Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 17sinde yumurtlamam oldu. Yani 10.günü bugün. 1 haftadır göğüs ucu ağrısı çekiyorum. Dünde göğüslerim taş gibi oldu. Ve gece rüyamda testimi pozitif gördüm. Uyanır uyanmaz yaptım. Sizde görüyor musunuz? Daha tahminen adetime 4 yada 5 gün var

Eklentiler

• 20210727_084538.jpg
    20210727_084538.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar 17sinde yumurtlamam oldu. Yani 10.günü bugün. 1 haftadır göğüs ucu ağrısı çekiyorum. Dünde göğüslerim taş gibi oldu. Ve gece rüyamda testimi pozitif gördüm. Uyanır uyanmaz yaptım. Sizde görüyor musunuz? Daha tahminen adetime 4 yada 5 gün var
Görüyoruuuuuuuuuuuuum tebriklerrrrrr

Görüyorum canım tebrikler 😍

Ayy inanamıyorum 🙈 normal testle yaptım onda çıkmadı. Daha çok yeni diye mi çıkmadı dersiniz?
onu da atın bakalım aşırı siliktiiir kesin benim de öyle olmuştuu daha erken yaa ben hemen dayanamadım kan verdim sonra 2 güne bir takip için kan vermek zorunda kaldım kimyasal mı diye :KK70::KK70: o yüzden isterseniz kaset test ile koyulaşmasını takip edinn veya kan verin hemencikkk en yakın acildeee :KK70::KK70::KK70:

onu da atın bakalım aşırı siliktiiir kesin benim de öyle olmuştuu daha erken yaa ben hemen dayanamadım kan verdim sonra 2 güne bir takip için kan vermek zorunda kaldım kimyasal mı diye :KK70::KK70: o yüzden isterseniz kaset test ile koyulaşmasını takip edinn veya kan verin hemencikkk en yakın acildeee :KK70::KK70::KK70:
Evde bu test vardı bunla yaptım. Bu yaptığım ilk idrarla yapılan değil. Bunda bişey çıkmadı 😕

Eklentiler

• 20210727_090731.jpg
    20210727_090731.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 102
Belirtin var mıydı neler yaptın anlat bakalım bu süreçte 😍😊
Canım biz bayramda eşimin memleketindeydik. Orda yumurtlamayı yakaladım. Kaçak göçek ilişki yaşadık yumurtlama gecesi. o tuttu galiba 🙈 belirti de göğüs ucu ağrısı çok yaşıyorum 1 haftadan beri. Test yapmıcaktım dün gece rüyamda gebelik testimi pozitif görünce uyanır uyanmaz yaptım

X