Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafanı böyle yorma herkez değil sen önemlisin kismet kader hangi ay hayirliysa olucak inşallah
Sağlıklı beslen stres yok hamilelige odaklanmadan dene pik günleri güzel haberler vereceğine inan sen yazacaksın buradan
Insallah canım sag olasin

Üzülmekten biktim herkesin pit pit bebeği olyyo tayin için ayrı yaşayanların bile hemen oluyo cildircam ben de
Ayni durumdayım kocam yanımda yok 4 ayda bir geliyor olmadığı aylarda bile soruyor insanlar bebek var mi diye hayır kimden yapcam ben bunu

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum bende bu ay pek kafama takmadım düğün fln vardı zaten ama fırsat oldukça değerlendirdik şimdi size sorum şu ben normalde 28 günde bir regl oluyorum ama iki aydır hep 26 günde bir olmuş bugünde 26. Günüm ve regl gelmedi hiçbir belirtim yok pazartesiye kadar bekleyeceğim şimdi ben 26 gün olarak mı baz almalıyım yoksa 28 gün olarak mı?

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum bende bu ay pek kafama takmadım düğün fln vardı zaten ama fırsat oldukça değerlendirdik şimdi size sorum şu ben normalde 28 günde bir regl oluyorum ama iki aydır hep 26 günde bir olmuş bugünde 26. Günüm ve regl gelmedi hiçbir belirtim yok pazartesiye kadar bekleyeceğim şimdi ben 26 gün olarak mı baz almalıyım yoksa 28 gün olarak mı?
Ortalamaya göre hesaplayabilirsiniz aslında, örneğin ben sadece şubatta 29 gün gördüm onun dışında tüm sene 27. Gün görüyorum dolayısıyla 27 günde bir diyorum.

Kızlar merhaba. 35-45 gün aralığında olan adetim nerdeyse 3-4 aydır 21-25 gundur geliyor. Son 2 aydir 25. Gunde adet oluyorum. Şimdi iki gün var ve bende yogun bir kasık ağrısı ile peceteye az gelen kahverengi bir akıntı var. Sizce test yapsam sonucu dogru çıkar mı

Canim bende 19 temmuz bat reglimdi
7 gün önce reglden kaset test silik çıktı
13 de kan verdim 85 çıktı şimdi 10 gün geçti bayram sonu tekrar test vericem
Aynı zamanda anne olucaz 🤗🤗🤗
Hangi doktora gidiyorsun test olarak neler yapıldı keseyi gördün mu
Sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
20 sinde kan vermiştim 883.6 çıkmıştı
22 sinde 1655 çıktı🌸

senin de muhtemelen epey yüksek çıkar. Döndüğünde sen de doktora gidebilirsin❤️ Ben haftaya cuma gidiyorum doktoruma keseyi görürüz diye tahmin ediyorum ama hayırlısı🍀 hamilelikte ilk gidişim olacak. Köpeğim olduğu için toksoplazma gibi gerekli kan testlerini yapar.
Doktorum Acıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer

Son düzenleme:
X