Insallah canım teşekkür ederim hayırlısı olsun her seyinHali Canim beni silebilirsin elendim bugun Tesekkur ederim sana ve herkese bikmadan usanmadan her sorumu cevapladiniz ♥ insallah en kisa zamanda mutlu haberlerimizi aliriz birbirimizin
Ne olsun be Halicim bin türlü iyilik yaptığımız insanların bin türlü vefasızlığını görüyoruzNoldu canimssss
Canim benimde kedim var bende onu soyliycem inşallah herşey güzel olur aynı zamanın bebekleriSağlıkla büyüsün inşallah
20 sinde kan vermiştim 883.6 çıkmıştı
22 sinde 1655 çıktı
senin de muhtemelen epey yüksek çıkar. Döndüğünde sen de doktora gidebilirsinBen haftaya cuma gidiyorum doktoruma keseyi görürüz diye tahmin ediyorum ama hayırlısı hamilelikte ilk gidişim olacak. Köpeğim olduğu için toksoplazma gibi gerekli kan testlerini yapar.
Doktorum Acıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer
Bat 11 temmuzdu canmBat geçti mi?
Baya baya geçmiş sizin, gebelik vardır adet düzensizliği olur muydu?Bat 11 temmuzdu canm
Öncesi olmadığından bir şey demek zor ama siz bu günü değerlendirin belki geçti belki eli kulağında14 gün adetim gecikti testlerim bugun geldi yaptım gecen ayda yumurtlama olmadı adette olmadım hicbir rahatsızlıgımda yok antibiyotik ictim grip oldugum zaman o etkilemis olabilir mi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 4 saat öncede tatilden geldim esim benimle gelmemisti adet zamanimda degişiklik olsun diye eşimde git biraz kafa dinle dedi 2 gündürde ince ip gibi şeffaf akıntım oldu aklıma geldi acaba ben yumurtluyom mu diye 2 saat sivı almadim eve gelir gelmez yaptım korktum acaba catlamis mi yoksa yeni mi oluşmaya başlamış diye
Benim de şu an testim boyle bata 6 gun var sonuc ne oldu canımKızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki,- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Canım 1655 ten sonra doktor tekrar beta istedi mi? Yoksa 1 hafta sonra cagırdı mı? Beta baktırmaya devam ediyor musun yani?Sağlıkla büyüsün inşallah
20 sinde kan vermiştim 883.6 çıkmıştı
22 sinde 1655 çıktı
senin de muhtemelen epey yüksek çıkar. Döndüğünde sen de doktora gidebilirsinBen haftaya cuma gidiyorum doktoruma keseyi görürüz diye tahmin ediyorum ama hayırlısı hamilelikte ilk gidişim olacak. Köpeğim olduğu için toksoplazma gibi gerekli kan testlerini yapar.
Doktorum Acıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer
Hamileyim canım ben, yarın ilk idrarla tekrarla, hormon degeri arttıgı için gittikçe koyu çıkıyor. Bir de ovulasyon testi pik veriyordu benimBenim de şu an testim boyle bata 6 gun var sonuc ne oldu canım
Kızlar dün gün içinde predictor yaptım. Sıfır çizgi, ne kuruma çizgisi ne bişey vardı. Bat 15 i , 5 gün var bu sabah ilk idrarla yaptım. Gözle görünür çok hafif çizgi var. Ama o kadar silik ki,- Janna - canım bu testlerde hep bu çizgi var demiştin di mi? Rmin olamadım. Bir size danışıyım. Telefonum da çok eski bi düzgün netleyemedim
Hamileyim canım ben, yarın ilk idrarla tekrarla, hormon degeri arttıgı için gittikçe koyu çıkıyor. Bir de ovulasyon testi pik veriyordu benim
O koyuluk yavas yavas pik oluyor ovulasyonda, biraz daha koyulaşınca kan ver istersen, benim ilk test çok düşük çıktı kanda 5,20 çıktı, hatta dr negatif dedi. O kadar erken kan verince stres oluyosun. Sürekli takip etmen gerekiyor kan degeriniAy cok sevindim benimki de sizinki gibi ayni valla su an o kadar umitlendim ki yok mu acaba diyordum gecen ay da prodoctorda çıkmıştı bundan daha koyu ama bu sefer predictor aldim insaAllah dogrudur yaniltmiyordur beni. İlk ovu. Denememdi ovu. Twsti ile yaptım hafif koyulur var ama pik değil su an
Doktorumun haberi yok henüz direkt randevu aldım. Benim doktor hiç kan baktırma akışına bırak demişti geçen ay. Sonra kimyasala döndü zaten. Bu sefer daha rahatım. Kaset testlerle takip yaptım koyulaşmayı gördüm o da pik noktasına ulaştı. Şimdi bekliyorumCanım 1655 ten sonra doktor tekrar beta istedi mi? Yoksa 1 hafta sonra cagırdı mı? Beta baktırmaya devam ediyor musun yani?
Bu test negatif değil mi miratech markaLaboquick ile surelab aynı marka aslında.. Ama laboquick erken gebelik testinin yorumlarını okumuştum begenılmemişti. Bu da öyle olabilir
Battan önce mi değer vermiştin acaba?O koyuluk yavas yavas pik oluyor ovulasyonda, biraz daha koyulaşınca kan ver istersen, benim ilk test çok düşük çıktı kanda 5,20 çıktı, hatta dr negatif dedi. O kadar erken kan verince stres oluyosun. Sürekli takip etmen gerekiyor kan degerini
Nolur bi deneme yapsana bir tanecikkkkKızlar günaydın bugün pik oldu sanırım. İlk öncr T cizgisi belirdi. 21.günüm
Olalalalala evet canım kesin pik benimde pik günü ilk t çizgisi belirdi sonra CKızlar günaydın bugün pik oldu sanırım. İlk öncr T cizgisi belirdi. 21.günüm
Kızlar neredesiniz kapatıp gidecem topiki