Tabi elde olmuyorAynen öyle ama elde değilEvet devam ettim 3-4 gündür koyuluk vardı, bugün silik çıktı.
Guncelliyim seni maalesef adet oldum canim beni silebilirsin
MaşaallahBugün hamişlik ve verimli haberler peş peşe
Psikolojik olarak ağrıya hassasiyetin artmış olabilir mi? Bende son 1 aydıe sanki yumurtlama ağrısı çekiyorumYemin ederim 1 hafta rahat var bana yumurtam çatlasın sonra 1 hafta boş onun dışında 3 hafta her yerim ağrıyor yildim
Olabilir canims kafayı yedik iyicePsikolojik olarak ağrıya hassasiyetin artmış olabilir mi? Bende son 1 aydıe sanki yumurtlama ağrısı çekiyorumAma regl günü bile ağrısı olmayan ben yumurtalıklarımın kan akışını hissedeceğim neredeyse
Bebek gelmeyince biz gidelim ayağına bakayım noluyormuş orda diyeceğiz yakındaOlabilir canims kafayı yedik iyice
Ne iş yapıyorsun ben de biyologumBebek gelmeyince biz gidelim ayağına bakayım noluyormuş orda diyeceğiz yakındaben mikroskopta çalışıyorum Geçen stereo mikroskop alınması lazım dediler. Aaa hayvanın kan akışını izlemiştik baksam yumurtaları da görür müyüm diye düşündüm Kafam artık tek yerde
2 gündür dar sutyen giyiodm bence ondan olduçünkü daha yeni adet 2.gunu baktım 18 di ne alak 50 21.gunde.siste degil
Kaç aydır deniyorsunuz? Benimde bu 5 ayım ve bata 4 gün kaldı bende senin gibi hissediyorum sanki yine regl gelecek ve hiçbir zaman olmayacak gibi... Aslında yumurtlama zamanı hiç kafama takmıyorum ama regl yaklaştıkça gebelik aklıma düşüyor ve olmadıkça üzülüyorumSelam kızlar bata çok az kaldı ve yine her zamanki adet belirtileri start verdi. Bu ay da olmadı biliyorumhiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. En yakın arkadaşımın hiç beklemediği halde kazara hamile kaldığını öğrendim. ben ayladır çabaladığım halde olmazken insanlar kazara hamile kalıyor. Takmayayım diyorum ama olmuyor engel olamıyorum. Çok moralim bozuk
6 ay oldu bizimde. Bende yumurtlama zamanı aklıma bile gelmiyor. Regl yaklaştıkça düşüncelerime engel olamıyorum.Kaç aydır deniyorsunuz? Benimde bu 5 ayım ve bata 4 gün kaldı bende senin gibi hissediyorum sanki yine regl gelecek ve hiçbir zaman olmayacak gibi... Aslında yumurtlama zamanı hiç kafama takmıyorum ama regl yaklaştıkça gebelik aklıma düşüyor ve olmadıkça üzülüyorum
Tamamdr haftaya salı olmazsam gerçek yüksektir çünkü benimki aşırı duzenli=) evet açtım sabahın köründe verdim=)Aç olun mümkünse diyor doktor da geçende aç mıydın verdiğinde dedi tok verdimprolaktin adet geçilmesi yapıyor bu da aklında olsun canım.
Ayni ben aha bu ayda yoksa 7 ay bitti tamam diyorum dusunmucem ama olmuyor=/6 ay oldu bizimde. Bende yumurtlama zamanı aklıma bile gelmiyor. Regl yaklaştıkça düşüncelerime engel olamıyorum.zamanı vardır diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama içim içimi yiyor aslında.
Oy oy bizimde sınavımız bu galibaSelam kızlar bata çok az kaldı ve yine her zamanki adet belirtileri start verdi. Bu ay da olmadı biliyorumhiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. En yakın arkadaşımın hiç beklemediği halde kazara hamile kaldığını öğrendim. ben ayladır çabaladığım halde olmazken insanlar kazara hamile kalıyor. Takmayayım diyorum ama olmuyor engel olamıyorum. Çok moralim bozuk
Ben eczacıyım. Akademide devam ediyorumNe iş yapıyorsun ben de biyologum