah
Ay inşallahh çok teşekkür ederim bu kadar varla yok arası bi çizgiye umutlanıyoruz ya ne diyim bi kaç gün sonra erken test yapıcam bakalım orda çıkar artık varsa yoksa

Ya şu altta bebişle ilgili bilgiler yazıyor ya çok heyecanlı ya nasıl ve neler oluştuğu falan yazıyor çok hoş, insanın kalbini pır pır yapıyor. Bana da nasip eder inşallah güzel Rabbimmm
Hep dualarımdasınız hepiniz için en güzelini istiyorum

Günaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testimi napalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
Lari ben de görüyorum valla Benim ilk kaset testimi de atayım bak

Eklentiler

• 4EE8646E-3EF0-4541-AA57-32622812192A.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar hamiş olanlar size bi sorum varbelirti olarak adet belirtilerinizi bire bir yaşadınız mı yoksa adet olmucak gibi miydiniz bir umuda tutunmaya çalışıyorum da
Bazısı hiç belirti yaşamıyor canım o kadar değişken ki benim gögüslerim mesela çok acıdı normalde de şişerdi ama fazla hassaslaştı. Kasık batmalarım oldu

Kızlar günaydın. 2 gün önce ovulasyonun 10.gününde silik çizgiyi yakalamıştım. O günden beri sabahları test yapmaya devam ettim. İlk silik çıktığı gün kan verdim 21.11 çıktı değerim. Sizce nasıl gidiyor testlerin durumu? Bugün bir daha kan vereyim mi sizce?

Eklentiler

• IMG_20210729_090317_241.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 94
ilk testini görünce aklıma A R Y A geldiii kuzu maşallah kese beta 2000 lerdeyken görünüyor sen devam et teste ama içim rahat olsun diyosan ben öyle yaptım 2 günde 1 kan verdim 10 güne kese göründü

Senin değerlerin nasıl ilerledi canım. Benim şimdi iki gün önce 21di ya bugün minimum kaç olması gerekir?

Senin ovu testin var mı aşkım gebelikte atar mısın varsa
31 32 hamile olduğumu öğrendiğimdee sonra 1 tane daha kalmıştı yapmıştım o pikti ama tee regl tarihim geçince bunlar refle 5 6 gün kala olanlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-29-09-54-16-586_com.miui.gallery.png
    271,6 KB · Görüntüleme: 90
Anladım canım bide sen gebeliği ilk gördüğün testi sabah ilk idrarınla mı yapmıştın
İlk testim buydu bak yok ilk idrar da değildi bunun ertesi günü predictor yaptım sonraa o bile koyu değildi de değerim de 14tü zaten bu kasetin ertesi gnüü yanii

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-29-09-59-21-650_com.whatsapp.png
    169,6 KB · Görüntüleme: 89
Selam canlarım nasılsınız?

Reglin 3. Günü bugün doktora gittim, 5 yumurtadan 4ü çatlamış birisi kistleşmiş yine uyuz tekrar kan hormon testi yapalım hocam dedim kan verdim. Amh testi yapalım mı dedim ona gerek yok yumurtalıkların iyi görünüyor dedi ultrasonda anlaşılır mı ki.

Neyse bu ay yine ara verdik Klomene kistten dolayı, zaten şehir dışında olacam iyi oldu. Bende durumlar böyle bakalım eylüle kaldık direk ağustosta doğum günüm güzel haberler alır mıyım ki diyorduk ama direk elendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…