Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. 22 temmuzda beta hcg 5.23 çıkmıştı ve hasta olmayınca 25 temmuzda pozitifi görünce tekrar kan vermemek için her gün test yaptım koyulaşmayı görmek için. Sizce nasıl gözüküyor? Yarın kan vericem. Beta en az kaç olmalı? Bu arada çook ağrım var ara ara sancı giriyo karnıma adet olacakmışım gibi. Gaz sorunu yaşıyorum 3 gündür. Son olarak beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim sizce?

Eklentiler

• 20210729_104705.jpg
    20210729_104705.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 87
ilk testini görünce aklıma A R Y A A R Y A geldiii kuzu maşallah kese beta 2000 lerdeyken görünüyor sen devam et teste ama içim rahat olsun diyosan ben öyle yaptım 2 günde 1 kan verdim 10 güne kese göründü :KK70::KK70:
Ben dün şu predictor early var ya pembu kutu ondann yaptım. Çizgi falan yoktu yani göremedim hiç. Az önce baktım yani 24 saat sonra incecik bi çizgi var 🤣🤣🤣 kendime gülüyorum artık Dulciana Dulciana sende mi bu testi yapmıştın

Eklentiler

• Screenshot_20210729-105229_Trendyol.jpg
    Screenshot_20210729-105229_Trendyol.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 85
Ben dün şu predictor early var ya pembu kutu ondann yaptım. Çizgi falan yoktu yani göremedim hiç. Az önce baktım yani 24 saat sonra incecik bi çizgi var 🤣🤣🤣 kendime gülüyorum artık Dulciana Dulciana sende mi bu testi yapmıştın
kuzu kızma ama senin dün ilk attığında da ince çizgi vardı predictorda sen yok dedin ama canlı gözle daha belli olur tabi :KK70::KK70:

Merhaba kızlar. 22 temmuzda beta hcg 5.23 çıkmıştı ve hasta olmayınca 25 temmuzda pozitifi görünce tekrar kan vermemek için her gün test yaptım koyulaşmayı görmek için. Sizce nasıl gözüküyor? Yarın kan vericem. Beta en az kaç olmalı? Bu arada çook ağrım var ara ara sancı giriyo karnıma adet olacakmışım gibi. Gaz sorunu yaşıyorum 3 gündür. Son olarak beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim sizce?
Canım adetin geçti mi yoksa daha var mı gününe?

Günaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testimi 😂 napalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği 🤷🏻‍♀️🙈🙈
Atomlarına ayırarak çizgiyi yakalım.. açık testte de aynı yerde… Ama anladığım kadarıyla bu çizgi fotoğraf çekimlerinde oluşuyor. Benimkinde de benzer şekilde görmüştüm. Ama gene de var demek istiyorum 🙈 Erken gebelik sonucunu heyecanla bekliyoruz 😁

Eklentiler

• CEE4FF7B-A7E3-4D02-9698-69C7C59DFF9F.jpeg
    CEE4FF7B-A7E3-4D02-9698-69C7C59DFF9F.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 87
Atomlarına ayırarak çizgiyi yakalım.. açık testte de aynı yerde… Ama anladığım kadarıyla bu çizgi fotoğraf çekimlerinde oluşuyor. Benimkinde de benzer şekilde görmüştüm. Ama gene de var demek istiyorum 🙈 Erken gebelik sonucunu heyecanla bekliyoruz 😁
Ya biz ne zaman hiç efekt yapmadan, atom gibi parçalamadan net çizgi görücez ya 😃

Bence de sen bize daha kurumadan atmıştın galiba ilk 3 dk daki görüntüydü ve bence de vardı. Şurada o kadar kişi yanıldık ya o kadar üzüldüm ki :KK43: Sana benimkileri kargolamak geldi içimden ama daha elime bile ulaşmadılar. Ne kadar çok talep varsa artık :KK70:

Bence de sen bize daha kurumadan atmıştın galiba ilk 3 dk daki görüntüydü ve bence de vardı. Şurada o kadar kişi yanıldık ya o kadar üzüldüm ki :KK43: Sana benimkileri kargolamak geldi içimden ama daha elime bile ulaşmadılar. Ne kadar çok talep varsa artık :KK70:
Evet dün attığım kurumamış haliydi. Beklicez bakalım 😃

X