- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
Evet dayanamıyorum elimde olsa günde iki test bile yaparımRegl gecikmesinden sonra test daha mantıklı aslında ama merakımız bizi bu hale düşüren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dayanamıyorum elimde olsa günde iki test bile yaparımRegl gecikmesinden sonra test daha mantıklı aslında ama merakımız bizi bu hale düşüren
Cok sükur artık gördüm en sonundaBaya pik
Canım kaç günde bir adet oliyorsun eğer düzenliyse hamile olabilirsin hamile arkadaşların hep koyu çıkıyordu çünkü adete yakinKızlar yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim ovulasyon böyle.
13 ve 14 de yumurtlamayı gördüm, 16 da silikleşti tamamen.
Daha sonra hep bi koyuluk vardı yine. Anlamadım neden böyle oluyor
Adetime şuanda 6 gün var canımCanım kaç günde bir adet oliyorsun eğer düzenliyse hamile olabilirsin hamile arkadaşların hep koyu çıkıyordu çünkü adete yakin
Benimde 7 gün var dünden beri aşırı akıntım var affedersin günlük ped takıyorum sırılsıklam oluyor seninde akıntın var mıAdetime şuanda 6 gün var canım
Evet canım akıntım var. Bazen su gibi bazen sümüksü değişik birşey.Benimde 7 gün var dünden beri aşırı akıntım var affedersin günlük ped takıyorum sırılsıklam oluyor seninde akıntın var mı
Ne kadar oldu yumurtlamadan? Belki sürpriz bebektirBu kadar kısa sürede olur mu ki
Şimdi gördüm 13-14 yumurtlama demişsin olabilir tabi bata da az kaldı değil mi?Evet canım akıntım var. Bazen su gibi bazen sümüksü değişik birşey.
Bugün daha 9.gün....Ne kadar oldu yumurtlamadan? Belki sürpriz bebektir
Bata 6 gün var. Ay inşallah bu ay olur ya, diğer ay 2. evlilik yıldönümümüz olacak. Harika bir haber olurŞimdi gördüm 13-14 yumurtlama demişsin olabilir tabi bata da az kaldı değil mi?
İnşallah olur İnşallah bebişş şenindedir Temmuz uğurlu ay oldu bir çok kişiyeBata 6 gün var. Ay inşallah bu ay olur ya, diğer ay 2. evlilik yıldönümümüz olacak. Harika bir haber olur
Bugün benimde yumurtlama sonrası 10. GünBugün daha 9.gün....
Ah keşke sürprizim, mucizem bir an önce gelse.
Bir bebek sahibi olmanın gerçekten çok mucizevi birşey olduğuna inanıyorum. Önceden basit geliyordu ama şimdi öyle değil
Hadi inşallah bizim de 30 temmuzda 2 yılımız olacak bat 31 temmuz inşallah güzel haberler alırız en güzel hediye olurBata 6 gün var. Ay inşallah bu ay olur ya, diğer ay 2. evlilik yıldönümümüz olacak. Harika bir haber olur
Bende regl oldugum gün yapmıştım. İlk defa kuruma çizgisi çıkmıştı. Acabamı dedim ıslattım önce öylece durdu sonrasında baya ıslatınca kayboldu. Hemen sonrasında regl oldum zaten.. Bu şekilde içi boş çizgi kuruma çizgisi oluyorIki gun gecti yeni farkettim Daha yeni çektim ama suya tuttum yine var bilemedim kafam karıştı
Regl 7 gün kala öğrenenler var. Hemen bi kaset test yapsana yarın sabahtan senin mesajınla uyanalımBugün daha 9.gün....
Ah keşke sürprizim, mucizem bir an önce gelse.
Bir bebek sahibi olmanın gerçekten çok mucizevi birşey olduğuna inanıyorum. Önceden basit geliyordu ama şimdi öyle değil
Çatlamissin bebisim
Aha niye boyleKızlar yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim ovulasyon böyle.
13 ve 14 de yumurtlamayı gördüm, 16 da silikleşti tamamen.
Daha sonra hep bi koyuluk vardı yine. Anlamadım neden böyle oluyor