Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtisi kasık ağrısı bel ağrısı 1 tane daha testim var yarın yapıcam sabah ama şey oldu dün yumurtlama testi yapmıştım pik şeklinde çıktı ikisi de koyu bir şekilde sabah idrar testi yapacağım sonra da sağlık ocağına kan vericem

Acep niye gece gece adetin 1.gunu agrisi gibi ağrılarım oluyor

Yemin ederim 1 hafta rahat var bana yumurtam çatlasın sonra 1 hafta boş onun dışında 3 hafta her yerim ağrıyor yildim

Kızlar diğer grupta sormuştum burada da sorayım, biliyorsunuz bu ay klomen + ovitralle kullandım. 12 temmuz iğne oldu 13,15,17 değerlendirdik. Dün yani ayın 25i test yaptım negatif çıktı. Sizce bu saatten sonra pozitif dönme ihtimali var mı? Çatlama iğnesi sonra hepsi aynı anda mı çatlar geç döllenme vs olur m? Tecrübesi olan ya da bilgisi olan aydınlatırsanız sevinirim

Yemin ederim 1 hafta rahat var bana yumurtam çatlasın sonra 1 hafta boş onun dışında 3 hafta her yerim ağrıyor yildim
Psikolojik olarak ağrıya hassasiyetin artmış olabilir mi? Bende son 1 aydıe sanki yumurtlama ağrısı çekiyorum Ama regl günü bile ağrısı olmayan ben yumurtalıklarımın kan akışını hissedeceğim neredeyse

Olabilir canims kafayı yedik iyice

Olabilir canims kafayı yedik iyice
Bebek gelmeyince biz gidelim ayağına bakayım noluyormuş orda diyeceğiz yakında ben mikroskopta çalışıyorum Geçen stereo mikroskop alınması lazım dediler. Aaa hayvanın kan akışını izlemiştik baksam yumurtaları da görür müyüm diye düşündüm Kafam artık tek yerde

Ne iş yapıyorsun ben de biyologum

2 gündür dar sutyen giyiodm bence ondan oldu çünkü daha yeni adet 2.gunu baktım 18 di ne alak 50 21.gunde.siste degil

Aç olun mümkünse diyor doktor da geçende aç mıydın verdiğinde dedi tok verdim prolaktin adet geçilmesi yapıyor bu da aklında olsun canım.

Selam kızlar bata çok az kaldı ve yine her zamanki adet belirtileri start verdi. Bu ay da olmadı biliyorum hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım. En yakın arkadaşımın hiç beklemediği halde kazara hamile kaldığını öğrendim. ben ayladır çabaladığım halde olmazken insanlar kazara hamile kalıyor. Takmayayım diyorum ama olmuyor engel olamıyorum. Çok moralim bozuk

Kaç aydır deniyorsunuz? Benimde bu 5 ayım ve bata 4 gün kaldı bende senin gibi hissediyorum sanki yine regl gelecek ve hiçbir zaman olmayacak gibi... Aslında yumurtlama zamanı hiç kafama takmıyorum ama regl yaklaştıkça gebelik aklıma düşüyor ve olmadıkça üzülüyorum

6 ay oldu bizimde. Bende yumurtlama zamanı aklıma bile gelmiyor. Regl yaklaştıkça düşüncelerime engel olamıyorum. zamanı vardır diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama içim içimi yiyor aslında.

Aç olun mümkünse diyor doktor da geçende aç mıydın verdiğinde dedi tok verdim prolaktin adet geçilmesi yapıyor bu da aklında olsun canım.
Tamamdr haftaya salı olmazsam gerçek yüksektir çünkü benimki aşırı duzenli=) evet açtım sabahın köründe verdim=)

Oy oy bizimde sınavımız bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…