Aynen kuzum daha 5 var diye teselli ediyim kendimiBilmiyorum ki kuzum valla hemmm daha erken yahu
Ay inşallahh çok teşekkür ederim bu kadar varla yok arası bi çizgiye umutlanıyoruz ya ne diyimAçıkta ve 2. Fotoğrafta gördüm canım hayırlısı olsun inşallah yanılmıyoruzdur bunlar bebişin ilk ben burdayım deyişi olur inşallah
Aynen bi kaç güne netlenir inşallahErken gebelik testi değil ama bekle bakalım kaset testler çıkmıyor derler
Sonuçların çok iyi, benim sana uygulayacağim bir tedavi yok dedi. Eşinin problemini ürolog yeniden değerlendirsin, o yönlendirirse aşılama yapalım dedi.Yumurta takibi yapacağını söyledi mi? Klomen vs başladı mı? Başlamış olsa çağırırdı.
Hep dualarımdasınız hepiniz için en güzelini istiyorumYa şu altta bebişle ilgili bilgiler yazıyor ya çok heyecanlı yanasıl ve neler oluştuğu falan yazıyor çok hoş, insanın kalbini pır pır yapıyor. Bana da nasip eder inşallah güzel Rabbimmm
regl olcak gibiydim kuzu hatta normalde yaşadığımdan daha şiddetli ağrı falan yaşadımKızlar hamiş olanlar size bi sorum varbelirti olarak adet belirtilerinizi bire bir yaşadınız mı yoksa adet olmucak gibi miydiniz bir umuda tutunmaya çalışıyorum da
Lari ben de görüyorum vallaGünaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testiminapalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
Bazısı hiç belirti yaşamıyor canım o kadar değişken kiKızlar hamiş olanlar size bi sorum varbelirti olarak adet belirtilerinizi bire bir yaşadınız mı yoksa adet olmucak gibi miydiniz bir umuda tutunmaya çalışıyorum da
Resmen aynısı ben şokLari ben de görüyorum vallaBenim ilk kaset testimi de atayım bak
ilk testini görünce aklımaKızlar günaydın. 2 gün önce ovulasyonun 10.gününde silik çizgiyi yakalamıştım. O günden beri sabahları test yapmaya devam ettim. İlk silik çıktığı gün kan verdim 21.11 çıktı değerim. Sizce nasıl gidiyor testlerin durumu? Bugün bir daha kan vereyim mi sizce?
Senin değerlerin nasıl ilerledi canım. Benim şimdi iki gün önce 21di ya bugün minimum kaç olması gerekir?ilk testini görünce aklımaA R Y A geldiii kuzu maşallah kese beta 2000 lerdeyken görünüyor sen devam et teste ama içim rahat olsun diyosan ben öyle yaptım 2 günde 1 kan verdim 10 güne kese göründü
14 88 206 846 2346 böyle bişeydi kuzuSenin değerlerin nasıl ilerledi canım. Benim şimdi iki gün önce 21di ya bugün minimum kaç olması gerekir?
Senin ovu testin var mı aşkım gebelikte atar mısın varsa14 88 206 846 2346 böyle bişeydi kuzu
O zaman benim de 80 küsür falan çıkması lazım bugün. İnşallah bakalım14 88 206 846 2346 böyle bişeydi kuzu
31 32 hamile olduğumu öğrendiğimdee sonra 1 tane daha kalmıştı yapmıştım o pikti ama tee regl tarihim geçince bunlar refle 5 6 gün kala olanlarSenin ovu testin var mı aşkım gebelikte atar mısın varsa
Anladım canım bide sen gebeliği ilk gördüğün testi sabah ilk idrarınla mı yapmıştın31 32 hamile olduğumu öğrendiğimdee sonra 1 tane daha kalmıştı yapmıştım o pikti ama tee regl tarihim geçince bunlar refle 5 6 gün kala olanlar
İlk testim buydu bak yok ilk idrar da değildi bunun ertesi günü predictor yaptım sonraa o bile koyu değildi de değerim de 14tü zaten bu kasetin ertesi gnüü yaniiAnladım canım bide sen gebeliği ilk gördüğün testi sabah ilk idrarınla mı yapmıştın
Benim değerim 22 iken doktor bana akşam mı yaptın geldin çocuğu demiştiİlk testim buydu bak yok ilk idrar da değildi bunun ertesi günü predictor yaptım sonraa o bile koyu değildi de değerim de 14tü zaten bu kasetin ertesi gnüü yanii
Kızz senın bebeğin artık ağzı burnu dudakları oluşmuş mu vay beeregl olcak gibiydim kuzu hatta normalde yaşadığımdan daha şiddetli ağrı falan yaşadım