Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim yumurtlama geçeli 6 gün oldu, yumurtlamadan sonra komple silindi çatladı yanii.
2 gündür yeniden koyulaşmaya başladı. Değerlendirmeye devam mı etsem?

Eklentiler

• 20210721_174351.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar prodoctor böyle çıktı anında çıktı ikinci çizgi ama bu testler güvenilir değil herhalde? Şimdi prdictor almaya çıkıyorum
Benimde böyle çıkmıştı üstüne bidaha test yapmadım negatif görürsem diye siz n’aptınız

Eklentiler

• DC519FDE-05D8-4DD9-A240-FACD2AA260D6.png
    887,8 KB · Görüntüleme: 64
Erken gebelik testini sabah yapın diyorlar ama günün herhangi bir saatinde de doğru sonuç verir mi?

Catlamanin 15.günü regl oluyorum hep.bugun 2.gunum o kadar umudum yokki gittim kendimle eşime randevu aldım bu ayda olmazsa 7ay bitiyor yeter..

Catlamanin 15.günü regl oluyorum hep.bugun 2.gunum o kadar umudum yokki gittim kendimle eşime randevu aldım bu ayda olmazsa 7ay bitiyor yeter..
Yani beni yanlış anlamayın ama siz yumurtlamadı testti pikti çok kafa yoruyorsunuz. Adet bitiminde bir hafta sonra gun aşırı ilişkiyle hallolur. Çocuk için değil baya severek öperek koklasarak sonrasinda tabi yapmanız gerekenleri yaparak uzanma ayağı dikme bel altı yastık olur gibi geliyor. Kafanızı boşaltın çocuğa kanalize olmayın anın tadını çıkartın.

Bat.a 6 kaldı bakalım neler olacak bu ay ay ay ay

Merhaba.
bat dediginiz adetin ilk gunu mu oluyor? Oyleyse benim 26si adetimin ilk gunu olmasi gerekiyor. Gecen pazari (10 temmuz) pik gosterdi benim testlerde. O zamandan beri bekliyorum.
Size bisey sormak istiyorum, hamile oldugunuzu ogrendiginizde gogusleriniz aciyormuydu? Benim goguslerimde hic bir hassaslasma yok suan. O yuzden biraz umutsuzluga kapiliyorum galiba

Kişiden kişiye değişir o kuzum yA bazılarının hiç olmuyor

Bat beklenen adet tarihi canım. herkeste ayni belirtiler olmuyor ama çoğu kadinda gogus hassasiyeti oluyor sende yok diye hamile degilsin gibi bir yorum yapamayiz baska belirtilerde önemli

Benimde böyle çıkmıştı üstüne bidaha test yapmadım negatif görürsem diye siz n’aptınız
Hangi marka bu canım benimde böyle çıktı sabahsı çok umutlu 2 test daha yaptım negatifti çok üzüldüm

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-21-08-06-52-349_com.miui.gallery.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…