Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yap yap yap yappp
Yapacağım canım da ümitlenmek istemiyorum her ay hüsran olunca ve bizim ailede yerleşme akıntısı olmadı hiç inanasım gelmiyor çok çok üzüldüğüm bir durum oldu o kahve kanama ondan olmuş olabişir
Haydi yapın 🎉 gözümüz açılsın benimde sabah geldi akıntı içinde kahve renk vardı sadece, şu an gelen giden yok 🤨
Hayırlısı olsun hepimiz için inş devamı olmaz

Yapacağım canım da ümitlenmek istemiyorum her ay hüsran olunca ve bizim ailede yerleşme akıntısı olmadı hiç inanasım gelmiyor çok çok üzüldüğüm bir durum oldu o kahve kanama ondan olmuş olabilir
Eğer gebeysem ben de asla yerleşme kanamam olmaz diye düşünüyordum ama zaten bu kanama değil lekelenme gibi ama çok şeffaf kahve akıntının içinde bir de benim dün ve bugün regl günüm ama diyorum ki rahimde olanlar mı aktı 🤨 hakkımızda güzel olsun umarım 🌈

Eğer gebeysem ben de asla yerleşme kanamam olmaz diye düşünüyorumdum ama zaten bu kanama değil lekelenme gibi ama çok şeffaf kahve akıntının içinde bir de benim dün ve bugün regl günüm ama diyorum ki rahimde olanlar mı aktı 🤨 hakkımızda güzel olsun umarım 🌈
Araştırdım öyle de oluyormuş canım önceki kanlar oksitleniyormuş adet başında atılıyormuş ondan ümitlenmek istemiyorum

Gercekten çok erken yakaladım. 30 haziran yumurtladım, 5 temmuzda kuruma çizgisi gibi çizgi çıktı. Diger günler koyulaşmaya basladı. 8 temmuzda çizgi daha belirgindi ve ovulasyon testinde pike giden koyulaşma basladı, 9 temmuzda deger 5,20 çıktı😊yalnız reglinin 1.gününü sayarsam 26.gün yumurtlamışım onun etkisi olabilir. Çok erken yumurtlayan biri göremez belki😊
Bence tamamen yumurtlama gününden sonrasıyla ilgili ya buna güveniyorum 😄😄 2-3 güne patlatıyım bi test madem. Bi de ben 19 yumurtladım 20 çatlama oldu ama çatlama gününü değerlendiremedim. 17-19-21 değerlendirebildim. Senin nasıl olmuştu 😍

Bence tamamen yumurtlama gününden sonrasıyla ilgili ya buna güveniyorum 😄😄 2-3 güne patlatıyım bi test madem. Bi de ben 19 yumurtladım 20 çatlama oldu ama çatlama gününü değerlendiremedim. 17-19-21 değerlendirebildim. Senin nasıl olmuştu 😍
ben çatlama gününü değerlendirmemişim demiş miydiimmm öncesi 3 günü ve çatlama sonrasını değerlendirmişimm

Daha önce 38 çıktığında goguslerim sipsisti hicte şişlik yok anlamadimki bu 50 nerden cikti

Kızlar bir şey sorucam ovulasyon testinde 16 sı pik 17 si çatlamaydı. Predictor early erken gebelik testini ne zaman yapsam sonuç alabilirim

Kizlar kan vermiştim sabah 4+3 de tüm uygulamalara göre kanda beta 188 çıkmış bilen var mı doktora şehir dışında olduğum için önümüzdeki hafta gitcem

22si çatladı 30u predictor yapmıştım almıştım
Ben umudu kesim ama senin 19u yumurtlama başlamıştı sanki belki o fark ediyordur bir de geç catlayinca ile ilgisi olablr erken gorunmesinin benim 15.gun catladi

X