Bensin yaaa resmen ahahhahaah insan görmeyınce kırmızıları halaa umudu oluyor benım bazen reglken bile hamılemiyim acep dıyorımTakmamak elde değil. Ya ben bu aydan halâ ümitliyim sanki biliyor musun? Belki bi mucize olur
Normalde adetim 5 gün sürer, 6.gün tam kesilir ve abdest alırım. Geçen ay 3.gün sabah kesildi adetim, acaba hamile miyim dedimBensin yaaa resmen ahahhahaah insan görmeyınce kırmızıları halaa umudu oluyor benım bazen reglken bile hamılemiyim acep dıyorım
Şizoya bagladık sanırımmNormalde adetim 5 gün sürer, 6.gün tam kesilir ve abdest alırım. Geçen ay 3.gün sabah kesildi adetim, acaba hamile miyim dedim
Ya şu altta bebişle ilgili bilgiler yazıyor ya çok heyecanlı yaBen 3. Gün yaptırmıştım
Erken gebelik yaptım bugün, bidaha da yapmam boşa gitti 50 TL cikHerkes kaset test mi yapıyor
Merhaba canım, sanıyorum sen eczacıydın sana akıl danışmak istedim, cevap verirsen çok mutlu olurumMerhabalar verilen ilaç munorol tarzı bir ilaç ise bunlar antibiyotik veya antiseptik olarak geçerler. Amaç akşam içtikten sonra mesanede birikerek mesanenin ve idrar yollarının temizlenmesidir. İçeriğindeki antibiyotik bakteri duvarını parçalayan türden bir antibiyotiktir. Bizim vücudumuzdaki hücrelerde böyle bir duvar yapısı olmadığı için bize etkileri neredeyse hiç yoktur. Doktorunuz gebeliğe rağmen verdi ise korkmadan kullanabilirsiniz. Enfeksiyonun artması aksine gebelik için daha zararlıdır.
Üzülürüm hele bide smdi eşimi yolcu ettim daha kötü olurumBen de 19 yumurtlama 20 çatlama gördüm yarın bi yoklicaz testle burdaki arkadaşlarla. üzülmezsen sonuca yap sende ama erken biraz varsa da çıkmama ihtimalini göz önünde bulundur o yüzden üzülmiceksen yap
Erken gebelik testi değil ama bekle bakalım kaset testler çıkmıyor derlerGünaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testiminapalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
Kuzuuucum günaydınnGünaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testiminapalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
ben görüyorum demeye utanıyorum artık ama görüyorum aynısınııKuzuuucum günaydınnen alttaki açık testte bişeyler görüyorum ama çizgi mi değil mi emin olamadım yahu
Ahahaya valla bendeben görüyorum demeye utanıyorum artık ama görüyorum aynısınıı
Canım bende gördüm sanki silik bi çizgiGünaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testiminapalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği
Artık emin oldum ki bu testler çıplak gözle görünmüyoKuzuuucum günaydınnen alttaki açık testte bişeyler görüyorum ama çizgi mi değil mi emin olamadım yahu
Açık testte gördün değil mi anlayamadım ya testin çizgisi mi acaba çıplak gözle çok net görünmüyorCanım bende gördüm sanki silik bi çizgi
Bilmiyorum ki kuzum valla hemmm daha erken yahuArtık emin oldum ki bu testler çıplak gözle görünmüyoburdan bakınca ben de görüyorum ama reelde yok
Açık testte gördün değil mi anlayamadım ya testin çizgisi mi acaba çıplak gözle çok net görünmüyor
Açıkta ve 2. Fotoğrafta gördüm canım hayırlısı olsun inşallah yanılmıyoruzdur bunlar bebişin ilk ben burdayım deyişi olur inşallahArtık emin oldum ki bu testler çıplak gözle görünmüyoburdan bakınca ben de görüyorum ama reelde yok
Açık testte gördün değil mi anlayamadım ya testin çizgisi mi acaba çıplak gözle çok net görünmüyor