Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gebelik testim beklenen adet tarihin 21

Eklentiler

• 70B9AFD7-A831-4FD2-833C-AE450EF7169C.jpeg
    70B9AFD7-A831-4FD2-833C-AE450EF7169C.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 92
Z zahrada canım ben çok uzun zamandır girmiyorum biraz uzak kalmak istedim bebek dusuncesinden sen en son kan vermiştin hamileydin devam ediyor mu? Yusra-61 Yusra-61 vardı o ne yaptı onu da göremiyorum

Ben birşey yapmadım kuzum geçen ay adetimde prolaktinim yüksek çıkınca doktor ilaç verdi aşılama yapmadı düşecek filan fıstık işte. Normal bat 29 temmuz ama çarşambadan beri lekem var adet olmadım ne yaşıyorm bende bilemedim. Doktora gideceğim pazartesi şuan Trabzondayım bayrama geldm geziyorum düğün dernek. Sen napıyosun yi misin canım?

Kızlar normalde 17 temmuzda regl olmam lazımdı ama 2. Yumurtlamadan dolayı adetim gecikti 2 gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım kan test verdim çarşamba günü negatif çıktı eczanelerde kapalı ama Ovülasyon yaptım sizce ?

Eklentiler

• 509BD77A-03AD-4A3E-92E5-075CB4E74874.jpeg
    509BD77A-03AD-4A3E-92E5-075CB4E74874.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 92
Ben birşey yapmadım kuzum geçen ay adetimde prolaktinim yüksek çıkınca doktor ilaç verdi aşılama yapmadı düşecek filan fıstık işte. Normal bat 29 temmuz ama çarşambadan beri lekem var adet olmadım ne yaşıyorm bende bilemedim. Doktora gideceğim pazartesi şuan Trabzondayım bayrama geldm geziyorum düğün dernek. Sen napıyosun yi misin canım?
Anladım canım prolaktin ilacla hemen düşüyor 👍 inşallah aşılamaya gerek kalmaz 🤲🤲 bende iyiyim biraz burdan uzak kalmak istedim bu ay hiç ovu testi yapmadım sadece 10_12_14_18. Günler ilişki oldu ama yumurtladigimi bile hissetmedim 😅😅😅 belirti aramıyorum bende bu ay zaten birşey yok vucudumda... Adete 1 hafta var geçen aylarda olsa şimdiden test yapmaya baslamistim ama galiba yoruldum yaa artık 😔😔

Merhaba kızlar, benim bat 26 Temmuz. 2 gün önce gece lavaboya girdiğimde peçeteye açık pembemsi bir leke geldi. Karnım da ağrıyordu zaten ben sıcak havalardan erken regl oluyorum sandım. Dün sabah uyandığımda hadi elimde varken yapayım test dedim. Yaptım ama sıfır beklentiyle. Çünkü hiç dikkat etmediğim bir ay yaşadık, ne takip ettim ne sık olsun diye uğraştım, başka rahatsızlıklarım vardı o yüzden çok serbesttim. Eşim bile "önümüzdeki ay dikkat ederiz sen bi regl ol da bu ay" diyordu. Elimi yüzümü yıkarken gözüm teste takıldı ve ikinci çizgiyi gördüm. O kadar hazırlıksız yakalandım ki ağlamaya başladım. Sonra eşime söyledim beraber hastaneye gittik. Kan testinde 82 çıktı değerim. Yarın tekrar gidip kan vereceğim yükselip yükselmediğine bakmak için. Çok şaşkın ve mutluyum. İnşallah güzel ilerleyen bir hamilelik olur. Darısı isteyen herkesin başına :KK200:

Kızlar gebelik testim beklenen adet tarihin 21
Benimde aynı durum bat yarın Perşembe test yaptım yani bata 4 gün kala kokuya hassasiyet artmıştı şüphelendim aynı sizin ki gibi silik çıktı bugün yine yaptım yine aynı ilk dakika silik sonra koyulasiyor pazartesiye bekliyorum sabırsızlıkla. Bu attığım fotoğraflar bata 4 gün kala normal gebelik test

Eklentiler

• IMG_20210722_223941.jpg
    IMG_20210722_223941.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20210722_223808.jpg
    IMG_20210722_223808.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 82
Benimde aynı durum bat yarın Perşembe test yaptım yani bata 4 gün kala kokuya hassasiyet artmıştı şüphelendim aynı sizin ki gibi silik çıktı bugün yine yaptım yine aynı ilk dakika silik sonra koyulasiyor pazartesiye bekliyorum sabırsızlıkla. Bu attığım fotoğraflar bata 4 gün kala normal gebelik test
Benim de böyleydi canım git gide koyulaştı kaset testim🌸

Merhaba kızlar, benim bat 26 Temmuz. 2 gün önce gece lavaboya girdiğimde peçeteye açık pembemsi bir leke geldi. Karnım da ağrıyordu zaten ben sıcak havalardan erken regl oluyorum sandım. Dün sabah uyandığımda hadi elimde varken yapayım test dedim. Yaptım ama sıfır beklentiyle. Çünkü hiç dikkat etmediğim bir ay yaşadık, ne takip ettim ne sık olsun diye uğraştım, başka rahatsızlıklarım vardı o yüzden çok serbesttim. Eşim bile "önümüzdeki ay dikkat ederiz sen bi regl ol da bu ay" diyordu. Elimi yüzümü yıkarken gözüm teste takıldı ve ikinci çizgiyi gördüm. O kadar hazırlıksız yakalandım ki ağlamaya başladım. Sonra eşime söyledim beraber hastaneye gittik. Kan testinde 82 çıktı değerim. Yarın tekrar gidip kan vereceğim yükselip yükselmediğine bakmak için. Çok şaşkın ve mutluyum. İnşallah güzel ilerleyen bir hamilelik olur. Darısı isteyen herkesin başına :KK200:
Ne güzel haberler var bugün yahuuuu🎉
Sağlıkla gitsin inşallah çok sevindim sizin adınıza 🥰

Bunda var gibi umut vermek istemem ama yarın tekrar test yapın dilerseniz ☺️

canım okurken gözlerim doldu.. RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrikler :))

X