Kan mi verdiniz bugun hakkinizda hayırlısı olsun nasip ne zaman bilemiyoruz bu marka cidden sıkıntıymışMaalesef çıkmadı kuzum.. çok üzüldüm çünkü prodoctorda anında çıkmıştı hatta resmi de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan mi verdiniz bugun hakkinizda hayırlısı olsun nasip ne zaman bilemiyoruz bu marka cidden sıkıntıymışMaalesef çıkmadı kuzum.. çok üzüldüm çünkü prodoctorda anında çıkmıştı hatta resmi de var
BAT Beklenen Adet TarihiMerhaba.
bat dediginiz adetin ilk gunu mu oluyor? Oyleyse benim 26si adetimin ilk gunu olmasi gerekiyor. Gecen pazari (10 temmuz) pik gosterdi benim testlerde. O zamandan beri bekliyorum.
Size bisey sormak istiyorum, hamile oldugunuzu ogrendiginizde gogusleriniz aciyormuydu? Benim goguslerimde hic bir hassaslasma yok suan. O yuzden biraz umutsuzluga kapiliyorum galiba
Prodector canımHangi marka bu canım benimde böyle çıktı sabahsı çok umutlu 2 test daha yaptım negatifti çok üzüldüm
Benimde böyle çıkmıştı canımHangi marka bu canım benimde böyle çıktı sabahsı çok umutlu 2 test daha yaptım negatifti çok üzüldüm
Ne zaman geri döneceksin. Eğer uzun bir tarihse git kısa bir tarihse bayram sonrası gibi bekleyebilirsin sankiKızlar salı günü adet olmam gerekiyodu bat günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hala adet olmadım bide ne karın ağrısı ne göğüs hassasiyeti hiç bişi yok normalde göğüslerim bata yaklaştıkça çok hassas olurdu sizce kan testi veriyim mi ? Bu arada memleketteyim öyle gizli gidip veremem yani herkesin haberi olur boşuna ümitlesinlerde istemiyorum
2 hafta daha burdayım. Bikaç gün daha bekliyim de yine test yapıyım bari ya bide 2 günlüğüne yurtdışına çıkıcaz 2. Doz aşımı olmam lazım onuda erteliyorum işler çok karıştı yaniNe zaman geri döneceksin. Eğer uzun bir tarihse git kısa bir tarihse bayram sonrası gibi bekleyebilirsin sanki
Bende aynı zaman da yumurtlama olmuştu ama bu ay olmadı benimdeGünaydın kızlar. Piki 9 unda görmüştüm takvime göre de 23 veya 24 ü görünüyordu ama bu sabah regl oldum. Listeden silebilirsin Hali cim. Bu ay da gebe olmazsam hic olmam diyordum kızlar gerçekten belirti aramayı bırakmak lazım soğudum valla testlerin hepsinden de kendimi dinlemekten de.. Allah hepimize hayırlısını versin
Amin canım =(Günaydın kızlar. Piki 9 unda görmüştüm takvime göre de 23 veya 24 ü görünüyordu ama bu sabah regl oldum. Listeden silebilirsin Hali cim. Bu ay da gebe olmazsam hic olmam diyordum kızlar gerçekten belirti aramayı bırakmak lazım soğudum valla testlerin hepsinden de kendimi dinlemekten de.. Allah hepimize hayırlısını versin
Kimyasal gebelik olabilir. Bence bekle kimyasalsa negatif göreceksin zaten sonucu daha çok üzüleceksin.. Belki üstüne görme dedikleri olaydır. Kaset test ile koyulaşma olup olmadığını takip et.. Ben öyle yapardım en azındanMerhaba. Bir gün regl oldum ayın 19 unda ikinci günde leke geldi bitti dün test yaptım çoook silik çıktı ovülasyonumda pike yakın koyu çıkıyor. Bugün test yaptım gene silik çıktı. Kan versem mi diye düşünüyorum. Bariz çizgi çıkmadıgı için muallaktayım. Hali sen ne dersin?
Yumurtlamadan en erken 10 gün sonra idrarda hormon olduğundan o tarihte herhangi bir hamilelik belirtisi göremezsinizKızlar günaydın Birşey sormak istiyorum. Ovülasyon testlerinde illa ki gebelik çıkar mı? Yani bata 10 kala yapılan ovülasyon testinde erken gebelik belirtisi olabilir mi? Burada görüyorum genelde sonlara doğrı pik olanlara hep gebelik testi yap deniliyorda. Silik çıkması bir kriter mi gebelik olmadığına dair?