Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bat günüm yarın. Eşimle iyi değerlendirdik. Adet olacak gibi bi hissim var. Daha önce de benzer oldu tabi hep adet oldum. O yüzden buna çok takılmıyorum. Gogusumde de hassasiyetim var hafif uçlarda sol göğsümde daha belirgin. Bütün gün burayı okudum. Elimde baby fast diye bir markanın ovulasyon ve hamilelik testleri var di. Yaptım. Sonuç negatif. Bat yarın aslında ama bekleyemedim. Sizce durum değişebilir mi?

Ay insallah yerleşmedir

Z zahrada kuzum bişey sorucam en erken ogrenenlerdensin hiç belirtin var miydi yoksa meraktan mi test yaptın
Kuzum test yapmadan 1-2 gün önce en sevdiğim dondurmadan iğrenmiştim, göğüs hassasiyetim çok olmuştu regl dönemi de olurdu ama daha erken başlamıştı ve regl ağrısı çekmeye başlamıştım yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan..

Kızlar bat 20 temmuz 19 temmuzdan bir gün regl oldum. Ertesi gün sadece peçeteye şeklinde kanamam oldu çok açık renk. Bende şüphelendim şimdi test yaptım. Bugünde ayın 26 sı olsa daha koyu çıkar diye süşünüyorum. Sizce çizgi var mı bu şekilde hamile olan var mı? Birde test predictor ama early değil turuncu olandan

Eklentiler

• A415934D-62A2-44DA-A8A8-4D52335C059D.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 176E4BC4-4E42-4A89-B7DA-A9D04EAD5A91.jpeg
    105,2 KB · Görüntüleme: 81
Aaaa var valla çizgi o yerleşme kanamasıdır belki bu da geç döllenme çizgisidiiiiir ay hadi inşallahh

Ben sanki belirsiz bi çizgi görüyorum ama

Aaaa var valla çizgi o yerleşme kanamasıdır belki bu da geç döllenme çizgisidiiiiir ay hadi inşallahh
Z zahrada 5 dakikada çıktı ben baktığımda fotodan daha net gözüküyor. Kasıklarımda bi doluluk hissi birde sürekli uyku halim var. Yani varsa pes dicem. 3 ünde yumurtlama görmüştüm ben ozaman olsaydı çıkardı sonra bıraktım testi varsa birdaha yumurtladım demekki ovülasyonumda pik çıkıyor şuan. Sen de gördün mü var mı çizgi

Kesinlikle liste neredeyse baştan sonra hamile emojileriyle doldu bu ay olmayanlarda Ağustos'ta güzel haberleri alırlar inşallah

Bugün yumurtlamanın 11.günü, hiçbir belirti yok kızlar
Canım bence belirti arama hiç 3 ayda tecrübe ettim ki belirti aramak stres yapıyor her birimiz çok farklıyız belirti aramak da bi nevi hastalık hastası olmak gibi
Değerlendirdikten sonra umut etmek en güzel ruh hali ovülasyona devam ettin mi sen?

Kızlar 13 Temmuz yumurtlama oldu bugün adet günün kahverengi akıntım oldu fakat bir daha gelmedi sizce var mı

Eklentiler

• image.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 100
Aynen öyle ama elde değil Evet devam ettim 3-4 gündür koyuluk vardı, bugün silik çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…