hee 20si bordolu pikti 19ve 21i de koyuydu 22 çatladı.. 29u akşam gördükk 30u da kan verdim 14tü 29u versem 5 falan çıkardı kesin veya çıkmazdıBen umudu kesim ama senin 19u yumurtlama başlamıştı sanki belki o fark ediyordur bir de geç catlayinca ile ilgisi olablr erken gorunmesinin benim 15.gun catladi
Ben seninkine göre 28inde vermişim o kanihee 20si bordolu pikti 19ve 21i de koyuydu 22 çatladı.. 29u akşam gördükk 30u da kan verdim 14tü 29u versem 5 falan çıkardı kesin veya çıkmazdı
Hayirlisi olsun bakalm=)hee 20si bordolu pikti 19ve 21i de koyuydu 22 çatladı.. 29u akşam gördükk 30u da kan verdim 14tü 29u versem 5 falan çıkardı kesin veya çıkmazdı
Son soru kaset testte hangi gün çıktı? Kansizihee 20si bordolu pikti 19ve 21i de koyuydu 22 çatladı.. 29u akşam gördükk 30u da kan verdim 14tü 29u versem 5 falan çıkardı kesin veya çıkmazdı
29u akşam çıktı ilk lari gördü kimse göremedi başkaSon soru kaset testte hangi gün çıktı? Kansizi
Yapıyorum şimdisaat olarak dimi biraz daha derken bak beni heyecanlandırdın:d
trendyoldan almıştım 3 tanesi tek fiyata ertesi gün elime ulaşmıştı ay inşallah pozitifff olur inşşşşYapıyorum şimdiumudum ypk daha erken gibi ama tutamadım kendimi eczaneden aldım testi eşim de diyor ki çok pahalıydı ya tek çizgi çıkarsa kendimi kesicem
Kiz yok predictor değil lobidoc ta29u akşam çıktı ilk lari gördü kimse göremedi başka30u az daha belirgindi predictor yapmıştım bi de 9. günü oluyo çatlamayı 1 sayarsakk
size ne alsam kız olursa
Tammdr o zamn perşembe bakimkız ben dk başı labo yapıyodum ya işte 29u akşam lari gördü onda 30u da daha belirgindi 2 temmuz gibi artık normal görülür hale gelmişti:d
Hangi satıcıdan almıştınız hatırlıyor musunuztrendyoldan almıştım 3 tanesi tek fiyata ertesi gün elime ulaşmıştı ay inşallah pozitifff olur inşşşş
baktım önceki siparişlere mutlu fiyatlar mış mixpointt mi ne satıcının adı 64e almışım 3 tanesini şu an 70 olmuşşHangi satıcıdan almıştınız hatırlıyor musunuz
Ben de 2 predictoru 30 tl ye aldım indirim kuponu tanımlanmıştı ara sıra veriyor trendyol kontrol etmek lazımHangi satıcıdan almıştınız hatırlıyor musunuz
Şu am negatif görünüyor test sonucu ama işte çok erken yine beklicem diye kendimi tembihleyip bekleyemediğim bir ay dahabaktım önceki siparişlere mutlu fiyatlar mış mixpointt mi ne satıcının adı 64e almışım 3 tanesini şu an 70 olmuşş
Sağlıklı olsun başka bi şey istemeyizsize ne alsam kız olursa
Bakayım hemenBen de 2 predictoru 30 tl ye aldım indirim kuponu tanımlanmıştı ara sıra veriyor trendyol kontrol etmek lazım
Ben o haftayı full degerlendirdim canım. Bende pcos var, 80 gün sonra yumurtlama gördüm, riske atamazdım. Olmasaydı suni yollara basvurma planımız vardı. Dogal yöntemle oluyor mu test etmek istedim.Bence tamamen yumurtlama gününden sonrasıyla ilgili ya buna güveniyorum2-3 güne patlatıyım bi test madem. Bi de ben 19 yumurtladım 20 çatlama oldu ama çatlama gününü değerlendiremedim. 17-19-21 değerlendirebildim. Senin nasıl olmuştu