- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Kız bunu yeni gördüm hahahhahahaNolur bi deneme yapsana bir tanecikkkk
İstesemde olmaz annemlerle tatildeyiz salonda yatıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bunu yeni gördüm hahahhahahaNolur bi deneme yapsana bir tanecikkkk
Çok tebrik ederimEki Görüntüle 2892321
Kızlar sabah namazına kalkınca 5te yaptım. Hemen çıktı ve baya belirgin hayalet falan değil. Çok heyecanlandım şimdi nasıl uyucam bilmiyorum
D Doktoraliguru ejce
Yoktur ya Allah korusun eğer kimyasal yada dış gebelik falan yok ise. Kanda betadaki artıştan belli oluyor o da. Rabbim hayırlisi ile sağlıklı bir bebek nasip etsin. ben bile heyacnlanfim sizin adınızaTestin yanlış çıkma ihtimali yoktur dimi baya heyecanlıyım uyuyamadım amiin inşallah haberini bekliyorum hayırlısıyla
Hayirli olsun cnm bebisini sağlıkla kucağına al nasıl değerlendirme yaptın biraz bilgi ver bizlere batina kaç gün vardiEki Görüntüle 2892321
Kızlar sabah namazına kalkınca 5te yaptım. Hemen çıktı ve baya belirgin hayalet falan değil. Çok heyecanlandım şimdi nasıl uyucam bilmiyorum
D Doktoraliguru ejce
Hayırlu olsun cnm gebesinEki Görüntüle 2892321
D Doktoraliguru ejce
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallahEki Görüntüle 2892321
D Doktoraliguru ejce
Gözün Aydın canım sağlıkla gelsinEki Görüntüle 2892321
D Doktoraliguru ejce
İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim canım onda da en belirgin belirtilerimde birisi buydu vulvaya inen tarzda kramp sinek ısırığı gibi sen gebe misin?Gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizde de kasıklarda ve vulvaya doğru batma oluyor mu bazen çok şiddetli oluyor geceleri de ağrıyla uyanıyorum regl ağrısıyla beraber oluyor endişelendim açıkçası
Canım hayırlı olsun bu çok silik değil bundan silik gebelik öğrenen arkadaşlar da var umutsuzluğa kapılma, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı
Ben sağlıkçıyım ve hiç böyle bir şey duymadım geç döllenme olabilir ayrıca çizgi net bir şekilde gözüküyor sıkmayın böyle şeylerle canınızı kan testi verin bence hemen hayırlı olsun inşallah :)Kızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı
Ovulasyon testiyle takip ediyorumCanım klomeni doktor kontrolünde mi kullanıyorsun. 3 aydır yumurtlama görmemen garip geldi. Eğer doktor kontrolündeysen ve doktorun bu konuda açıklama yapmıyorsa doktorunu değiş. Doktor kontrolünde değilsen de bi muayne olmalısın bence
Sana bakmaya girdim bahadır girmiyodum öyle okurken haso adlı kullanıcıya olan diyalog dikkatimi çekti :))baya onu okudum falan bugünü sizin yazışmaları okuyarak geçirdim bence burda pskolojileriliz tam tamına değil o yüzden olabilir kızın yazdıklari hiç dikkatimi çekmedi öncesinden neyse inşallah hayırlı haberler alırız senden
Canim ben ta dün sana gebe işareti koydum bi.kan ver benceKızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı
Vereceğim yarın canım,zaten çatlıyorum meraktan çalışıyorum fırsatım yok yarın izin günüm beta kaç çıkacak acabaCanim ben ta dün sana gebe işareti koydum bi.kan ver bence