Allahım ne bereketliii günnnnnn offf hepinizden pozitif haberi alsakkkkkk resmen bayrammmmBen de 20 de çatladım gençler hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım ne bereketliii günnnnnn offf hepinizden pozitif haberi alsakkkkkk resmen bayrammmmBen de 20 de çatladım gençler hahaha
Kiz benim de 19 yumurtlama 20 catlama
Hahaha en sevdiklerimle aynı gün yumurtlama-çatlama keyfiiiiiiiBen de 20 de çatladım gençler hahaha
Vallahi anlayamadım bnde 21-22 değerlendiremedik köye gittik
Muhtemelen yarın daha da siliklesir yarın da etiletle canım beniBugünün bu gözüme hep koyu gibi geliyor sanki çatlamamis gibi psikolojim bozuldu galiba
Henüz bat gelmedi kimyasal sonrası ama yumurtlamam olması gereken gün oldu her ayki gibi canım
Topluca hamis kalırız insHahaha en sevdiklerimle aynı gün yumurtlama-çatlama keyfiiiiiii
Ay inşallah bu ay hepimiz aynı günde güzel haberi alırız da coşar buralar
TatlılığınAllahım ne bereketliii günnnnnn offf hepinizden pozitif haberi alsakkkkkk resmen bayrammmm
Insallah canım sag olasinKafanı böyle yorma herkez değil sen önemlisin kismet kader hangi ay hayirliysa olucak inşallah
Sağlıklı beslen stres yok hamilelige odaklanmadan dene pik günleri güzel haberler vereceğine inan sen yazacaksın buradan
Verilir benceKızlar meraba. Bugun özel hastanelerde kan verılıyor mu bılgınız var mı
Bat geçti mi?Kızlar hiç belirtim yok derken 3 gündür mide bulantısından sürünuyorum resmen 1 lokma yesem bulantıdan ölüyorum
Ne mutlu size vallahiCanim bende 19 temmuz bat reglimdi
7 gün önce reglden kaset test silik çıktı
13 de kan verdim 85 çıktı şimdi 10 gün geçti bayram sonu tekrar test vericem
Aynı zamanda anne olucaz
Hangi doktora gidiyorsun test olarak neler yapıldı keseyi gördün mu
Ayni durumdayım kocam yanımda yok 4 ayda bir geliyor olmadığı aylarda bile soruyor insanlar bebek var mi diye hayır kimden yapcam ben bunuÜzülmekten biktim herkesin pit pit bebeği olyyo tayin için ayrı yaşayanların bile hemen oluyo cildircam ben de
Hepimiz aynı anda test yapacaaaz seni heycanlandırcaaazAllahım ne bereketliii günnnnnn offf hepinizden pozitif haberi alsakkkkkk resmen bayrammmm
Aşkııııım amiiin hep beraber kızlar çizgi var gördünüz mü de diyelim hep beraber de doğuralım amiiin inşallahHahaha en sevdiklerimle aynı gün yumurtlama-çatlama keyfiiiiiii
Ay inşallah bu ay hepimiz aynı günde güzel haberi alırız da coşar buralar
Ortalamaya göre hesaplayabilirsiniz aslında, örneğin ben sadece şubatta 29 gün gördüm onun dışında tüm sene 27. Gün görüyorum dolayısıyla 27 günde bir diyorum.Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum bende bu ay pek kafama takmadım düğün fln vardı zaten ama fırsat oldukça değerlendirdik şimdi size sorum şu ben normalde 28 günde bir regl oluyorum ama iki aydır hep 26 günde bir olmuş bugünde 26. Günüm ve regl gelmedi hiçbir belirtim yok pazartesiye kadar bekleyeceğim şimdi ben 26 gün olarak mı baz almalıyım yoksa 28 gün olarak mı?
Amin hepinizin kucağı dolsun bütün kadınlar anne içgüdüsüyle doğar arada bakıyorum listeye bütün hepinize nasip olucak Allah'ın izniyle hamile duası oldu buNe mutlu size vallahi
Sağlıkla büyüsün inşallahCanim bende 19 temmuz bat reglimdi
7 gün önce reglden kaset test silik çıktı
13 de kan verdim 85 çıktı şimdi 10 gün geçti bayram sonu tekrar test vericem
Aynı zamanda anne olucaz
Hangi doktora gidiyorsun test olarak neler yapıldı keseyi gördün mu