Kanki takip edeyim diye ekledim de kuyruğu varmış daha ajsdhakjdhkajsd kuyruklu bebekkKızz senın bebeğin artık ağzı burnu dudakları oluşmuş mu vay bee acıklamayı okudum da imzandaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanki takip edeyim diye ekledim de kuyruğu varmış daha ajsdhakjdhkajsd kuyruklu bebekkKızz senın bebeğin artık ağzı burnu dudakları oluşmuş mu vay bee acıklamayı okudum da imzandaki
Ashsjhshsj Artık cinsiyet tahminlerine baslayabiliriz bence erkekKanki takip edeyim diye ekledim de kuyruğu varmış daha ajsdhakjdhkajsd kuyruklu bebekk
sus kız deme öyle kıza yoğunlaş noluurAshsjhshsj Artık cinsiyet tahminlerine baslayabiliriz bence erkek
Ben dün şu predictor early var ya pembu kutu ondann yaptım. Çizgi falan yoktu yani göremedim hiç. Az önce baktım yani 24 saat sonra incecik bi çizgi var kendime gülüyorum artık Dulciana sende mi bu testi yapmıştınilk testini görünce aklıma A R Y A geldiii kuzu maşallah kese beta 2000 lerdeyken görünüyor sen devam et teste ama içim rahat olsun diyosan ben öyle yaptım 2 günde 1 kan verdim 10 güne kese göründü
kuzu kızma ama senin dün ilk attığında da ince çizgi vardı predictorda sen yok dedin ama canlı gözle daha belli olur tabiBen dün şu predictor early var ya pembu kutu ondann yaptım. Çizgi falan yoktu yani göremedim hiç. Az önce baktım yani 24 saat sonra incecik bi çizgi var kendime gülüyorum artık Dulciana sende mi bu testi yapmıştın
Canım adetin geçti mi yoksa daha var mı gününe?Merhaba kızlar. 22 temmuzda beta hcg 5.23 çıkmıştı ve hasta olmayınca 25 temmuzda pozitifi görünce tekrar kan vermemek için her gün test yaptım koyulaşmayı görmek için. Sizce nasıl gözüküyor? Yarın kan vericem. Beta en az kaç olmalı? Bu arada çook ağrım var ara ara sancı giriyo karnıma adet olacakmışım gibi. Gaz sorunu yaşıyorum 3 gündür. Son olarak beta kaç olduğunda doktora gitmeliyim sizce?
Atomlarına ayırarak çizgiyi yakalım.. açık testte de aynı yerde… Ama anladığım kadarıyla bu çizgi fotoğraf çekimlerinde oluşuyor. Benimkinde de benzer şekilde görmüştüm. Ama gene de var demek istiyorum Erken gebelik sonucunu heyecanla bekliyoruzGünaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testimi napalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
Bat 23 temmuzdu canımCanım adetin geçti mi yoksa daha var mı gününe?
Koyultup işaretledim yerini ya daha çok yenii minicik yada yok. Hala umudumu kaybetmiyorumkuzu kızma ama senin dün ilk attığında da ince çizgi vardı predictorda sen yok dedin ama canlı gözle daha belli olur tabi
utanmasam kaset test yapsana derdim ama utanıyorum ajksdhkajKoyultup işaretledim yerini ya daha çok yenii minicik yada yok. Hala umudumu kaybetmiyorum
Ya biz ne zaman hiç efekt yapmadan, atom gibi parçalamadan net çizgi görücez yaAtomlarına ayırarak çizgiyi yakalım.. açık testte de aynı yerde… Ama anladığım kadarıyla bu çizgi fotoğraf çekimlerinde oluşuyor. Benimkinde de benzer şekilde görmüştüm. Ama gene de var demek istiyorum Erken gebelik sonucunu heyecanla bekliyoruz
Bence bugün bir daha kan ver canım koyulaşmaya başlamış gibi ama sen bilirsin yine deBat 23 temmuzdu canım
Bence de sen bize daha kurumadan atmıştın galiba ilk 3 dk daki görüntüydü ve bence de vardı. Şurada o kadar kişi yanıldık ya o kadar üzüldüm ki Sana benimkileri kargolamak geldi içimden ama daha elime bile ulaşmadılar. Ne kadar çok talep varsa artıkBen dün şu predictor early var ya pembu kutu ondann yaptım. Çizgi falan yoktu yani göremedim hiç. Az önce baktım yani 24 saat sonra incecik bi çizgi var kendime gülüyorum artık Dulciana sende mi bu testi yapmıştın
Yapmadığımı nerden biliyosun. Gözlerim şaş oldu çizgi ararkenutanmasam kaset test yapsana derdim ama utanıyorum ajksdhkaj
noluur atsanaa noluuurYapmadığımı nerden biliyosun. Gözlerim şaş oldu çizgi ararken
Evet dün attığım kurumamış haliydi. Beklicez bakalımBence de sen bize daha kurumadan atmıştın galiba ilk 3 dk daki görüntüydü ve bence de vardı. Şurada o kadar kişi yanıldık ya o kadar üzüldüm ki Sana benimkileri kargolamak geldi içimden ama daha elime bile ulaşmadılar. Ne kadar çok talep varsa artık
Al seni mi kırıcam sankim hiç kullanılmamış gibinoluur atsanaa noluuur