Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat durumuzu yumurtlamaya göre belirleyin. Yumurtlama geç oldu ise regl de geç olacaktır. Yumurtalama belirdikten 17 gün çatlamadan 14 gün sonra test yapın diyorlar. Sanki daha bata var. Ama erken gebelik testi yaparsanız bat 3-4 gün kalmış oluyor. Sonrasında ovulasyon ile geç yumurtlama yakalamadı iseniz görebilirsiniz gibi geliyor. Ama beta hcg düzeyi herkes de farklı oluyormuş. Gene emin olmak için regl günün gelmesini bekleyin derim.
Aynen bekliyorum işte canm
Önceki ay 17gunde hastalandım doktor olabilir oyle demişti ondan snra 25 Gunde oldu işte 4 temmuz bat 19 temmuz yumurtlama oldu ben bekleyeceğim en az ağustosun 5ine kadar hastalanmazsam işte ama eşim hevesleniyor gitmeden öğrenseydik diye ondan acelesi galiba

19 temmuzda olduysa 2-3 ağustos arasında regl olucaksın eğer hamile olmazsan. İnş gebelik vardır da tabikii 😍 çatlamadan 14 gün sayman gerekiyor. Çatlamanın da 9.-10. Günü falan çıkıyor genelde
Kiz belirtin var mı yarın test mi yapıyoz?

gittinmi dr 12 gun gec degılmı ben genelde 3 aydır ovu testıyle takıp edıyorum adetı 1. gunu sayarsam 9. gunu yumurtlama gordum .
bende yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum ama dr lar 3 ay bekle dıyor neyı beklıyorum zaten yaşım 37 amh 1 ın altında
Gideceğim 1 saat sonra. Benim de eşimin spermleri problemleri hızlı ileri hiç yok hala diyorlar ki yumurta takibi. Yumurtam dursun durmasin sperm gitmiyo ki yaa öff 😑

O zamn beklemeye devam aynen canm 19unda oldu esim de göreve gitmeden öğrenmek istiyordu burdayken ondandı acelem ınsallah vardır da dediğin gibi orda öğrenmesinede razıyım
Ben de 19 yumurtlama 20 çatlama gördüm yarın bi yoklicaz testle burdaki arkadaşlarla. üzülmezsen sonuca yap sende ama erken biraz varsa da çıkmama ihtimalini göz önünde bulundur o yüzden üzülmiceksen yap 😄

Belirtim yok ya ne bilim özellikle söylencek bi şey yok yani genel şeyler biraz karın ağrısı biraz bel ağrısı öyle yuvarlanıp gidiyoruz 😂😂 sende var mı belirti? çok heyecanlıyım yarınki test için valla ekme beni sakın :KK70: :KK70:
Yaa sabahlar olmasın 💃💃 ee saat kaçta yapacaksanız

Ben de 19 yumurtlama 20 çatlama gördüm yarın bi yoklicaz testle burdaki arkadaşlarla. üzülmezsen sonuca yap sende ama erken biraz varsa da çıkmama ihtimalini göz önünde bulundur o yüzden üzülmiceksen yap 😄
Aynen yapacağınız saati de söyleyin hemen girip yorum yapalım… Şimdi sana da yorum yapmak ne bilem ilginç olacak😁

Belirtim yok ya ne bilim özellikle söylencek bi şey yok yani genel şeyler biraz karın ağrısı biraz bel ağrısı öyle yuvarlanıp gidiyoruz 😂😂 sende var mı belirti? çok heyecanlıyım yarınki test için valla ekme beni sakın :KK70: :KK70:
Kiz ben sabah 7 20de kalkıyorum direk yaparım ama sıfır ümit sıfır belirti ve erken gibi de kız 10.gun oluyor catlamayi 1 sayarsak. Kaset test yapcam.ben başka bi şeyim.yok sen?

Kiz ben sabah 7 20de kalkıyorum direk yaparım ama sıfır ümit sıfır belirti ve erken gibi de kız 10.gun oluyor catlamayi 1 sayarsak. Kaset test yapcam.ben başka bi şeyim.yok sen?
Aa ben de yumurtlamayı sayarsan 10. Gün yaptım kaset ama çok iyi bakman lazım hiç belli olmuyor çok silik oluyor kasette

Yaa sabahlar olmasın 💃💃 ee saat kaçta yapacaksanız
Heyecandan uyuyamam heralde erkencikten yaparım diye düşünüyorum 🤣🤣
Aynen yapacağınız saati de söyleyin hemen girip yorum yapalım… Şimdi sana da yorum yapmak ne bilem ilginç olacak😁
sabah erkenden yapıcam bende 😄 ay hepiniz burda olun yalnız bırakmayın bizii. terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o misal 😂😂
benim de hiç ümidim yok ya 🙄 ben de çatlamadan saydım ama hatta 9 oluyo bence bata 5 kalıyo. Anca daha yumurtlamanın 10.günü 😂 benim de elimde sadece 1 tane kaset var ya onu yapıcam. Erken testi ctesi yapabilcem 😔

X