Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son düzenleme:
Testin yanlış çıkma ihtimali yoktur dimi baya heyecanlıyım uyuyamadım😄😄 amiin inşallah haberini bekliyorum hayırlısıyla😍
Yoktur ya Allah korusun eğer kimyasal yada dış gebelik falan yok ise. Kanda betadaki artıştan belli oluyor o da. Rabbim hayırlisi ile sağlıklı bir bebek nasip etsin.🥰 ben bile heyacnlanfim sizin adınıza

Kızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı

Eklentiler

• D81C4F69-8C34-434B-8309-A0AF2BB0A78C.jpeg
    D81C4F69-8C34-434B-8309-A0AF2BB0A78C.jpeg
    127,6 KB · Görüntüleme: 54
Gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizde de kasıklarda ve vulvaya doğru batma oluyor mu bazen çok şiddetli oluyor geceleri de ağrıyla uyanıyorum regl ağrısıyla beraber oluyor endişelendim açıkçası
İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim canım onda da en belirgin belirtilerimde birisi buydu vulvaya inen tarzda kramp sinek ısırığı gibi sen gebe misin? 😊

Kızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı
Canım hayırlı olsun bu çok silik değil bundan silik gebelik öğrenen arkadaşlar da var umutsuzluğa kapılma, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊

Ben sağlıkçıyım ve hiç böyle bir şey duymadım geç döllenme olabilir ayrıca çizgi net bir şekilde gözüküyor sıkmayın böyle şeylerle canınızı kan testi verin bence hemen hayırlı olsun inşallah :)

Canım klomeni doktor kontrolünde mi kullanıyorsun. 3 aydır yumurtlama görmemen garip geldi. Eğer doktor kontrolündeysen ve doktorun bu konuda açıklama yapmıyorsa doktorunu değiş. Doktor kontrolünde değilsen de bi muayne olmalısın bence
Ovulasyon testiyle takip ediyorum

Sana bakmaya girdim bahadır girmiyodum öyle okurken haso adlı kullanıcıya olan diyalog dikkatimi çekti :))baya onu okudum falan bugünü sizin yazışmaları okuyarak geçirdim bence burda pskolojileriliz tam tamına değil o yüzden olabilir kızın yazdıklari hiç dikkatimi çekmedi öncesinden neyse inşallah hayırlı haberler alırız senden :KK66:

Oldu bitti öyle birşeyler. Burada da bazı değişik insanlar var sonuçta sanal bir yer ama gerçek insanlarız 😁 çok takılmamak lazım da o ayrı istisnaydı çok yalanı vardı. 👍 Sen napyorsun bakalım nasılsın?

Kızlar günaydın duphaston biteli 6 gün oldu ama hala olmadım gebelik testinde sadece beyaz çiZgiyi gördüm bu sabahta yaptım ama negatif 4 gün daha mı beklesem doktora gitmek için anlamadım normalde duphastonda 4.gün oluyordum sizce ne yapmalıyım

X