Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden öyle olmus peki
Yılda 1-2 kez bu tür şeyler normalmiş. Devam ederse arastiririz dedi doktor bu ay da böyle bir şey yaşarsam gideceğim.
Gecikmenin olduğu ay öncesinde hormon ve ultrason baktirmistim her şey normaldi bilemiyorum o yüzden.

Hali
Merhaba canım nasıl etiketliyeceğimi bilemedim benide eklermisin? YAŞ 27 BAT 23 HAZIRAN 4 aydir deniyoruz

2 aydır deniyoruz ama 35 yaşındayım ben 1 sene doktorlar bile bekleme diyorlar. Sanki ovulasyon takibi yapıp doğru zamanda birlikte olsam hoop diye bebek gelecek gibi geliyordu 6 sene korundum hehehe ne bicim cahillikmis.
Aynı durumdayız. Ben de bir de pcos var. Full korundum ve cok gece bıraktık bu çocuk işini. Sanki şıp diye olacak gibi geldi. vardır bir hayır canım

Allahın cezasının son 3 günü 15. Gün pik mik yok

Eklentiler

• IMG_20210613_121011.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 47
Ayy hadi inşaallah bizim seninle bat aynı sanırım bende dün degerlendirdim bugün mola verdim yarın ve sonraki 3 gün değerlendirelim diyorum yumurtlama günü 14u olarak gözüküyor
Benim ki bugünü gösteriyor testte onayladim dün degerlendirdim bugünden sonraki 2 günü de degerlendirirm sonra bekleme moduna geçiyorum insallah

Günaydınlar herkese sonunda çok sukur reglim söküldü belirsizligi sevmediğim için bu sevincim canım topikcim yeni bat 15 Temmuz 2. Ay deneyisim yas 29 Hali

Kizlar yumurtlama donemim 9u ile 14u arasinda 13u catlama gunuydu biz 9 ve 14 u degerlendirebildik sizce bekleyeyim mi bu ay ihtimal yuzde kactir sizce.. Dusuk diyosaniz hic takip etmicem ne dersiniz?

Ben daha 4.gundeyim 5 testim var 10 11 12 13 14.gunler yapim bari

Kizlar yumurtlama donemim 9u ile 14u arasinda 13u catlama gunuydu biz 9 ve 14 u degerlendirebildik sizce bekleyeyim mi bu ay ihtimal yuzde kactir sizce.. Dusuk diyosaniz hic takip etmicem ne dersiniz?
Allahtan umut kesilmez ama takmaman daha iyi olur bence bosver olmucak gibi düşün =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…