Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bensin yaaa resmen ahahhahaah insan görmeyınce kırmızıları halaa umudu oluyor benım bazen reglken bile hamılemiyim acep dıyorım
Normalde adetim 5 gün sürer, 6.gün tam kesilir ve abdest alırım. Geçen ay 3.gün sabah kesildi adetim, acaba hamile miyim dedim

Normalde adetim 5 gün sürer, 6.gün tam kesilir ve abdest alırım. Geçen ay 3.gün sabah kesildi adetim, acaba hamile miyim dedim
Şizoya bagladık sanırımm benımde 5gün sürer 6.gün abdest alırım bak buda aynı demek yalnı degılım kızlar ses veriin sizde biz gibimisiniz

Kızlar hamiş olanlar size bi sorum varbelirti olarak adet belirtilerinizi bire bir yaşadınız mı yoksa adet olmucak gibi miydiniz bir umuda tutunmaya çalışıyorum da

Arkadaşlar bende 6 senedir ugraşıyoruz ovülasyon testiyle yumurtlamayı gördükten sonra 9.günüm bugn ve şuan aynı yumurtlamada oluşan agrı gbi kasıklarımda şişkinlik ve agrı oluyo şaşırdım ilk defa oluyo bu ay ters pozisyonuda denemiştik off ya ümitlenmek istemiyorum geçen ayda çok ümitlendm olmadı

Merhaba canım, sanıyorum sen eczacıydın sana akıl danışmak istedim, cevap verirsen çok mutlu olurumDoktor bana da bugün bu ilacı verdi eczacı gece yatmadan iç dedi bende içini okumadan antibiyotik içicem zaten midem bulanıyor kötü etmesin dedim ve 2 dilim ekmekle zeytin yedim içtikten sonra prospektüse bi bakayım dedim aç karna içmem gerekiyormuş ilacın bu durumda etkisi olmaz mı? Yarın yeniden ilaç alayım mı sence?

Tuvalete gitmek zorunda kaldığım için bu saatte yaptım tertemiz bir negatf diğer arkadaşlara başarılar diliyorum=))

Günaydın kızlar buyrunuz kalbim kadar temiz testimi napalım 5 gün var bata, varsa da çıkmamış olabilir diyoruz umut fakirin ekmeği

Eklentiler

• A404FFC2-82BD-4903-B8FD-7A393FAA0437.jpeg
    141,7 KB · Görüntüleme: 87
  • DE150528-1194-4781-AD8E-B35433F8E4A9.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 176733D4-EA82-4E24-B814-2B41A1E4A40D.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 89
Ben de 19 yumurtlama 20 çatlama gördüm yarın bi yoklicaz testle burdaki arkadaşlarla. üzülmezsen sonuca yap sende ama erken biraz varsa da çıkmama ihtimalini göz önünde bulundur o yüzden üzülmiceksen yap
Üzülürüm hele bide smdi eşimi yolcu ettim daha kötü olurum 3-4une kadar sabretcm

Kuzuuucum günaydınn en alttaki açık testte bişeyler görüyorum ama çizgi mi değil mi emin olamadım yahu
Artık emin oldum ki bu testler çıplak gözle görünmüyo burdan bakınca ben de görüyorum ama reelde yok
Canım bende gördüm sanki silik bi çizgi
Açık testte gördün değil mi anlayamadım ya testin çizgisi mi acaba çıplak gözle çok net görünmüyor

Açıkta ve 2. Fotoğrafta gördüm canım hayırlısı olsun inşallah yanılmıyoruzdur bunlar bebişin ilk ben burdayım deyişi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…