Hamile misin acaba gebelik testi yaptın mı?Kızlar benim yumurtlama geçeli 6 gün oldu, yumurtlamadan sonra komple silindi çatladı yanii.
2 gündür yeniden koyulaşmaya başladı. Değerlendirmeye devam mı etsem?
Benimde böyle çıkmıştı üstüne bidaha test yapmadım negatif görürsem diye siz n’aptınızKızlar prodoctor böyle çıktı anında çıktı ikinci çizgi ama bu testler güvenilir değil herhalde? Şimdi prdictor almaya çıkıyorum
Üstelik aynı markaBenimde böyle çıkmıştı üstüne bidaha test yapmadım negatif görürsem diye siz n’aptınız
Yok sanmıyorum canım ya, yumurtlama üzerinden daha yeni 5-6 gün geçtiHamile misin acaba gebelik testi yaptın mı?
Yumurtlamadan sonra 10.gununde yaptığımda böyle oldu ertesi gün bir daha yaptim. Silikti. Bence dalgalanma yaşanıyor hep aynı olmuyorEki Görüntüle 2891127 Eki Görüntüle 2891128 Hanimlar ikisi de aynı test biri ilk dakikalari ikinci iki saat sonrası yumurtlama gibi de değil gibi de sizlerin yorumu nedir?
Yok değil canım pik degilEki Görüntüle 2891127 Eki Görüntüle 2891128 Hanimlar ikisi de aynı test biri ilk dakikalari ikinci iki saat sonrası yumurtlama gibi de değil gibi de sizlerin yorumu nedir?
Bat a 2 3 gün kaldıysa verir ben akşam yapmıştım 2 gün kala bariz çıkmıştı.Erken gebelik testini sabah yapın diyorlar ama günün herhangi bir saatinde de doğru sonuç verir mi?
Yani beni yanlış anlamayın ama siz yumurtlamadı testti pikti çok kafa yoruyorsunuz. Adet bitiminde bir hafta sonra gun aşırı ilişkiyle hallolur. Çocuk için değil baya severek öperek koklasarak sonrasinda tabi yapmanız gerekenleri yaparak uzanma ayağı dikme bel altı yastık olur gibi geliyor. Kafanızı boşaltın çocuğa kanalize olmayın anın tadını çıkartın.Catlamanin 15.günü regl oluyorum hep.bugun 2.gunum o kadar umudum yokki gittim kendimle eşime randevu aldım bu ayda olmazsa 7ay bitiyor yeter..
Ben yapmadım kuzucum bugün ovulasyon testi bayram telaşı ile gezme ile su içmemek olmayacaktıÇatlamış bugün daha silik olur bu canımben bayrama kapıldım Karadenizin yeşilliklerinde
Kişiden kişiye değişir o kuzum yA bazılarının hiç olmuyorMerhaba.
bat dediginiz adetin ilk gunu mu oluyor? Oyleyse benim 26si adetimin ilk gunu olmasi gerekiyor. Gecen pazari (10 temmuz) pik gosterdi benim testlerde. O zamandan beri bekliyorum.
Size bisey sormak istiyorum, hamile oldugunuzu ogrendiginizde gogusleriniz aciyormuydu? Benim goguslerimde hic bir hassaslasma yok suan. O yuzden biraz umutsuzluga kapiliyorum galiba
Bat beklenen adet tarihi canım. herkeste ayni belirtiler olmuyor ama çoğu kadinda gogus hassasiyeti oluyor sende yok diye hamile degilsin gibi bir yorum yapamayiz baska belirtilerde önemliMerhaba.
bat dediginiz adetin ilk gunu mu oluyor? Oyleyse benim 26si adetimin ilk gunu olmasi gerekiyor. Gecen pazari (10 temmuz) pik gosterdi benim testlerde. O zamandan beri bekliyorum.
Size bisey sormak istiyorum, hamile oldugunuzu ogrendiginizde gogusleriniz aciyormuydu? Benim goguslerimde hic bir hassaslasma yok suan. O yuzden biraz umutsuzluga kapiliyorum galiba
Maalesef çıkmadı kuzum.. çok üzüldüm çünkü prodoctorda anında çıkmıştı hatta resmi de varNaptin canım?
Hangi marka bu canım benimde böyle çıktı sabahsı çok umutlu 2 test daha yaptım negatifti çok üzüldümBenimde böyle çıkmıştı üstüne bidaha test yapmadım negatif görürsem diye siz n’aptınız