- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
canım inşallah ikimizin de testi koyulaşır.. Heyecan yaptım :)))Benimde aynı durum bat yarın Perşembe test yaptım yani bata 4 gün kala kokuya hassasiyet artmıştı şüphelendim aynı sizin ki gibi silik çıktı bugün yine yaptım yine aynı ilk dakika silik sonra koyulasiyor pazartesiye bekliyorum sabırsızlıkla. Bu attığım fotoğraflar bata 4 gün kala normal gebelik test
Anladım canım prolaktin ilacla hemen düşüyorinşallah aşılamaya gerek kalmaz bende iyiyim biraz burdan uzak kalmak istedim bu ay hiç ovu testi yapmadım sadece 10_12_14_18. Günler ilişki oldu ama yumurtladigimi bile hissetmedim belirti aramıyorum bende bu ay zaten birşey yok vucudumda... Adete 1 hafta var geçen aylarda olsa şimdiden test yapmaya baslamistim ama galiba yoruldum yaa artık
Yok olmazdı salı günü kadın doğuma gitcem yaptigim tüm testlerde pozitiftiBaya baya geçmiş sizin, gebelik vardır adet düzensizliği olur muydu?
İnşallahcanım inşallah ikimizin de testi koyulaşır.. Heyecan yaptım :)))
Oooo harika haberYok olmazdı salı günü kadın doğuma gitcem yaptigim tüm testlerde pozitifti
Iki gun gecti yeni farkettim Daha yeni çektim ama suya tuttum yine var bilemedim kafam karıştıKuruma çizgisi gibi duruyor ama kaçıncı dk çektiniz
Ben silik bir çizgi görüyorum kuzu kuruma mı değil mi diye su tutup tekrar bakıyolardı galibaEki Görüntüle 2892088
merhabalar kızlar Bata 4 günüm var. Normalde 3,4 gün önce gelir adetim adet belirtisi görmeyince kaset test yaptım T çizgisi kısmında yamuk bi çizgi var hafif neden böyle olurki kuruma çizgisi olabilir mi ?
Suya tuttum ama geçmedi. Testlerede böyle silik olunca güvenemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum canımBen silik bir çizgi görüyorum kuzu kuruma mı değil mi diye su tutup tekrar bakıyolardı galiba
Yoğun olki dusuneyesin bebis olsunBen çoook ama çok yoğundum düğün dernek gezmek derken nefes aldım merak ettim girdim.
Baya pikKızlar pik mi sizce
Geçen ay aynısı olmuştu negatifEki Görüntüle 2892088
merhabalar kızlar Bata 4 günüm var. Normalde 3,4 gün önce gelir adetim adet belirtisi görmeyince kaset test yaptım T çizgisi kısmında yamuk bi çizgi var hafif neden böyle olurki kuruma çizgisi olabilir mi ?
Hayırlısı olsun artık çok ümitlenmemiştimGeçen ay aynısı olmuştu negatif
Canım bana yok ki gibi geldi,daha erken ama tekrarlarsın yineEki Görüntüle 2892088
Canım sen gebe olabilir misinKızlar yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim ovulasyon böyle.
13 ve 14 de yumurtlamayı gördüm, 16 da silikleşti tamamen.
Daha sonra hep bi koyuluk vardı yine.Anlamadım neden böyle oluyor
Bu kadar kısa sürede olur mu kiCanım sen gebe olabilir misin
Regl gecikmesinden sonra test daha mantıklı aslında ama merakımız bizi bu hale düşürenCanım bana yok ki gibi geldi,daha erken ama tekrarlarsın yine