- 19 Mart 2021
- 36
- 14
- 36
Bana daha gelen giden yok ama biz bu ayı pek değerlendiremedik erken yumurtlamadıysam imkansız
Ay insallah yerleşmedirHali canım topiğinin pek çok kişiye Uğur getirdiğini düşünüyorum benim henüz kanamam yok yarını bekleyeceğiz, lekelenme oldum gün içinde o da kahverengi akıntı gibi. Gene durumu yazarım
Kuzum test yapmadan 1-2 gün önce en sevdiğim dondurmadan iğrenmiştim, göğüs hassasiyetim çok olmuştu regl dönemi de olurdu ama daha erken başlamıştı ve regl ağrısı çekmeye başlamıştım yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan..
Aaaa var valla çizgi o yerleşme kanamasıdır belki bu da geç döllenme çizgisidiiiiir ay hadi inşallahhKızlar bat 20 temmuz 19 temmuzdan bir gün regl oldum. Ertesi gün sadece peçeteye şeklinde kanamam oldu çok açık renk. Bende şüphelendim şimdi test yaptım. Bugünde ayın 26 sı olsa daha koyu çıkar diye süşünüyorum. Sizce çizgi var mı bu şekilde hamile olan var mı? Birde test predictor ama early değil turuncu olandan
Ben sanki belirsiz bi çizgi görüyorum amaKızlar bat 20 temmuz 19 temmuzdan bir gün regl oldum. Ertesi gün sadece peçeteye şeklinde kanamam oldu çok açık renk. Bende şüphelendim şimdi test yaptım. Bugünde ayın 26 sı olsa daha koyu çıkar diye süşünüyorum. Sizce çizgi var mı bu şekilde hamile olan var mı? Birde test predictor ama early değil turuncu olandan
Z zahrada 5 dakikada çıktı ben baktığımda fotodan daha net gözüküyor. Kasıklarımda bi doluluk hissi birde sürekli uyku halim var. Yani varsa pes dicem. 3 ünde yumurtlama görmüştüm ben ozaman olsaydı çıkardı sonra bıraktım testi varsa birdaha yumurtladım demekki ovülasyonumda pik çıkıyor şuan. Sen de gördün mü var mı çizgiAaaa var valla çizgi o yerleşme kanamasıdır belki bu da geç döllenme çizgisidiiiiir ay hadi inşallahh
Kesinlikle liste neredeyse baştan sonra hamile emojileriyle dolduHali canım topiğinin pek çok kişiye Uğur getirdiğini düşünüyorum benim henüz kanamam yok yarını bekleyeceğiz, lekelenme oldum gün içinde o da kahverengi akıntı gibi. Gene durumu yazarım
Tatlim ben oldum olucam hatta bi minik geldi gibi bu gece bilemedin yarin belli olur ama kesin havlu attim . Geldigine gore
Canım bence belirti arama hiç 3 ayda tecrübe ettim ki belirti aramak stres yapıyor her birimiz çok farklıyız belirti aramak da bi nevi hastalık hastası olmak gibiBugün yumurtlamanın 11.günü, hiçbir belirti yok kızlar
aaaa var çizgiiiKızlar 13 Temmuz yumurtlama oldu bugün adet günün kahverengi akıntım oldu fakat bir daha gelmedi sizce var mı
VaarrrKızlar 13 Temmuz yumurtlama oldu bugün adet günün kahverengi akıntım oldu fakat bir daha gelmedi sizce var mı
Aynen öyle ama elde değilCanım bence belirti arama hiç 3 ayda tecrübe ettim ki belirti aramak stres yapıyor her birimiz çok farklıyız belirti aramak da bi nevi hastalık hastası olmak gibi
Değerlendirdikten sonra umut etmek en güzel ruh haliovülasyona devam ettin mi sen?
Var tabii, gördüm ben deKızlar 13 Temmuz yumurtlama oldu bugün adet günün kahverengi akıntım oldu fakat bir daha gelmedi sizce var mı